Στα χέρια των αδιάφθορων για φακελάκι διευθυντής κλινικής στρατιωτικού νοσοκομείου. ΝΙΜΤΣ

ΝΙΜΙΤΣ 25-9-11Πρώτα το φακελάκι και μετά το εξιτήριο.

Δεν φτάνει που συνελήφθη ως “αργυρώνητος”, φέρεται ότι διεκδίκησε με εκβιαστικό τρόπο το φακελάκι ο διευθυντής κλινικής ΩΡΛ του ΝΙΜΤΣ που πιάστηκε πριν από λίγη ώρα από τους αδιάφθορους της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο γιατρός που μάλιστα υπήρξε υποψήφιος πολιτικού κόμματος με παρουσία σήμερα στη Βουλή και η σύζυγος του είναι πρώην … ανώτατη δικαστικός (!!!), αντέδρασε έντονα όταν μετά από επέμβαση ο ασθενής του καλή τη θέληση, του πρόσφερε ένα ποσό ως δείγμα ευγνωμοσύνης.

Ο γιατρός, φέρεται ότι αντέδρασε στη θέα του ποσού λέγοντας κατά τον ασθενή επί λέξη: “Τί είναι αυτά; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 ευρώ δέχομαι”, ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι … αντπρότεινε, “ή θα μου δώσεις τα 2.000 ευρώ, αλλιώς εξιτήριο δεν βλέπεις”!!!

Ο ασθενής πειθαναγκάστηκε, πλην όμως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., με τους τελευταίους να ενεδρεύουν την ώρα της δοσολοψηψίας. Ο γιατρός πιάστηκε την ώρα που μετέφερε το φακελάκι στο αυτοκίνητο του. Κι επειδή εκτός από κυνικότητα, μάλλον διαθέτει και αστείρευτο… χιούμορ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως ο ασθενής του έδωσε από την … καλή του διάθεση.

2 thoughts to “Στα χέρια των αδιάφθορων για φακελάκι διευθυντής κλινικής στρατιωτικού νοσοκομείου. ΝΙΜΤΣ”

  1. Μια διευκρίνηση: ο συλληφθείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ.

  2. ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΡΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *