Πότε θα διοριστούν τελικά οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Όλα τα ονόματα των υποψηφίων

μεσολογγι νοσ.Με μια καθυστέρηση λίγων εβδομάδων θα διοριστούν τελικά οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία. Δείτε όλη τη λίστα με τους υποψηφίους στην Αττική. Η λίστα με τα ονόματα είναι υπό επεξεργασία στα χέρια της ειδικής επιτροπής που έκανε την αξιολόγηση ενώ γίνονται οι τελευταίες αλλαγές. Ο κατάλογος των ονομάτων όπως αναφέρουν πληροφορίες θα δοθεί στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο στο τέλος Μάιου και αναμένεται να ανακοινωθεί περί τις αρχές Ιουνίου.

Συνολικά 497 στελέχη έχουν υποβάλει αίτηση για τα νοσοκομεία της Αθήνας . Μεταξύ αυτών είναι πολλοί νυν διοικητές που επιθυμούν να ανανεώσουν τη θητεία τους, αλλά και πολλά στελέχη της Υγείας. Διακρίνεται το όνομα του πρώην προέδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη, του πρώην προέδρου του ΕΚΑΒ Γιάννη Ροτζιόκου, του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Γιάννη Πιερρουτσάκου αλλά και του πρώην επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ . Βλ. Σφυρόερα με καθοριστική συμβολή στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Από τα 497 ονόματα θα επιλεγούν 14 για θέση διοικητή σε νοσοκομείο αλλά και 22 αναπληρωτές διοικητές.

 

Σε όλη τη χώρα αναμένεται να διορισθούν 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές. Όσοι διοριστούν θα υπογράψουν μνημόνιο με το υπουργείο Υγείας το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και των δαπανών. Θα αξιολογούνται κάθε 6 μήνες ενώ η σύμβασή τους μπορεί να διακοπεί εάν κριθεί ότι δεν είναι αποδοτικοί.

 

Φαίνεται πάντως πως στη μάχη της επιλογής έχουν μπει και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης καθώς επιθυμούν να διορίσουν τα δικά τους στελέχη στο ΕΣΥ.

Διαβάστε αναλυτικά όλη τη λίστα των υποψηφίων της Αττικής όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα Επενδυτής.

 
Ypov;hfioi dioihkht;ew ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://iatropedia.gr/articles/read/4124

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *