Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών στους παρόχους υπηρεσιών Υγείας

ιατρικός σύλλογος πειραιά 25-11-11 Κε Πρωθυπουργέ,

Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους παρόχους Υγείας, που ξεκινούν από το 2009.

Σας γνωρίζουμε ότι η πορεία των ελέγχων των λογαριασμών των ιατρών στους Κλάδους Υγείας των Ασφαλιστικών Ταμείων που αποτελούν τον ΕΟΠΥΥ είναι συγκεχυμένη. Επικρατεί ένα «αλαλούμ», το οποίο δεν μπορούμε ούτε να παρακολου-θήσουμε, ούτε να εμπιστευτούμε. Η απλήρωτη παροχή υπηρεσιών Υγείας των ιατρών τρία χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει τραγική και ανεπανόρθωτη κατάσταση στο Ιατρικό Σώμα. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Οι καταστάσεις που επικρατούν στο χώρο της Υγείας είναι ακραίες και οικονομική θέση των ιατρών από την απλήρωτη εργασία έχει ξεπεράσει τα όρια της εξαθλίωσης.

Κε Πρωθυπουργέ,

Το Ιατρικό Σώμα έδειξε την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες, αλλά και την ανοχή του προς την Πολιτεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εδώ όμως !

Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για να σταματήσει ο εμπαιγμός και η αναμονή του Ιατρικού Κόσμου. Άλλως ας καταθέσουμε τις άδειες ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος και ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι της κατάστασης αυτής τις ευθύνες τους έναντι της Υγείας του Ελληνικού Λαού.

Προτάσεις μας είναι (αν θέλουμε να λυθεί το θέμα) :

Εβδομαδιαία αναφορά των εκκαθαρίσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανά Κλάδο Υγείας ΕΟΠΥΥ

– Άμεσο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής ισοτίμως για όλους

– Το «κούρεμα» που μας επιβάλλετε να αφαιρεθεί, διότι το έχουμε συνεισφέρει με την μακρόχρονη καθυστέρηση της αποπληρωμής των οφειλών της Πολιτείας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *