Αιμοδοσία Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό και οι αντιδράσεις του ΠΑΜΕ Αρκαδίας (video)

χρυση αυγη
Καταγγέλθηκε επίθεση σε δημοσιογράφο ενώ του ζήτησαν να σβήσει το βίντεο με τις εικόνες που είχε τραβήξει

Προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια στην διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Αρκαδίας της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στο πλαίσιο της Πανελλήνιας αιμοδοσίας που πραγματοποιεί το κόμμα στα νοσοκομεία της χώρας. Και αυτό γιατί μέλη του κόμματος ζήτησαν από δημοσιογράφο να σβήσει τις εικόνες που είχε τραβήξει για να μην φαίνονται πρόσωπα ενώ καταγγέλθηκε από τα μέλη του ΠΑΜΕ και χειροδικία σε βάρος του δημοσιογράφου ο οποίος δεν αρνήθηκε να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει.

Παρόντες έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών και με πανό διαμαρτυρήθηκαν μέλη συνδικάτων του ΠΑΜΕ Αρκαδίας για την ρατσιστική όπως τη χαρακτήρισαν κίνηση της Χρυσής Αυγής να δώσει αίμα μόνο για Έλληνες ενώ επεσήμαναν πως η δική τους παρουσία συνέβαλε στο να αποτραπεί αυτή η ενέργεια του κόμματος και να δοθεί κανονικά αίμα με βάση τα όσα ορίζει η νομοθεσία.

Να σημειώσουμε ότι παρών ήταν και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης που ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για τη νομοθεσία που ισχύει στην αιμοδοσία και συνεχίστηκε κανονικά η διαδικασία με μέλη του κόμματος να δίνουν αίμα.

Από τη δική τους πλευρά τα μέλη της Χρυσής Αυγής τόνισαν ότι δεν κατανοούν την αντίδραση και την παρουσία του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, αφού η δική τους πρόθεση είχε καθαρά ανθρωπιστικό χαρακτήρα και όχι πολιτικό και δεν αποτελεί πεδίο για πολιτική αντιπαράθεση μία κίνηση να δώσουν αίμα για τους Έλληνες συνανθρώπους τους. Ακόμα επεσήμαναν πως δεν υπήρξε χειροδικία στο δημοσιογράφο αλλά του ζητήθηκε να σβήσει κάποιες εικόνες και όταν αρνήθηκε αρχικά προσπάθησαν με πιο έντονο τρόπο να τον πείσουν να σβήσει ό,τι υλικό είχε καταγράψει στο κινητό του.

ε.τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *