Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ,σχετικά με την Αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

χρυση αυγη
Καταγγέλθηκε επίθεση σε δημοσιογράφο ενώ του ζήτησαν να σβήσει το βίντεο με τις εικόνες που είχε τραβήξει

Προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια στην διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Αρκαδίας της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης στο πλαίσιο της Πανελλήνιας αιμοδοσίας που πραγματοποιεί το κόμμα στα νοσοκομεία της χώρας. Και αυτό γιατί μέλη του κόμματος ζήτησαν από δημοσιογράφο να σβήσει τις εικόνες που είχε τραβήξει για να μην φαίνονται πρόσωπα ενώ καταγγέλθηκε από τα μέλη του ΠΑΜΕ και χειροδικία σε βάρος του δημοσιογράφου ο οποίος δεν αρνήθηκε να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει.

Παρόντες έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών και με πανό διαμαρτυρήθηκαν μέλη συνδικάτων του ΠΑΜΕ Αρκαδίας για την ρατσιστική όπως τη χαρακτήρισαν κίνηση της Χρυσής Αυγής να δώσει αίμα μόνο για Έλληνες ενώ επεσήμαναν πως η δική τους παρουσία συνέβαλε στο να αποτραπεί αυτή η ενέργεια του κόμματος και να δοθεί κανονικά αίμα με βάση τα όσα ορίζει η νομοθεσία.

Να σημειώσουμε ότι παρών ήταν και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης που ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για τη νομοθεσία που ισχύει στην αιμοδοσία και συνεχίστηκε κανονικά η διαδικασία με μέλη του κόμματος να δίνουν αίμα.

Από τη δική τους πλευρά τα μέλη της Χρυσής Αυγής τόνισαν ότι δεν κατανοούν την αντίδραση και την παρουσία του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, αφού η δική τους πρόθεση είχε καθαρά ανθρωπιστικό χαρακτήρα και όχι πολιτικό και δεν αποτελεί πεδίο για πολιτική αντιπαράθεση μία κίνηση να δώσουν αίμα για τους Έλληνες συνανθρώπους τους. Ακόμα επεσήμαναν πως δεν υπήρξε χειροδικία στο δημοσιογράφο αλλά του ζητήθηκε να σβήσει κάποιες εικόνες και όταν αρνήθηκε αρχικά προσπάθησαν με πιο έντονο τρόπο να τον πείσουν να σβήσει ό,τι υλικό είχε καταγράψει στο κινητό του.

ε.τ.

2 thoughts to “Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ,σχετικά με την Αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής”

  1. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αθήνα 16.01.2012

    Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

    Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
    Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
    Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
    Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.
    Η Εκτελεστική Γραμματεία

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

  2. Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ !!!

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!!

    Οπως ακριβως πας στο σπιτι του καθενος απο εμας και βλεπεις τα παντα στη θεση τους και να γυαλιζουν και μετα κανεις μια βολτα στο κοντινο παρκο και δεν μπορεις να περπατησεις απο τα σκουπιδια που συναντας και που πετα ο καθενας μας !!!
    Και μετα το παιζεις και αγανακτισμενος με την ,κατα περιπτωση ,κυβερνηση που δεν κανει τιποτε !!!

    Κανενα ζωντανο σ’αυτη τη χωρα δεν καταλαβε ποτε πως ΜΟΝΟ ενωμενοι θα προχωρησουμε και θα πετυχουμε να αποτιναξουμε την εικονα του ακαματη και κουτοπονηρου Ελληνα που ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει .
    Και πως πρεπει να αγωνιστουμε μαζι για το συμφερον της χωρας ΚΑΙ ΟΧΙ για το προσωπικ μας ” βολεμα ” !!!

    Ποσοι ηλιθιοι υπαρχουν ακομη που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι το αιμα εχει το ιδιο χρωμα σε οες τις φυλες !;!;!;!

    Προφανως αρκετοι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *