Ανάστατη η Τεγέα για το φημολογούμενο κλείσιμο του ιατρείου στο Στάδιο!

αγροτικο ιατρειοΤο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης εξουσιοδότησε ομόφωνα τον Δήμαρχο να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης να στηριχτεί και να αναβαθμιστεί το Ιατρείο στο στάδιο Τεγέας.

Το θέμα εισηγήθηκε ο σύμβουλος του ΚΚΕ Δημήτρης Νικολάου ο οποίος είπε ότι είναι «ανάστατοι οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Τεγέας όχι μόνο από τη συρρίκνωση του Ιατρείου στο Στάδιο Τεγέας, αφού ήδη έχουν απολυθεί ο παιδίατρος και η καθαρίστρια στο εν λόγω Ιατρείο αλλά και από το φημολογούμενο κλείσιμο του.

Σε μια περίοδο που τέτοια ιατρεία, δεκάδες χρόνια τώρα έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής, αντί να αναβαθμίζονται, βλέπουμε να γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Να υποβαθμίζεται, να συρρικνώνεται και να κινδυνεύσει να κλείσει το Ιατρείο στο Στάδιο Τεγέας». Ο Γιάννης Σμυρνιώτης από την πλευρά του είπε ότι έκανε «μία πρόταση καταρχήν προκειμένου να περιοριστεί –γιατί το Ίδρυμα εκεί ισχυρίζεται ότι δεν έχει έσοδα από ενοίκια, έχουν ξενοικιαστεί κτλ- να έρθουμε σε μια επικοινωνία με τη Διοίκηση του Ιδρύματος αν είναι δυνατόν να το φιλοξενήσουμε στο Δημαρχείο προκειμένου να μειώσει κάποια έξοδα λειτουργίας. Αφού έτσι και αλλιώς εμείς έχουμε χώρο στο Δημαρχείο, μπορούσαμε να προτείνουμε, προκειμένου να επαναπροσληφθεί το προσωπικό που απολύθηκε, ο γιατρός κτλ, και να παρέχει υπηρεσίες, να αναλάβουμε εμείς να στεγαστεί στο χώρο του Δημαρχείου, προκειμένου να γλιτώσει κάποια έξοδα λειτουργικά, αυτό είπα.»

http://www.kalimera-arkadia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *