ΠΙΣ. Συνέντευξη τύπου στις 7 Σεπτεμβρίου

Αθήνα 5.9.2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα δώσει Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τα τρέχοντα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της υγείας, καθώς και για τις κινητοποιήσεις των γιατρών.
Το μήνα Σεπτέμβριο έχει κηρύξει ο Π.Ι.Σ. με ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μήνα κινητοποιήσεων αρχίζοντας από την προειδοποιητική 48(ωρη) Πανελλαδική απεργία στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. και με συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα το Δ.Σ. του Π.Ι.Σ θα αναφερθεί στις διατάξεις του απαράδεκτου Κυβερνητικού Σχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και για το νέο Σχέδιο Νόμου που έδωσε την τελευταία εβδομάδα στη δημοσιοτητα το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα; «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Ένταξη των Κ.Α.Φ.Κ.Α. στο Ε.Σ.Υ. για την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης – Σύσταση ενιαίου Εθνικού Μητρώου δικαιούχων επιδομάτων και άλλες διατάξεις».
Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στο Ξενοδοχείο Crawn Ρlazα (πρώην Ηοlίday Ιnn), στην αίθουσα Socrates, στις 12.00το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *