Πτώχευσε, δεν βρήκε δουλειά, πείνασε, αυτοπυρπολήθηκε – Οι ένοχοι θα πληρώσουν;

αυτοπυρπολισμόςΗ οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκε στην χώρα από το 2009 ήταν η αιτία που ο 50χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε πριν λίγες ώρες στα Βριλήσσια, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πεντέλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο άνδρας παλαιότερα είχε βιοτεχνία, η οποία έκλεισε λόγω της κρίσης. αναζήτησε εργασία, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν τα Μνημόνια, τόσο αυξάνονταν και οι άνεργοι τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα και λόγω ηλικίας να μην μπορεί να βρει δουλειά.

Ως αποτέλεσμα της ανεργίας ήρθε η κατάθλιψη και η παραίτηση από την διάθεση να ζήσει. Του είχαν τσαλακώσει την αξιοπρέπεια του είχαν τσακίσει όλα τα όνειρα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα.

Την ίδια στιγμή σε συμφωνία-πλαίσιο για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 3,5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την απομάκρυνση 4.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013 και άλλες 11.000 αποχωρήσεις εντός του 2014.

Συνολικά, 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απομακρυνθούν τη διετία 2013-2014, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, οι αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2015 θα υπερβούν τις 180.000.βεν. κουβ σαμ.

Νέοι υποψήφιοι για αυτοπυρπόληση…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Για τα εγκλήματά τους απέναντι στην πατρίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *