Η ηδονή τον έστειλε στο χειρουργείο

χελι χελι 1Περίεργες ερωτικές προτιμήσεις φαίνεται πως είχε ένας Κινέζος που αποπειράθηκε να μιμηθεί σκηνή από ερωτική ταινία και βρέθηκε με ένα χέλι στον πρωκτό. Ο ίδιος πάντως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ενώ όταν πάρει εξιτήριο κινδυνεύει με πρόστιμο για κακοποίηση ζώου.
Ολα ξεκίνησαν -σύμφωνα με την εφημερίδα Sun και τη Huffington Post- όταν ο άντρας από την επαρχία Guangdong αποφάσισε να πάρει ένα χέλι μήκους 51 εκατοστών και να το εισάγει στον πρωκτό του. Όμως το χέλι εισχώρησε στο έντερό του, το μάσησε και αφού το τρύπησε βρέθηκε σφηνωμένο στο στομάχι του.

Ο «άτυχος» άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ολονύκτια εγχείρηση, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως «το χέλι έψαχνε απλά ένα τρόπο να ξεφύγει».
Το πιο τραγικό είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα χέλι χρησιμοποιείται ως ερωτικό βοήθημα. Αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα το 2012 στη Νέα Ζηλανδία. Ενώ το 2010 ένας άλλος Κινέζος πέθανε μετά την «έμπνευση» των φίλων του -ως αστείο- να του εισάγουν ένα χέλι στον πρωκτό.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή φώτο: eirinika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *