Τρίπολη. Σμυρνιώτης στην Αγία Τριάδα για τα σκουπίδια

σμηρνιωτης αγ.τριάδαΠαράλληλη αποκομιδή από την πόλη

Στο χώρο της Αγίας Τριάδας, όπου χρησιμοποιείται ως Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, βρέθηκε σήμερα, αργά το απόγευμα, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κώστα Κατσαφάνα, με σκοπό να διευθετηθεί ο χώρος και να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων από εκεί, παράλληλα με την αποκομιδή, που θα γίνεται στην πόλη από αύριο το πρωί.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος “επιτέλους, παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν άφηναν μέχρι τώρα να φύγουν απορρίμματα από την Τρίπολη, ξεκινά η μεταφορά από την Αγία Τριάδα, ενώ ήδη έχουν ετοιμαστεί συνεργεία και από αύριο θα γίνεται αποκομιδή και από την πόλη, ενώ θα απολυμαίνεται ο χώρος γύρω από τους κάδους και όπου χρειαστεί θα γίνει και ψεκασμός”.

Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι κάποιοι δεν θέλουν να λυθεί το θέμα με τα απορρίμματα και μάλιστα μίλησε και με ονόματα και μεταξύ άλλων ανέφερε και τον τέως αντιδήμαρχο και νυν ΔΣ Τάσο Κακλαμάνο καθώς και τον πολίτη Ανδρέα Μπολοβή. Και τόνισε ότι θα δοθούν και άλλα ονόματα στη δημοσιότητα. Από την κριτική του δεν γλύτωσε ούτε ο κ. Παυλής για τον οποίο ανέφερε ότι έκανε λόγο για λύση, αλλά σε αυτούς δεν έχει γίνει καμία πρόταση και η εύκολη λύση θα ήταν να τα πετάξουν τα σκουπίδια, όπως γινόταν μέχρι τώρα, σε κάποια γούβα. Θέλουν όμως σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Σμυρνιώτη επιτέλους να γίνει σωστή διαχείριση.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος εξήγησε ότι εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση και ότι αυτές τις μέρες θα γίνει και η ανάρτηση για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο ανάδοχος του έργου της μεταφοράς.

Βέβαια ελπίζει όπως είπε σύντομα να δοθεί λύση για το χώρο προσωρινής διαχείρισης, αφού η μεταφορά είναι για έξι μόνο μήνες.

Ε.Τ. http://www.arcadiaportal.gr/

4 thoughts to “Τρίπολη. Σμυρνιώτης στην Αγία Τριάδα για τα σκουπίδια”

  1. Θα θα θα θα θα
    το ίδιο τροπάριο σε όλους τους πλάγιους ήχους…
    αλλά όλες οι ετερόκλητες δηλώσεις αποκαλύπτουν τα ψέματα που μας σερβίρονται για να δοθεί παράταση στο δράμα και την εξαθλίωση της πόλης μας.
    Από τη μιά ΄΄αρχίζει αύριο η αποκομιδή των σκουπιδιών΄΄ αλλά δημοπράτηση δεν έγινε ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επίσης δηλώνεται το περιβόητο οικόπεδο στην Αγία Τριάδα…σαν χώρος μεταφόρτωσης, ενώ είναι ΑΝΟΙΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  2. Ψεματα ,παραμυθια και ιστοριες για αγριους !!!

    Εκανα την προταση μου .
    Μαζεψτε τους ολους και στειλτε τους στη Χαβαη .
    Εκει εκτος του οτι θα μας στοιχιζουν φθηνοτερα ,υπαρχει και η ελπιδα να αμολησει κα’ να πυραυλο αυτος ο θεοπαλαβος ο Βοριοκορεατης και να γλιτωσουμε μια για παντα απο δαυτους !!!

  3. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ

    Γιατί δεν έχουν κάνει ΚΑΜΙΑ ενέργεια συντονισμένη και ενδεδειγμένη ΟΛΟΙ μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι για να αποσυμφορηθεί η πόλη και να γλιτώσει ο κόσμος τις επερχόμενες επιδημίες;
    Γιατί ΔΕΝ έκαναν ποτέ ερώτημα στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για να τους τποδειχθεί ΠΟΥ μπορούν να εναποθέσουν σκουπίδια σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ;;;;;;;;;;
    Γιατί όλο με εργολάβους και ιδιοκτήτες μιλάνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί δεν έχουν κινήσει με ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται, εδώ και καιρό για να δημιουργηθεί ο χώρος που απαιτείται στο μέλλον;;;;;; Αλλά μόνο μιλάνε ακόμα και σήμερα 3 χρόνια μετά την ανάληψη των αξιωμάτων τους, για ενέργειες που ΘΑ γίνουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΤΕ προσδιορίζουν το ΘΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί ο κ. Τατούλης ΔΕΝ βγαίνει μπροστά να δώσει ΧΩΡΟ και ΛΥΣΗ αλλά παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, με την ντρίμπλα του Διεθνούς Διαγωνισμού πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ολοκληρωτική διαχείριση;;;;
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. Η απαντηση ειναι πολυ απλη ,Κα Παπαδοπουλου .

    Γιατι γεννηθηκαν ,γαλουχηθηκαν ,μεγαλωσαν και εφτασαν να διοικουν αυτο το κατασκευασμα χωρις να εχουν αποδειξει οτι διαθετουν τις ικανοτητες να το κανουν !!!

    Αυτο το κατασκευασμα οπου κανεις δεν σεβεται τη γνωμη και την προσωπικοτητα του αλλου ,κανενας δεν τηρει κανενα νομο και ο καθενας κανει οτι του καπνισει και την γλιτωνει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ !!!

    Εν συντομια αυτο το πραγμα που λεγεται Ελλαδα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *