ΙΣΑ. Όχι άλλο στην εξαθλίωση των Νέων Γιατρών δηλώνει ο ΙΣΑ

ΙΣΑsmallΜε το μήνυμα «όχι άλλο στην εξαθλίωση των γιατρών» ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τους Νέους Γιατρούς της Αθήνας (ΙΣΑ). Σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα της Υγείας, ο ΙΣΑ μαζί με το Κίνημα Νέων Γιατρών, κάλεσε όλους τους νέους γιατρούς και τους ειδικευόμενους της Αθήνας να συζητήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μείζον θέμα των απλήρωτων εφημεριών και την άμεση εξόφλησή τους, τις μειώσεις των αποδοχών τους, τις επισχέσεις εργασίας, αλλά και την ανεργία και την ιατρική μετανάστευση.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης προς τους νέους συναδέλφους που όπως είπε «περνούν την πιο δύσκολη ίσως περίοδο της επαγγελματικής τους ζωής. Ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, έχουμε καθήκον και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε κάθε νέο δοκιμαζόμενο γιατρό και να στηρίξουμε τον αγώνα ζωής που επιλέγει σε όλα τα επίπεδα» τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, κος Πατούλης.

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Νέων Γιατρών κος Γιάννης Χαλιάτσος τόνισε το αδιέξοδο όλων των ειδικευόμενων που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, και την απόγνωση όλων των ειδικών που ως επί των πλείστον είναι άνεργοι.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μαζί με όλους τους νέους συναδέλφους που πλήττονται περισσότερο από τον καθένα, θα συνεχίσει δυναμικά τον αγώνα του ενάντια στην καταπάτηση κάθε επαγγελματικού και επιστημονικού δικαιώματος

Κατά τη συνάντηση παρευρέθησαν τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ κος Ψυχάρης και κος Μαρίνος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *