Νοικιάζουν ασθενοφόρα για να γλιτώνουν τη κίνηση!

ασθενοφοραΤον πιο ευφάνταστο αλλά συνάμα παράνομο τρόπο βρήκαν οι Ρώσοι, για να γλιτώνουν το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Μόσχας. Νοικιάζουν ασθενοφόρα «μαϊμού» με την ώρα, ώστε να περνούν από τα φανάρια ή από το αντίθετο ρεύμα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς αλλά και να μην προκαλούν!!

Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για πραγματικότητα. Λόγω του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος, εταιρείες έχουν αγοράσει Van και τα έχουν τροποποιήσει εξωτερικά ώστε να μοιάζουν με ασθενοφόρα, φέροντας τα αντίστοιχα διακριτικά και φυσικά σειρήνες. Το εσωτερικό τους ωστόσο, είναι πολυτελές και άνετο ώστε να μεταφέρουν τους πλούσιους μοσχοβίτες. Νοικιάζονται με την ώρα για 200 ευρώ, προσφέροντας γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις στη ρωσική πρωτεύουσα.
Το κόλπο αποκαλύφθηκε, όταν αστυνομικοί υποψιάστηκαν ένα ασθενοφόρο «μαϊμού», το οποίο με αναμμένους τους φάρους περνούσε από το αντίθετο ρεύμα, ώστε να αποφύγει το μποτιλιάρισμα. Όταν το ακινητοποίησαν, με έκπληξη αντιλήφθηκαν ότι οδηγός και συνοδηγός ήταν μπράβοι και στην καμπίνα αντί για ιατρικός εξοπλισμός, μια παρέα επιχειρηματιών που απολάμβανε όλες τις ανέσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
http://www.zougla.gr/automoto/article/vrikan-tropo-gia-na-glitonoun-ti-kinisi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *