Γ. Παπασταματάκης. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Δημόσια Υγεία στην Τρίπολη

NVE00001Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για άλλη μια φορά ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Παπασταματάκης κάλεσε τα ΜΜΕ σήμερα μπροστά από υπερχειλισμένους κάδους στις οδούς Καλλιστούς, Καραϊσκάκη, Στριφτόμπολα και έξω από το πανεπιστήμιο, απ’ όπου επισήμανε ότι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία εξακολουθεί να υπάρχει και ότι το πρόβλημα γίνεται εντονότερο, όσο ο καιρός καλυτερεύει.
Είπε επίσης ότι δεν αρκεί το μάζεμα των σκουπιδιών αλλά είναι απαραίτητη η αντισηψία καθώς γύρω από τους κάδους έχουν αναπτυχθεί εκατομμύρια μικρόβια.
Τόνισε ότι οι ιατρικοί σύλλογοι είναι τα αρμόδια όργανα που πρέπει να συμβουλεύεται ο δήμος, παρόλα αυτά μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει.
Μίλησε επίσης και για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και αναμένουμε είπε να δούμε τι θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο. Εξέφρασε την αμφιβολία του για τον καθαρισμό της περιοχής της Αγίας Τριάδας λέγοντας ότι «εδώ δε μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια μέσα στην πόλη θα καθαριστούν όλοι αυτοί οι τόνοι»;

Β.Π.(kalimera-arkadia.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *