Μετάγγιση μίσους από τη Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη

.χρσ. αυγή Ιατρικά παραπεμπτικά… μόνο για Ελληνες διατίθενται από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας τον χορό των προκλήσεων, ενώ την ίδια ώρα το ακροδεξιό κόμμα ζητεί την επαναφορά της θανατικής ποινής στη χώρα μας, προκειμένου, όπως ισχυρίζεται, να αντιμετωπιστούν «αλλοδαποί δολοφόνοι».

Μετά την εθελοντική αιμοδοσία… μόνο για Ελληνες, «που θα σώσει ελληνικές ζωές», συγκροτώντας δική της τράπεζα αίματος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής προχώρησε και σε δωρεάν ιατρικό πρόγραμμα. Οπως επισημαίνει «απευθύνεται μόνο σε Ελληνες ανασφάλιστους και άπορους».

Το παραπεμπτικό για κάθε εξεταζόμενο παρέχεται από εξουσιοδοτημένο άτομο αποκλειστικά και μόνο από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ενώ δίνονται και τα σχετικά τηλέφωνα. Οπως αναφέρεται «όλες οι εξετάσεις γίνονται εντελώς δωρεάν και εκτελούνται από εθελοντές ιδιώτες ιατρούς στα νόμιμα ιατρεία τους». Το δίκτυο υγείας της Χρυσής Αυγής, σημειώνεται, περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 18 ιατρικές ειδικότητες.

«Σε συνέχεια της καλύτερης οργάνωσης του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, το ιατρικό τμήμα έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει ότι η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης θέτει στη διάθεση των Ελληνίδων το πιο αξιόπιστο διεθνώς έλεγχο οστεοπόρωσης ”ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ”», ενημερώνει με ανακοίνωσή της η οργάνωση Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής και προστίθεται ότι «Η ακολουθούμενη μέθοδος είναι η ψηφιακή DEXA O.M.Σ.Σ. ή με τα υπερσύγχρονα HOLOGIC, που στο τελευταίο συνέδριο ισχίων ορθοπεδικής στο Σικάγο ανακηρύχθηκε ως η πιο αξιόπιστη μέθοδος».

Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο αυτών των ρατσιστικών επιλογών της που αμφισβητούνται τόσο ηθικά όσο και νομικά, στέλνει και αποκλειστικές συνοδούς ασθενών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ερώτηση στη Βουλή
Το ζήτημα της επαναφοράς της θανατικής ποινής στη χώρα μας τέθηκε από τη Χρυσή Αυγή με την ευκαιρία επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για το ζήτημα επανεξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας. Σύμφωνα με την ακροδεξιά οργάνωση «οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει, ενώ απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών, που έπειτα από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι, ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας». Κατά τη Χρυσή Αυγή το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63805428

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *