ΟΕΝΓΕ Αποδοκιμασίες Βουλευτών στην έναρξη του 8ου Συνεδρίου

NVE00001

NVE000012Αποδοκιμάσθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ Δημήτριος Χριστογιάννης και η βουλευτής θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου κατά την έναρξη του 8ου Συνεδρίου της ΟΕΝΓΕ και αναγκάσθηκαν να αποχωρήσουν . Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου αποχώρησε χωρίς να ανέβη στο Βήμα.

4 thoughts to “ΟΕΝΓΕ Αποδοκιμασίες Βουλευτών στην έναρξη του 8ου Συνεδρίου”

  1. θαυμάστε το μεγαλείο των επιστημόνων ιατρών καθώς και το επίπεδο τους!το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα φράγκα!

  2. Δηλαδη ποσο ακομα πρεπει να μεινουν απληρωτοι οι ιατροι για να ικανοποιηθειτε ;;;

    Κανεις δεν εχει καταλαβει οτι αν εξαθλιωθει ενας ανθρωπος δεν εχει να χασει τιποτε παρα μονο τις αλυσιδες του !
    Τι να καταλαβετε ;
    Εδω υπαρχουν χαζοχαρουμενοι που περιμενουν το παχυδερμο να ξαναρθει γι να μας σωσει και αλλοι φωναζουν στο ΓΑΠ νατος ο πρωθυπουργος !!!!

    Και σεις οι υπολοιποι που κοιμαστε ορθιοι χαζευοντας τουρκοσηριαλ και λιαζεστε στις καφετεριες ,ξυνοντας ευαισθητα μερη του σωματος σας ,χωνεψτε οτι αν εξαθλιωθουν οι ιατροι ,τη βαψατε !!!

  3. Fotini Kivelea les epiikws MALAKIES.
    Ektos apo epistimones iatroi einai kai epaggelmaties.Opoios diladi teleiwsei panepistimio prepei mono na upiretei to skopo tou xwris na plirwnete?Pws 8a zisei?

  4. Οι συνάδελφοι που αντέδρασαν έκαναν απλώς τα στοιχειώδη που επιβάλλει η αξιοπρέπεια του ιατρικού σώματος.Απαγόρεψαν στα τσιράκια των κυβερνώντων που είχαν το θράσος να απευθύνουν σε απλήρωτους γιατρούς τον ….χαιρετισμό του ..υποτιθέμενου πρωθυπουργού της χώρας.Το ίδιο βέβαια και καλώς έκαναν και με την εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ.Ξέρετε του κόμματος αυτού που ..όλο αντιδρά και …..όλα βέβαια τα ψηφίζει.
    Εως εδώ κύριοι και μη παρέκει! Τουλάχιστον μην προκαλείτε απλήρωτους συναδέλφους.Αν θέλετε να βγάλετε λόγους έχετε τα δικά σας ΜΜΕ(Mega,Antenna,Skai,Star..).Απευθυνθείτε στα παπαγαλάκια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *