Τα τρία ασύνδετα γεγονότα.

σημαια copy junker παπουλιας1.   25-3-2013. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, κάνει μια δήλωση που περνάει στα ψιλά των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Κάνει λόγο για μια Ευρωπαϊκή Ένωση που διαλέγει τα θύματά της και ταυτόχρονα δηλώνει ότι η απόφαση για την Κύπρο δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Την επόμενη ημέρα, τον επισκέπτεται ο Υπουργός Οικονομικών. Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στουρνάρας λέει στις κάμερες ότι προσπάθησε να εξηγήσει στον Πρόεδρο την απόφαση για ην Κύπρο.
2.  Ακολουθεί ο σκηνοθέτης Κολλάτος, ο οποίος υψώνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του την ελληνική σημαία, όπου αποτυπώνει μια γερμανική μπότα κάτω από την οποία κυλάει αίμα. Μετά από  καταγγελία υπάλληλου της γερμανικής πρεσβείας που βρίσκεται απέναντι, διαμιάς κινητοποιείται αστραπιαία τόσο η αστυνομία, όσο και η δικαστική εξουσία, πηγαίνουν στο σπίτι του, ανοίγουν με τη βοήθεια κλειδαρά την πόρτα του εν ονόματι του νόμου (μιας και ο ίδιος δεν άνοιγε οικειοθελώς, πιστεύοντας ότι απολαμβάνει της συνταγματικής προστασίας του οικογενειακού ασύλου), τον συλλαμβάνουν για προσβολή εθνικού συμβόλου και τον μεταφέρουν στο αστυνομικό κρατητήριο για να δικαστεί από την (Ελληνική) Δικαιοσύνη. Παρατήρηση: Η ταχύτητα και ο υπερβολικός ζήλος που επεδείχθη στην περίπτωσή του για την (ενδεχόμενη) διάπραξη του εγκλήματος, θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό συνολικά για την απονομή της Δικαιοσύνης, ως ταχείας και αποφασιστικής απονομής δικαίου και «κανονικοποίησης» των συμπολιτών μας που λοξοστρατούν.
3. Σήμερα παίχτηκε στα κανάλια δήλωση του Γιούνκερ, πρωθυπουργού του (μικρού) Λουξεμβούργου, ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για τις διαστάσεις που λαμβάνει η κρίση στην Ένωση, εκφράζοντας την υπόρρητη ανησυχία του (που αρχίζει να ξεπερνάει πλέον την ψιθυρολογία στους κόλπους της Ένωσης) για την επιθετικότητα της Γερμανίας.

Είναι βεβαίως απίθανο Παπούλιας, Κολλάτος και Γιούνκερ να έχουν συνεννοηθεί για να κάνουν «ντα» την αυτοκρατορική ευρωπαϊκή ηγεμονία. Το πιο πιθανόν είναι να εκφράζουν την αγωνία του μέσου πολίτη που αρχίζει και καταλαβαίνει. Συνεπώς, θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει στον κ. Γιούνκερ ότι δεν πρέπει να εκφράζει τέτοιες ανησυχίες δημόσια. Εάν όχι, θα πρέπει να ψαχτεί το παρελθόν του, με έμφαση τη σεξουαλική ζωή του. ( Δοκιμασμένος τρόπος να τελειώνεις κάποιους ενοχλητικούς…

Στ. Κ. π.χ)

Okam-Okam

One thought to “Τα τρία ασύνδετα γεγονότα.”

  1. Ο κ. Κολλάτος είναι μέσος πολίτης και μπορεί να ανησυχεί γιατί ΔΕΝ ξέρει τι του φυλάει το μέλλον του…. Οι άλλοι 2 κύριοι όμως, είναι οι διαδραματίζοντες την ίδια την ιστορία των ημερών που ζούμε οπότε….μάλλον δεν προβληματίζονται αλλά μας υποβάλουν προβληματισμούς για να μην έχουν τύψεις……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *