ΙΣΑ. Υποβαθμισμένη η λειτουργία του ΕΤAΑ-ΤΣΑΥ σήμερα.

ΙΣΑsmallΚύριε Πρόεδρε,
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων από τα μέλη του, για την απαράδεκτη και εν πολλοίς προσβλητική αντιμετώπιση που έχουν από τις υπηρεσίες του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ. Επειδή η κατάσταση αυτή, για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, φαίνεται να χειροτερεύει, με   το υπ’ αριθμό πρωτ 35772/27-2-2013 έγγραφο μας, ζητήσαμε από την Διευθύντρια Διοικητικού του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, κ. Σωτηροπούλου, να μας χορηγήσει συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν σχέση με το προσωπικό που υπηρετεί στο Ταμείο μας .
Στη συνέχεια την 12 Μαρτίου 2013, ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου για θέματα του ΕΤΑΑ- ΤΣΑΥ, Dr Κιτσοπανιδης Ιωάννης επικοινώνησε με την κ. Σωτηροπούλου και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με την πορεία του αιτήματος μας. Η κ. Σωτηροπουλου Διευθύντρια Διοικητικού του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ τον ενημέρωσε ότι, το αίτημα του Ι.Σ.Α διαβιβάστηκε στο ΕΤΑΑ και τον παρέπεμψε στην Γενική Διευθύντρια του ΕΤΑΑ κυρία Τερζή, οποία όμως, παρά το γεγονός ότι τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του με την οποία ενεργεί αντιμετωπίστηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Επέδειξε δηλαδή μία συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ανώτερο υπάλληλο του ταμείου ΕΤΑΑ πολύ περισσότερο όταν, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο αριθμό των ασφαλισμένων του Ταμείου.

Επιπλέον, επί του με αριθμό πρωτ. 35771/27-2-2013 εγγράφου μας, με το οποίο είχαμε ζητήσει από την Διευθύντρια Οικονομικών του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ κ. Λαψάτη πληροφορίες που έχουν σχέση με Προϋπολογισμούς, Απολογισμούς, Ετήσιες λογιστικές καταστάσεις και αντίγραφα πρακτικών του Δ.Σ του ΤΣΑΥ αλλά και της Δ. Ε του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, για το χρονικό διάστημα 2002-2012 πληροφορηθήκαμε ότι το αίτημά μας αυτό απορρίφθηκε με «άνωθεν εντολή».

Κύριε Πρόεδρε, με βάση όλα τα παραπάνω, τα οποία θεωρούμε ότι δεν προάγουν ένα υγιή διάλογο και μία συνεργασία με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων, θα θέλαμε να ζητήσουμε την παρέμβαση σας για τη χορήγηση των ήδη αιτηθέντων στοιχείων και εγγράφων με τις επισυναπτόμενες σε αντίγραφο αιτήσεις μας.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                                          ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *