Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Θα πρέπει η Ε.Ε να μην επιλέγει τα θύματά της

PapouliasL_0Εντονη δυσφορία κατά της Γερμανίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, σε δηλώσεις του με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως είπε ο κ. Παπούλιας, “Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα, μια ημέρα τιμής σε εκείνους που ξεσηκώθηκαν με μόνο όπλο το πάθος της ψυχής και το πάθος για τη λευτεριά και μας έδωσαν ένα λεύτερο κράτος και αντιμετώπισαν μια οθωμανική αυτοκρατορία. Το παράδειγμά τους  είναι παράδειγμα επίκαιρο και για τις σημερινές δύσκολες στιγμές. Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική.
Θα πρέπει η ΕΕ να μην επιλέγει τα θύματά της όπως εκείνη νομίζει ότι πρέπει να επιλέξει γιατί δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ των ονείρων των ευρωπαϊκών λαών ότι μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι μια στέγη για όλους τους αδύναμους» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εξέφρασε την ελπίδα του να φτάσει το μήνυμα της σημερινής ημέρας σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες και ιδιαίτερα στο Βερολίνο.

 

2 thoughts to “Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Θα πρέπει η Ε.Ε να μην επιλέγει τα θύματά της”

  1. Ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναγνωρίζει πως η ΕΕ είναι επιλεκτικά καταπιεστική !!!!
    Αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη στάση του απέναντι στην Ευρωπαϊκή πολιτική εξόντωσης της Ελλάδας, την οποία ανέχεται σαν Αρχηγός Κράτους μέλους της ΕΕ……
    Αν όντως πιστεύει πως η ΕΕ δεν βοηθάει τα αδύναμα μέλη της, όπως η χώρα μας, τότε θα έπρεπε να είχε αντιδράσει και στα μνημόνια και στις εξαφανίσεις των μισθών και συντάξεων, που εξαφανίζουν τους πολίτες….
    Στην κατασπάραξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που έχει επιβάλλει η τρόικα, δεν κάλεσε ΚΑΝΕΝΑ να του δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που καταπατούν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, και δεν υπακούουν στους νόμους του Κράτους……
    Προχθές όμως δήλωσε μάλλον απογοητευμένος και αγανακτισμένος από όλα αυτά…
    Περιμένουμε να ασκήσει σε όλο της το εύρος την απόλυτη ΕΞΟΥΣΙΑ που του δίνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  2. Κα Παπαδοπουλου ,φιλοι ,

    O Κος Παπουλιας ( και ολοι μας ) ξεχνα οτι το Κρατος αυτο ποτε δεν ηταν ελευθερο
    Αυτος και οι ομοιοι του φροντισαν γι’ αυτο ,απο τα παλαια χρονια .

    Αν δεν επενεβαινε ο στολος των μεγαλων δυναμεων στο Ναβαρινο ,ακομα φεσια θα φοραγαμε και θα καθαριζαμε τα νυχια μας με το κουζινομαχαιρο !!!

    Ας ξεχασουμε τα περι ελευθεριας και ολες αυτες τις μπαρουφες που μας ταϊζουν τοσα χρονια και ας καταλαβουμε οτι ημασταν και θα ειμαστε προτεκτορατο των ισχυρων !

    Δυστυχως η χωρα που καποτε γεννουσε ηρωες ,δεν υπαρχει πια .
    Και ουτε οι παρελασεις ( αλα Τσαουσεσκου ) ουτε οι λογης παπαρολογιες θα γυρισουν πισω τις ενδοξες σελιδες που γραφτηκαν καποτε .
    Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να συγκεντρωθουμε στο εξης και να αφησουμε κατι στα παιδια μας και τα εγγονια μας ,ωστε να ειναι περηφανα για μας .

    Αλλα με τα μυαλα που κουβαλαμε οχι περηφανα δεν θα ειναι αλλα ουτε και στην Ελλαδα θα βρισκονται για να μας θυμουνται !

    Αμφιβαλλω και αν θα υπαρχει Ελλαδα μετα απο καποια χρονια ,ετσι που βαδιζουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *