Ψυχολογική επιχείρηση: «Προσέξτε μην πούμε “όχι” και υποστούμε τα δεινά των Κυπρίων» ¨Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας¨(vd)

SynergatesGermanonLΑπόλυτα επικίνδυνη αποδεικνύεται η κυβέρνηση της Κύπρου (είναι η ίδια παράταξη που είχε πει “ΝΑΙ” στο εθνοκτόνο Σχέδιο Άναν” το 2004) του Ν.Αναστασιάδη, αφού με μία μοναδική μεθόδευση κατάφερε να περάσει μια πολύ χειρότερη συμφωνία από αυτή που είχε απορρίψει η Βουλή της Κύπρου, λέγοντας ένα περήφανο “ΟΧΙ”.

Μια συμφωνία που κάποιοι στην Ελλάδα βιάστηκαν να πούνε “Είδατε που οδηγούν τα “όχι” στην τρόϊκα”, αλλά ξέχνούν κάτι: Ότι το “ΟΧΙ” το είπε η εθνική αντιπροσωπεία της Κύπρου, όχι ο Ν.Αναστασιάδης πουπήγε περιχαρής στην Κύπρο την συμφωνία στις 16 Μαρτίου.

Και η νυν συμφωνία ποτέ δεν τέθηκε ούτε θα τεθεί υπ’όψιν της Βουλής και για δημοψήφισμα ούτε λόγος.

Δηλαλαδή η εθνική αντιπροσωπεία μιας χώρας, είπε “ΟΧΙ” σε μία σύμβαση και η κυβέρνηση επέστρεψε σε μία διαπραγμάτευση και έφερε ένα νέο σχέδιο, πολύ χειρότερο από το προηγούμενο, το οποίο όμως απλά και πραξικοπηματικά … δεν το θέτει υπό την κρίση της Βουλής!

Αυτά σε απάντηση των σπεκουλαδόρων της τρόικα στην Ελλάδα (από χθες υπουργοί, η ΔΗΜΑΡ, ο Βενιζέλος, τροϊκανοί δημοσιογράφοι κλπ) προσπαθούν να μας πουν “Είδατε τι έπαθαν στην Κύπρο που είπαν “ΌΧΙ” σε αυτό που τους ζήτησε η τρόικα; Πήραν μια πολύ χειρότερη συμφωνία αφού η Γερμανία τους τιμώρησε”.

Και άρα κι εμείς στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε “προσεκτικοί” και “συνετοί για να μην πάθουμε τα ίδια”, αφού “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”…

Η Κύπρος έχει πει “ΟΧΙ” και εμμένει στο “ΟΧΙ”. Αν θέλουν και αν τολμούν οι συνεργάτες των Γερμανών ο Ν.Αναστασιάδης, ο έτερος, αμφιλεγόμενος, – γενικώς – Μ.Σαρρής και οι λοιποί ηρακλειδείς της τρόϊκα, ας περάσουν την συμφωνία από την Βουλή ή ας πάνε σε δημοψήφισμα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Και αν σε κάποιος στην κυβέρνηση Αναστασιάδη τους αρέσει το … “πήδημα”, η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων λέει “ΟΧΙ”!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βάλτε στα λόγια του ηρωικού παπά, στην θέση της λέξης “Κρήτη” την λέξη “Κύπρος” και στην θέση του Δ.Σταρένιου (φωτό) τον Ν.αναστασιάδη και θα έχετε μια πραγματική και απόλυτη εικόνα του τι έχει συμβεί…


http://www.defencenet.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *