ΙΣΑ. Ζητούνται στοιχεία από το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ (κλάδος Υγείας) σχετικά με τις υποχρεώσεις του ταμείου

ΙΣΑsmallΠρος το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ Διεύθυνση Ασθενείας
Αξιότιμη Κυρία,
Στις 6 Μαρτίου 2013, σας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ΤΣΑΥ κύριος Κιτσοπανιδης Ιωάννης για ενημέρωση του σχετικά με τις υποχρεώσεις του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, κλάδου Υγείας, μέχρι την ημερομηνία ένταξης του στον ΕΟΠΥΥ.
Κατόπιν  τούτου και σε συνεχεία των προηγούμενων θα παρακαλούσαμε να μας χορηγήσετε τα παρακάτω στοιχεία:

1ον Τον αριθμό των ενεργών ασφαλισμένων του Ταμείου, τον αριθμό εξ’ αυτών που δικαιούται παροχές υγείας και τον αριθμό των εμμέσων ασφαλισμένων που επίσης δικαιούται παροχές υγείας.

2ον Τον αριθμό των συνταξιούχων του Ταμείου, τον αριθμό εξ’ αυτών που δικαιούται παροχές υγείας και τον αριθμό των εμμέσων ασφαλισμένων που επίσης δικαιούται παροχές υγείας.

3ρν Τις υποχρεώσεις του Ταμείου προς διαφόρους παρόχους υγείας ( Νοσοκομεία ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ , Διαγνωστικά κέντρα, Εργαστήρια, Φαρμακεία κλπ ) μέχρι την ένταξη του κλάδου υγείας στον ΕΟΠΥΥ

40ν Τα χρηματικά διαθέσιμα του Κλάδου Υγείας ( καταθέσεις, ομολόγα, μετοχές κλπ) με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2012.

50ν Τις συνολικές πληρωμές που έχουν γίνει προ τους διαφόρους παρόχους υγείας μέσα στο έτος 2012.

Επίσης θα παρακαλούσαμε , αν έχετε σχετική εικόνα, να μας δώσετε και τις παρακάτω πληροφορίες:
1ον τον αριθμό των χορηγηθέντων συνταγολογίων, τα τελευταία 5 χρόνια, ανά κατηγορία ασφαλισμένων ήτοι, Ιατρών , Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών κλπ τόσο των ενεργών όσο και των συνταξιούχων αλλά και των εμμέσων ασφαλισμένων των ενεργών και των συνταξιούχων.

20ν Τον μέσο όρο της ετήσιας δαπάνης για παροχές υγείας ανά ασφαλισμένο, που αντιστοιχεί στους ενεργούς, συνταξιούχους και εμμέσους ασφαλισμένους των ενεργών και των συνταξιούχων.

3ον Τον μέσο όρο της ετήσιας δαπάνης για παροχές υγείας, ανά ασφαλισμένο των κατηγοριών, Ιατροί, Οδοντίατροι, Φαρμακοποιοί κλπ.

40ν Κάθε άλλο στοιχείο που κατά την εκτίμηση σας θα μπορούσε να μας βοηθήσει για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τον κλάδο υγείας του Ταμείου μας όπως π.χ αριθμό εμμέσων ασφαλισμένων που δεν έχουν δικαίωμα παροχών υγείας από το Ταμείο μας αλλά κάνουν χρήση αυτών με πλαστά δικαιολογητικά κ.λπ

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *