Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού από ασθενή στο Αττικόν!

γροθια Απίστευτο κι όμως μνημονιακό : ασθενής ξυλοκόπησε άγρια χθες βράδυ γιατρό του νοσοκομείου Αττικόν επειδή καθυστερούσε η εξυπηρέτηση του. Και δεύτερο περιστατικό με αθίγγανους στο ίδιο νοσοκομείο.

Στο έλεος των εκνευρισμένων ασθενών είναι πλέον οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων καθώς μέσα σε έναν μήνα καταγράφονται συνολικά τρία περιστατικά ξυλοδαρμού σε εργαζόμενους δημοσίων νοσοκομείων.

Το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια εφημερίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αττικόν άνδρας εκνευρισμένος λόγω της πολύωρης αναμονής που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού, εισέβαλε στο χώρο όπου βρισκόταν γιατρός νευρολόγος που εργαζόταν στο τμήμα επιλογής περιστατικών. Ο ασθενής κρατώντας κράνος μηχανής στα χέρια του ξυλοκόπησε άγρια το γιατρό χτυπώντας τον μάλιστα με το κράνος όπως λένε όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό.

Ο γιατρός χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα για τις πρώτες βοήθειες ενώ υπεβλήθη και σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθούν οι όποιες βλάβες.

Στην ίδια εφημερία αθίγγανοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με το νοσηλευτικό προσωπικό σπρώχνοντας τους εργαζόμενους με το επιχείρημα ότι δεν εξυπηρετούνταν.

Πρόκειται για τρία περιστατικά μέσα σε περίπου έναν μήνα καθώς πριν λίγες μέρες ειδικευόμενος του νοσοκομείου Ελπις ξυλοκοπήθηκε επίσης άγρια από συγγενείς ασθενών Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

http://iatropedia.gr/articles/read/3810

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *