Τρίπολη. Ανακοίνωση επιστημονικών φορέων και συλλόγων για τα σκουπίδια

υγεια-225x20023

Σκουπίδια 11-3-13Ανακοίνωση επιστημονικών φορέων και συλλόγων για τα σκουπίδια            κλικ εδώ

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρακολουθούμε όλοι μας, την πόλη που ζούμε, να ξεχειλίζει από τα απορρίμματα που αφήνονται ανεξέλεγκτα στους δρόμους, μετατρέποντας σε χωματερή ολόκληρη την πόλη.

Η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις γειτονιές αλλά και στο κέντρο, έχει πανικοβάλει τους πολίτες οι οποίοι δεν βλέπουν διάθεση αποκομιδής των σκουπιδιών, αλλά δυστυχώς δεν κινητοποιεί κανέναν αρμόδιο της αυτοδιοίκησης 1ου ή και 2ου βαθμού, ώστε να δώσουν άμεση και ριζική λύση.

Γνωρίζουμε όλοι, πως εδώ και 15 μήνες, έκλεισε με δικαστική απόφαση, το Πλάτωμα, που λειτουργούσε παράνομα και δεχόταν όλο τον όγκο των σκουπιδιών της πόλης.

Οι κύριοι της αυτοδιοίκησης, μέχρι να κλείσει το Πλάτωμα με τη δικαστική απόφαση, ουδέν έπραξαν για να βρουν τον καινούργιο και ΝΟΜΙΜΟ χώρο, στον οποίο θα  συσσώρευαν τα σκουπίδια….

Στην κινητοποίηση αυτή συμμετέχουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αρκαδίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, ο ΕΟΣ Τρίπολης, η Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαντινείας, ο ΣΑΟΟ και το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *