Ελληνική Εταιρεία Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών

BANNER 960X300Προκαταρκτικο_Προγραμμα   ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Επούλωσης Τραυµάτων και Ελκών με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών & 5th ABLS Advanced Burn Life Support που θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Πλανητάριο-Αθήνα στις 10-12 Απριλίου 2013.

Τα θέματα του φετινού Συνεδρίου θα έχουν όπως πάντα όλες τις νεώτερες και σύγχρονες απόψεις που αφορούν το Τραύμα, τα Έλκη και την Επούλωση αυτών.

Στην ανάλυση αυτής της ενότητας συναντώνται πολλές ειδικότητες που η συνεργασία των οποίων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των ασθενών,

που πάσχουν από αυτού του είδους τα προβλήματα

Όπως σε όλα μας τα Συνέδρια η Εταιρεία θα χορηγήσει και φέτος υποτροφίες για τη μετεκπαίδευση δύο ιατρών και δύο νοσηλευτών στο εξωτερικό,
πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των τραυμάτων και των ελκών. Επίσης όπως σε όλα τα Συνέδρια θα δοθεί το βραβείο Ιωάννοβιτς στην καλύτερη υποψήφια ανακοίνωση.

Η επιτυχία του Συνεδρίου αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Οργανωτικής Επιτροπής έχοντας επίγνωση ότι το Συνέδριο αυτό διεξάγεται μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.
Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την άρτια οργάνωσή του ώστε να είναι εφάμιλλο των προηγουμένων Συνεδρίων και να εμπεριέχει μέσα στο πρόγραμμά του όλα τα σύγχρονα θεωρητικά και πρακτικά επιστημονικά επιτεύγματα που αφορούν την Επούλωση Τραυμάτων και Ελκών.

H Ελληνική Ελληνική Εταιρεία Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών  και η εταιρία οργανωτικής υποστήριξης του Συνεδρίου Zita Congress, έχουν ήδη προσκαλέσει στην εκδήλωση που χαίρει την υποστήριξη των τοπικών αρχών και των τοπικών κοινοτήτων, όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς-εταιρίες να συνδράμουν στο συνέδριο,  με στόχο μετά την ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, η βιομηχανία να έχει συμβάλει ακόμα περισσότερο στη γενική επιστημονική κατάρτιση του συγκεκριμένου κλάδου και να ανοίξει νέο κεφάλαιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Ως εκ τούτου ζητάμε και τη δική σας υποστήριξή στην προσπάθειά μας για την προώθηση της Συνεδρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αναρτήσετε το συνημμένο banner  ή poster του συνεδρίου στην ιστοσελίδα σας με άμεσο σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.hswhcongress2013.gr ώστε να κοινοποιηθεί στα μέλη σας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι την πολύτιμη βοήθειά σας και η εμπειρία σας, σίγουρα θα συμβάλει στην επίτευξη των επιστημονικών στόχων του Συνεδρίου και θα είναι πολύ σημαντικό για την Εταιρεία και τις προσεχείς εκδηλώσεις της.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε δυνατό συντονισμό.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο πρόεδρος του Συνεδρίου,

Δημήτριος Αλεξάκης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Οργανωτικής Υποστήριξης

ZITA CONGRESS & TRAVEL, κα Μίνα Πλούμπη, τηλ. 211 100 1781, a.pl@zita-congress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *