Τρίπολη. Στα άκρα το αδιέξοδο με τα σκουπίδια. Στον εισαγγελέα το θέμα από την δ/ση υγιεινής της περιφέρειας !!!!

06032013765 DSCF0927 06032013768

Στο απροχώρητο έχουν οδηγηθεί τα πράγματα, με την απαράδεκτη συσσώρευση των σκουπιδιών, παντού στην πόλη… Παρ΄  όλη την τραγικότητα του θέματος  ΄΄ευτυχώς΄΄ κινητοποιήθηκε έστω και τώρα η Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας και DSCF0915έκανε και χθες το πρωί  ΑΥΤΟΨΙΑ σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Δήμο Τρίπολης (πόλη και δ.δ) και απέστειλε με την διαδικασία του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, αυτή την αυτοψία, στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και σε κάθε αρμόδια αρχή και υπηρεσία της Περιφέρειας και φυσικά στον Δήμαρχο και Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ κ. Σμυρνιώτη.

Το έγγραφο παρατίθεται αυτούσιο !!!

ΕΚθΕΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ              ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Οι απαίσιες οσμές και τα έντομα, τα τρωκτικά και τα ζώα, που σέρνονται σε όλη την πόλη, έχουν φέρει τους κατοίκους σε απόγνωση…

Αλλά όχι τους υπεύθυνους! Αυτοί σαν αντράκια σε εφηβικές εξάρσεις,  αλληλοσφάζονται άλλοτε με το γάντι και άλλοτε προκλητικά, δημόσια ή υπηρεσιακά, για το ποιος έχει την ευθύνη…

Μέχρι να αποφασίσουνDSCF0919 θα θρηνήσουμε και κανένα θύμα… Οι θερμοκρασίες μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν και οι λοιμώξεις καραδοκούν. Ελπίζουμε να μη προκληθεί καμιά επιδημία…

Πάντως οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Σμυρνιώτη, σε συμβούλιο άτυπο που είχαν σήμερα το μεσημέρDSCF0914ι, απεφάσισαν να –άκουσον  άκουσον- κινητοποιήσουν τους κατοίκους ενάντια στην Περιφέρεια που δεν αναλαμβάνει την διαχείριση !!!!

Αν τελικά αυτό υπερισχύσει και προβούν οι σύμβουλοι, με όλο το κομματικό τους κοπάδι ένας έκαστος, σε κινητοποιήσεις ενάντια στον 2ο βαθμό αυτοδιοίκησης, άσχετα με τις ΕΥΘΥΝΕΣ που έχει και αυτός, τότε τα πράγματα θα έχουν τραγικά επακόλουθα για όλους μας…

Διότι, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι πολίτες αυτή την ώρα, είναι ένας τοπικός εμφύλιος, όπως τον σκηνοθετεί η αρρωστημένη φαντασία του κάθε απολίτιστου και ανεύθυνου συμβούλου!!

Ας ξανασκεφθούν τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους, το μέγεθος των πράξεών τους και την βαρύτητα των αποφάσεων που τις παίρνουν εν βρασμώ και στο πόδι και ΠΑΝΤΑ με ΜΙΚΡΟκομματικά κριτήρια και ας σταθούν ΜΙΑ ΦΟΡΑ έστω στο ύψος των περιστάσεων… Ας θυμηθούν πως πάνω και πέρα από τα φράγκα και τις πολιτικές σκοπιμότητες, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ και αυτή την ώρα, ΟΛΟΙ τους παίζουν με τις ζωές των πολιτών και των παιδιών κυρίως…..

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ  για όλους… Και για τους πολίτες που παρακολουθούν με απάθεια το δράμα της πόλης να εξελίσσεται, σαν να αφορά άλλο πλανήτη !!!

 

Της   Γιούλης Παπαδοπούλουγιουλη

One thought to “Τρίπολη. Στα άκρα το αδιέξοδο με τα σκουπίδια. Στον εισαγγελέα το θέμα από την δ/ση υγιεινής της περιφέρειας !!!!”

  1. Μα ,αλλος πλανητης ειναι ο καθενας μας !!!

    ” Απο τη στιγμη που τα σκουπιδια ειναι μακρια απ’ την πορτα μου ,τι με νοιαζει εμενα κι ‘αν βρωμισει το διπλανο σπιτι ; Δικο μου ειναι ;;; ”

    Αθανατοι Ελληναρες !!! Αντρακια ( οπως πολυ σωστα τα χαρακτηρισατε ) με το μυαλο στο … – ας μην το αναφερω καλυτερα – που τσακωνονται αναλογα με το επιπεδο της τεστοστερονης του καθενος απο δαυτους !!!

    Εγω την εκανα την προταση .Διωξτε τους ολους και βρειτε ενα δυο νηφαλιους ανθρωπους ,απο αλλου ,να διοικησουν το νομο και το Δημο !

    Αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα για την πολη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *