Παναγιώτης Παπανικολάου. Στα “κάγκελα” είναι οι γιατροί του Κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας….

Στα “κάγκελα” είναι οι γιατροί του Κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας γιατί εκτιμούν πως απειλείται άμεσα η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά ακόμα και η ίδια η…ύπαρξή του.

Παπανικολάου

3 thoughts to “Παναγιώτης Παπανικολάου. Στα “κάγκελα” είναι οι γιατροί του Κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας….”

  1. ” … διοτι ο ιατρος δεν μπορει να αρνηθει ,ετσι επειδη του αρεσει ,δεν θελω να συμμετασχω … ”

    Και τον ακουνε αυτο τον ανθρωπο οι συναδελφοι και κανεις δεν λεει κατι !!!

    Και το χειροτερο ειναι οτι τον ακουει και ο λαος ,που συνεχιζει να ανεχεται τους ηλιθιους που κυβερνανε και διοριζουν τετοια ανεγκεφαλα υποκειμενα για να διοικησουν τα νοσοκομεια της χωρας !!!

    Λες και οι ιατροι ειναι απο αλλο πλανητη ,δεν πρεπει να τρωνε ,να πιουν ,να αναπνευσουν ή να εχουν και ελευθερο χρονο για ξεκουραση .
    Λες και εδωσαν τον ορκο του μοναχου ,οχι του Ιπποκρατη !
    Οχι ! Απο τη στιγμη που εισαι ιατρος εισαι υποχρεωμενος ,κατα τα λεγομενα του κρετινου αυτου ,να δουλευεις σαν ειλωτας ,απληρωτος και κατα συνεπεια αφαγωτος ,απλυτος ,αδιακοπα για 30 ,40 ,60 ωρες γιατι ετσι πρεπει !
    Εισαι ιατρος !!!

    Δεν το στελνετε στο γεροδιαολο αυτο το κοπανι ,συναδελφοι της Νικαιας ;
    Τι τον κοιτατε ;;;
    Και σεις οι κατοικοι εκει ,αντι να καναπεδιαζεστε ,γιατι δεν πατε να τον πιασετε απο τ’ αυτι και να τον παρετε με τις πετρες ;;;

  2. “διοτι ο γιατρος…” θα φαει μια ζουμερη φετα λειτουργημα γαρνιρισμενη με 2-3 ξεροψημενους ορκους… Και ανεχομαστε, συναδελφοι, αυτη τη ξεφτίλα… Και παρακολουθουμε ξελιγωμενοι και ανημποροι την διαλυση της ζωης μας και του ΕΣΥ προς τερψιν των μεγαλων συμφεροντων που αποφασισαν πως εφτασε η ωρα να βαλουν χερι στην μεγαλη πιτα της υγειας στην χωρα μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!

  3. Φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε όλους αυτούς ….
    προσέξτε….σύσταση έκανε ο άνθρωπος…δεν απείλησε…
    κάνω 7 εφημερίες σε κέντρο υγείας μόνη με τροχαία καθημερινά σχεδόν…και με καλεί να κάνω επιπλέον εφημερίες στο νοσοκομείο γιατί είμαι ξεκούραστη….
    ξέρετε κάτι…
    αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων……
    εκεί καταλήγω..
    καλημέρα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *