Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 1-3-13

υγεια-225x200231Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν – Τρεις σε κώμα

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:

Τα παιδιά είναι ακόμα το σύμβολο της αιώνιας συνύπαρξης της αγάπης και του καθήκοντος.
(George Eliot)
Αισθάνομαι θλίψη αλλά και ενοχές για τον κόσμο που παραδίδουμε στα παιδιά μας. Έναν πολιτισμό με καθημερινές ανθρωποθυσίες, όπου ο καθένας μπορεί να είναι το επόμενο θύμα. Πλέον το αίμα που έχουν στα χέρια τους οι Σαμαρο-Κουβέληδες και οι Στουρναραίοι ρέει σαν ποτάμι. Τα εγκλήματά τους είναι καθημερινά και ειδεχθή, όπως τα μέτρα που παίρνουν. Ματωμένες και οι πένες των ασυνείδητοι δημοσιογραφίσκων που καθημερινά ασκούν την πιο απαίσια προπαγάνδα υπηρέτες και λακέδεςτης -οποιασδήποτε- εξουσίας. Με ματωμένες συνειδήσεις, όμως, κυκλοφορούμε και όλοι εμείς που είτε συνειδητά στηρίζουμε αυτό το βάρβαρο καθεστώς είτε ανεχόμαστε να διαβιούμε στα σκοτάδια του πιο σκοτεινού Μεσαίωνα της σύγχρονης ιστορίας μας. με αίμα από αθώα θύματα, που τα παραδίδουμε ως θυσία στον Μολώχ της Τρόικας. Στον πιο σκοτεινό, χθόνιο και Σατανικό θεό που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα: το Θεό του Ευρώ. Ιερείς του οι Τραπεζίτες και «εκλεκτός λαός του» -ποιός άλλος(??)- οι αιμοβόροι Γερμανοί, η Μάστιγα της Ευρώπης.
Κι ας τελειώσω με ένα γνωμικό για την άθλια γενιά μας: «Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το Φως»

Χορήγηση Πιστοποιητικών Υγείας από τις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ για την Εγγραφή των Μαθητών στα Σχολεία

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

Τι θα κανει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ !;!

Θα δινει πιστοποιητικα υγειας σε παιδια ;;;
Καλα τρελαθηκατε τελειως ,εσεις εκει πανω στα ανωτερα κυβερνητικα (που λεει ο λογος) κλιμακια ;;;

Ποιος πατερας και ποια μανα υγειως σκεπτομενοι (και εδω υπαρχει ενα θεματακι) θα παει το παιδι της σε παιδιατρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ να του δωσει πιστοπ/κο ;
Μεσα σε 5 – 10 λεπτα που μπορει να αφιερωσει ο παιδιατρος ,νομιζετε εσεις οτι μπορει να σας εξασφαλισει οτι το παιδι σας ειναι ικανο για να αθληθει ;
Ή με το που θα δει το ΗΚΓ παει και τελειωσε ;
( Αλλο τι πιστευετε εσεις οτι : » ελα μωρε ,ενα χαρτι ειναι ,θελει παραπανω απο 2 λεπτα να γινει ; » Σε αυτα τα δυο λεπτα κρινεται η ζωη του μικρου και το μελλον του ιατρου .Γιατι αν κανει λαθος … )

Ενα παιδι για να εξεταστει σωστα απαιτει γνωση του ιστορικου του ,των αλλεργιων του ,οφθαλμολογικο ελεγχο ,ελεγχο ολων των εμβολιασμων ,ολων των συστηματων ,ενδελεχη ελεγχο του καρδιαγγειακου και του αναπνευστικου του συστηματος και μετα συνταξη της γνωματευσης .30 με 40 λεπτα χωρις το ΗλεκτροΚαρδιοΓραφημα !

Ολα αυτα πως θα τα κανει ο παιδιατρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε 10 -15 λεπτα ;;;
Ποιος παιδιατρος ή ιατρος στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ εχει καρτελα με ιστορικο ασθενους ;
Ποος εχει την ανεση χρονου αλλα και τη θεληση ,μετα απο τα τοσα που υφισταται καθε μερα στις αθλιες υποδομες ,να το κανει ;;;

Και το πιο αστειο ειναι οτι μεσα σε 5-6 ημερες θα αποφασισουν οι Δ/ντες των μοναδων ποιος και πως θα δινει τα πιστοπ/κα .

ΟΤΙ ΝΑ “ΝΑΙ στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας .
Και μετα μου τσαμπουνανε ολοι «νεο ξεκινημα » ,» αναπτυξη » και ολες αυτες τις μπουρδες που σου ερχεται αναγουλα οταν τις ακους .

Η μονη περιπτωση ( και αυτη με επιφυλαξη ) να αλλαξουν τα πραγματα και αρχισουν να εφαρμοζονται αρχες και κανονες με καποια λογικη σ” αυτη τη χωρα ειναι να εμπιστευτουμε τις τυχες μας σε Ελληνες του εξωτερικου .
Σε αποδεδειγμενης αξιας επιστημονες και τεχνοκρατες που θα θελησουν ( και αλλο ενα προβλημα ) να ερθουν να νοικοκυρεψουν τον τοπο !
Γιατι αυτοι ζημωθηκαν με αρχες αξιοκρατιας ,ισων ευκαιριων και δημοκρατιας και εφτυσαν αιμα μεχρι να καθιερωθουν στις θεσεις τους !

ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Οχι οπως οι εγχωριοι βουτυρομπεμπεδες που η πλησιεστερη εννοια αξιοκρατιας που γνωριζουν ειναι οτι » αυτο ηταν ο μπαμπας μου αυτο θα γινω και “γω » !!!

Οχι στη χωρα που ο λαος της ειναι ομηρος της αρρωστημενης νοοτροπιας του » εγω να “μαι καλα και οι αλλοι ας πανε να πνιγουν …»

Πως να καταλαβει ο κακομοιρος Ελληναράς του ωχαδερφισμου και του «ασ” το μωρε και αυριο μερα ειναι …» τα λογια των προγονων : » η ισχυς εν τη ενωσει » ;;;

Έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν είχαν χρήματα για πετρέλαιο

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

Σιγα τωρα μην ιδρωσει τ” αυτι τους με 10-12 ατομα !

Εδω αλληλοεξοντονωμαστε στους δρομους ,στις λεωφορους και στις εθνικες οδους κατα χιλιαδες ,καθε χρονο και κανενας υπευθυνος δεν κανει το παραμικρο και θα σκασουν για τοσα λιγα περιστατικα ;

Σας παρακαλω ! Μην απασχολειτε την εξουσια με μικρολεπτομερειες …

Πολιτικό παιχνίδι τα ισόβια Παπαγεωργόπουλου

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

Κα Παπαδοπουλου και φιλοι ,

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η χωρα ασθενει !
Ολος ο πληθυσμος σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο ειμαστε απατεωνες !!!
Γιατι μεγαλωνουμε και μαθαινουμε τα πραγματα με τον Ελληνικο τροπο ,με ενα τροπο πρωτοφανη στον πολιτισμενο κοσμο !
Οι περισσοτεροι ουτε καν το καταλαβαινουν ,γιατι ετσι εμαθαν απο τα γενοφασκια τους ,
Η ανομια ειναι το χαρακτηριστικο μας και οπου βρεθουμε και σταθουμε ,αυτη εφαρμοζουμε !
Ειτε οδηγωντας ,ειτε βαδιζοντας ,ειτε πανηγυριζοντας ,ειτε αθλουμενοι ,ειτε κοιμουμενοι ,ο τροπος που διαλεγουμε ειναι παρανομος !
Εχει χαθει η ευγενια ,η αλληλεγγυη ,η ντροπη ,η υπομονη και η αγαπη προ πολλου απο αυτη τη χωρα .
Και μην παρασυρεστε απο τις λιγοστες πραξεις αλληλεγγυης που βλεπουμε το τελευταιο διαστημα .Σιγουρα απο πισω κατι αλλο κρυβεται ,καποιο συμφερον εξυπηρετουν .
Η κριση πολιτισμου που διανυουμε ως λαος και που συνοδευτηκε ,δυστυχως ,με την οικονομικη δυσπραγεια ,φερνει στο φως την Ελλαδα της ανομιας .
Μια Ελλαδα ξεθωριασμενη σκια του παλιου τρανου εαυτου της .
Μια Ελλαδα που μετα το Βυζαντιο ( ή και εξαιτιας αυτου ) διαλυθηκε και εξαφανιστηκε ,παραδωμενη απολυτα στους Ρωμαιους κατακτητες .
Εμεις οι κατοικοι αυτου του ιερου τοπου ,ουδεμια σχεση εχουμε με τα ιερα τερατα που εζησαν εδω καποτε .Τουρκοσποροι και απομειναρια ολων των λαων που κυριευσαν αυτο το τοπο ειμαστε και σαν τετοιοι συμπεριφερομαστε ,δυστυχως .

Καιρος ειναι πια να σταματησουμε να υπερηφανευομαστε για το παρελθον μας και σαν καραβλαχοι επαιτες να πηγαινουμε να ζητιανευουμε αγαλματα και θραυσματα αγγειων ανα την οικουμενη .
Να αποκτησουμε το θαρρος να αναδειξουμε τον καθε απατεωνα και να τον στειλουμε απο “κει που ηρθε .
Να στρωθουμε στη δουλεια για να αφησουμε στα παιδια και τα εγγονια μας κατι για το οποιο να ειναι εκεινα υπερηφανα για μας στο μελλον !!!

Γιατι με » περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις » ,τοσους αιωνες πια ,μας πηρε και μας σηκωσε …

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

Συγγνωμη ,στους Τουρκους κατακτητες ηθελα να γραψω …

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *