One thought to “Χορήγηση Πιστοποιητικών Υγείας από τις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ για την Εγγραφή των Μαθητών στα Σχολεία”

  1. Τι θα κανει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ !;!

    Θα δινει πιστοποιητικα υγειας σε παιδια ;;;
    Καλα τρελαθηκατε τελειως ,εσεις εκει πανω στα ανωτερα κυβερνητικα (που λεει ο λογος) κλιμακια ;;;

    Ποιος πατερας και ποια μανα υγειως σκεπτομενοι (και εδω υπαρχει ενα θεματακι) θα παει το παιδι της σε παιδιατρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ να του δωσει πιστοπ/κο ;
    Μεσα σε 5 – 10 λεπτα που μπορει να αφιερωσει ο παιδιατρος ,νομιζετε εσεις οτι μπορει να σας εξασφαλισει οτι το παιδι σας ειναι ικανο για να αθληθει ;
    Ή με το που θα δει το ΗΚΓ παει και τελειωσε ;
    ( Αλλο τι πιστευετε εσεις οτι : ” ελα μωρε ,ενα χαρτι ειναι ,θελει παραπανω απο 2 λεπτα να γινει ; ” Σε αυτα τα δυο λεπτα κρινεται η ζωη του μικρου και το μελλον του ιατρου .Γιατι αν κανει λαθος … )

    Ενα παιδι για να εξεταστει σωστα απαιτει γνωση του ιστορικου του ,των αλλεργιων του ,οφθαλμολογικο ελεγχο ,ελεγχο ολων των εμβολιασμων ,ολων των συστηματων ,ενδελεχη ελεγχο του καρδιαγγειακου και του αναπνευστικου του συστηματος και μετα συνταξη της γνωματευσης .30 με 40 λεπτα χωρις το ΗλεκτροΚαρδιοΓραφημα !

    Ολα αυτα πως θα τα κανει ο παιδιατρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε 10 -15 λεπτα ;;;
    Ποιος παιδιατρος ή ιατρος στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ εχει καρτελα με ιστορικο ασθενους ;
    Ποος εχει την ανεση χρονου αλλα και τη θεληση ,μετα απο τα τοσα που υφισταται καθε μερα στις αθλιες υποδομες ,να το κανει ;;;

    Και το πιο αστειο ειναι οτι μεσα σε 5-6 ημερες θα αποφασισουν οι Δ/ντες των μοναδων ποιος και πως θα δινει τα πιστοπ/κα .

    ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας .
    Και μετα μου τσαμπουνανε ολοι “νεο ξεκινημα ” ,” αναπτυξη ” και ολες αυτες τις μπουρδες που σου ερχεται αναγουλα οταν τις ακους .

    Η μονη περιπτωση ( και αυτη με επιφυλαξη ) να αλλαξουν τα πραγματα και αρχισουν να εφαρμοζονται αρχες και κανονες με καποια λογικη σ’ αυτη τη χωρα ειναι να εμπιστευτουμε τις τυχες μας σε Ελληνες του εξωτερικου .
    Σε αποδεδειγμενης αξιας επιστημονες και τεχνοκρατες που θα θελησουν ( και αλλο ενα προβλημα ) να ερθουν να νοικοκυρεψουν τον τοπο !
    Γιατι αυτοι ζημωθηκαν με αρχες αξιοκρατιας ,ισων ευκαιριων και δημοκρατιας και εφτυσαν αιμα μεχρι να καθιερωθουν στις θεσεις τους !

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    Οχι οπως οι εγχωριοι βουτυρομπεμπεδες που η πλησιεστερη εννοια αξιοκρατιας που γνωριζουν ειναι οτι ” αυτο ηταν ο μπαμπας μου αυτο θα γινω και ‘γω ” !!!

    Οχι στη χωρα που ο λαος της ειναι ομηρος της αρρωστημενης νοοτροπιας του ” εγω να ‘μαι καλα και οι αλλοι ας πανε να πνιγουν …”

    Πως να καταλαβει ο κακομοιρος Ελληναράς του ωχαδερφισμου και του “ασ’ το μωρε και αυριο μερα ειναι …” τα λογια των προγονων : ” η ισχυς εν τη ενωσει ” ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *