Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Κατασκευή του νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ Μεθώνης

0  Άλλο ένα έργο που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο του  επιχειρησιακού σχεδιασμού της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την Α’ Θμια Φροντίδα Υγείας αποκτά σήμερα σάρκα και οστά με την ένταξη του στο ΠΕΠ Πελοποννήσου. Πρόκειται για την κατασκευή του νέου Περιφερειακού Ιατρείο στο Δ.Δ Μεθώνης συνολικού προϋπολογισμού 270.000,00 €.

 

Το νέο  Περιφερειακό  Ιατρείο  Μεθώνης αποτελεί το πρώτο εκ των τεσσάρων (άμεσα έπονται Βλαχόπουλο-Πεταλίδι-Άρις) το οποίο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ και μέχρι της 20 Μαρτίου θα έχει δημοσιευθεί η διακήρυξη για το διαγωνισμό δημοπράτησης.

 

Με αφορμή την σπππημερινή πράξη ένταξης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας δήλωσε:

 

« Ο σχεδιασμός μας για την Α’ θμια Φροντίδα Υγείας σε επίπεδο κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών εξελίσσεται μεθοδικά και αποτελεσματικά. Αυτή τη στιγμή στα τρία Κέντρα Υγείας Πύλου-Αγίου Νικολάου και Μεσσήνης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες αναβάθμισης τους προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Σήμερα έχουμε και την ένταξη στο ΠΕΠ της κατασκευής του Περιφερειακού Ιατρείου στη Μεθώνη. Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεθοδικά και αποτελεσματικά. Στόχος μας και θα τα καταφέρουμε είναι η βελτίωση της Α’θμιας φροντίδας υγείας στο Νομό μας.

Θέλω από καρδιάς να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και στο Δήμαρχο Πύλου Δ. Καφαντάρη για την συνεργασία τους και την αμέριστη βοήθεια  με τις τεχνικές τους υπηρεσίες στο να ολοκληρωθεί ο φάκελος  και να   ωριμάσει το ανωτέρω έργο. Τέλος για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου της τεχνικής υπηρεσίας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *