Βενιζελειο, ΠΑΓΝΗ.Aναστέλλει ο Κοκκίνης την τοποθέτηση των 3 καθηγητών στις νέες κλινικές!

Ότι αναστέλλει την τοποθέτηση των 3 καθηγητών στις 3 νέες κλινικές, δηλαδή στην Εντατική  τον καθηγητή κ. Γεωργόπουλο,- στη Μαιευτική τον καθηγητή κ. Γ. Ματαλιωτάκη και στη Χειρουργική τον καθηγητή κ. Χαλκιαδάκη, έκανε γνωστό, τη Δευτέρα, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, κ. Νίκος Κοκκίνης.

Όπως είπε, αυτό γίνεται για να δουν τι θα γίνει και τί θα πει το υπουργείο για το νέο νόμο! Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο κ. Κοκκίνης στη συνέλευση των εργαζομένων του  Βενιζελείου.

Οι εργαζόμενοι στο  Νοσοκομείο, οι οποίοι σκοπεύουν να φτάσουν μέχρι και τα δικαστήρια, προκειμένου να ακυρώσουν τη συγχώνευση των δύο μεγαλύτερων νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Κρήτης, του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου, ενημερώνουν τους πολίτες και τους φορείς του Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα, στο χώρο του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι περιέγραψαν με τα πλέον μελανά χρώματα την επομένη ημέρα της συγχώνευσης για τους πολίτες της Κρήτης σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας, και δήλωσαν ότι το “έγκλημα δεν πρέπει να ολοκληρωθεί”.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ- Βενιζέλιου, Νίκος Κοκκίνης, δέχθηκε εκ νέου τα πυρά των εργαζομένων (διαβάστε εδώ), με αφορμή την περιουσία του Βενιζελείου – Πανανείου, θέμα το οποίο απασχολεί την επικαιρότητα, όπως έχει γράψει το cretalive (διαβάστε εδώ), για τα 76 ακίνητα – φιλέτα.

Παρών στη σύσκεψη ήταν ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε με νόημα ότι οι αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις ελήφθησαν πριν από έναν χρόνο, ενώ οι εκπρόσωποι από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τάχθηκαν υπέρ των εργαζομένων .

http://www.cretalive.gr/crete/view/ergazomenoi-h-sugchwneush-benizeleiou-pagnh-mono-deina-tha-ferei-stous-poli/66891

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *