Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρωταθλητής στην απορρόφηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» το Σάββατο 23.2.2013 σχετικά με την ικανότητα που χαρακτηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας να απορροφά τους κοινοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ και να αναβαθμίζεται συνεχώς, σε αντίθεση με την αδυναμία που χαρακτηρίζει γενικότερα τις δομές υγείας να απορροφήσουν χρόνια τώρα τους κοινοτικούς πόρους, σας αποστέλλουμε το σχετικό δημοσίευμα προς ενημέρωσή σας.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ 23-2-2013ΚΛΙΚ ΕΔΩ

One thought to “Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρωταθλητής στην απορρόφηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ”

  1. Μπραβο και ζητω στην διοικηση του Νοσ. Καλαματας που ,παρα το οτι ολη η χωρα διαγει τον υπνο του δικαιου ,εκει εχουν πιασει το νοημα της συνεργασιας και της προσφορας στο κοινωνικο συνολο !!!

    Αλλα το αρθρο που επρεπε να τονισετε ηταν το προηγουμενο !!!

    Το ρεπορταζ που αναφερεται στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ και την συσχετιση της επιβιωσης του ( και μαζι ολων αυτων που η τυχη τους ειναι συνδεδεμενη με το εν λογω εκτρωμα ) με τα ποσοστο ανεργιας στη χωρα !

    Διοτι καλο ειναι να απορροφουμε τα κονδυλια . Αλλα τι θα γινει αν οι δομες του Ε.Σ.Υ δεν εχουν σε ποιον να προσφερουν τις υπηρεσιες τους ,σε λιγο καιρο !;!;!
    Που θα κυκλοφορουν πανω απο 1.500.000 ανεργοι ανασφαλιστοι ;;;

    Διοτι σε λιγο ,οπως πηγαινει η κατασταση ,θα θυμηθουμε τη λαϊκη ρηση : ” ολα τα ‘χε η Μαριωρη , ο φερετζες της ελειπε … “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *