Ημαθεία. αναστολή συμβάσεων παιδιάτρων

ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
Βέροια 31/8/2011
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των συμβάσεων των ιδιωτών παιδιάτρων με τον ΟΠΑΔ, το ΤΥΔΚΥ και τους στρατιωτικούς από την 01/09/2011
Επιθυμούμε να γνωρίσουμε στο κοινό του Νομού μας, ότι οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή μετά από πολύ περίσκεψη. Οι αμοιβές που μας οφείλει ο ΟΠΛΑ και ο Στρατός ξεπερνούν τον ένα χρόνο. Υπήρξε δέσμευση από τους αρμοδίους του ΟΠΑΔ ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 θα εξοφλούνταν οι αμοιβές ίου 2010. Επίσης οτι οι αμοιβές του 2011 δεν θα καθυστερούσαν τις 45 ημέρες, αυτό όμως εφαρμόστηκε μόνο για τους δύο πρώτους μήνες του 2011. Σήμερα όχι μόνο δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα εξόφλησης, αλλά γινόμαστε αποδέκτες σεναρίων μεταφοράς των οφειλών στο νέο Φορέα ΕΟΠΥΥ «η πληρωμή των γιατρών με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι γονείς των μικρών μας ασθενών γνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να ανταποκριθούμε στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο μας. Παρότι δεν ήταν επιθυμία μας να οδηγηθούμε σε αυτή την απόφαση, είναι το μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για να διεκδικήοουμε τις αμοιβές που μας οφείλουν και ϊοως το πράξαμε με μεγάλη καθυστέρηση.
Για τη Γενική Συνέλευση
0 Γεν. Γραμματέας του Δ.Ι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *