Μούνδερ Σλήμαν. Την Δευτέρα το τελευταίο «αντίο» στον γιατρό του Βενιζέλειου

Το τελευταίο “αντίο” λένε, την Δευτέρα 25/2, στις 15.00 μμ στη Φορτέτσα, συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 59χρονο χειρούργο και υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζέλειου νοσοκομείου Μούνδερ Σλήμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής , σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη Ηρακλείου. (δείτε εδώ).

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ο γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε η φωτιά που, προηγουμένως, είχε καταφέρει να σβήσει.
Ο άδικος χαμός του Μ. Σλήμαν έχει συγκλονίσει την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικο του Βενιζελείου Νοσοκομείου όπου υπηρέτησε με αυταπάρνηση και αφοσίωση.

Με ψήφισμά της η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου γιατρού, ενώ αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Να σημειωθεί πως η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Παγκρήτιος Σύλλογος “Ηλιαχτίδα”, γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα.
Πριν και κατά τη διάρκεια της κηδείας θα βρίσκεται στον χώρο της εκκλησίας φιλικό πρόσωπο της οικογένειας στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται όσοι το επιθυμούν για τον παραπάνω λόγο.

http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=113684&cid=312

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *