Μούνδερ Σλήμαν. Χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου νεκρός από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη.

Μούνδερ Σλήμαν. Χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου νεκρός από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη.
Θλίψη για το γνωστό γιατρό που συνέδεσε την πορεία του με τα ΤΕΠ του νοσοκομείου, ως διευθυντής από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους

Βαθιά θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του 59χρονου χειρουργού του Βενιζέλειου νοσοκομείου Μούνδερ Σλήμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του γιατρού θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο καθηγητής ιατροδικαστιής Μ.Μιχαλοδημητράκης.

Ο Μ.Σλήμαν ήταν διευθυντής στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους, ενώ ο ίδιος είχε αφιερώσει τη ζωή του στην οργάνωση και την καλή λειτουργία του τμήματος.

Άγνωστο παραμένει ακόμη το πότε θα γίνει η κηδεία του γνωστού και αγαπητού γιατρού, στον οποίοι πολλοί χρωστούν την ίδια τους τη ζωή, καθώς αναμένεται να έρθει στην Κρήτη ο αδερφός του από την Ιορδανία.

Ο άτυχος 59χρονος γιατρός έχασε τη ζωή του σε φωτιά που εκδηλώθηκε, περίπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι, στο σπίτι του στο Μαραθίτη Ηρακλείου.

Οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου καθώς και ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης κ. Κώστας Αραβιάκης έσπευσαν, όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο γιατρό.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού, όπου υπάρχει και τζάκι. Τον άτυχο 59χρονο φέρεται να βρήκε γείτονας, ο οποίος είδε ίχνη καπνού στα παράθυρα και μπήκε στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε τις αρχές.

http://www.cretalive.gr/crete/view/sunagermos-apo-fwtia-se-spiti/66388

One thought to “Μούνδερ Σλήμαν. Χειρουργός του Βενιζελείου Νοσοκομείου νεκρός από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Μαραθίτη.”

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2002 ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΤΗΡΑ ΑΓΓΕΛΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ ΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *