Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου χειροδίκησε κατά του προέδρου τον Νοσοκομειακών Ιατρών .Στα επείγοντα ο ιατρός (Ηχητικό)

Μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, για χειροδικία του Διοικητή εναντίον του – Με εισαγγελικη εντολή, άνοιξε η πόρτα του γραφείου του Διοικητή και διαπιστώθηκε η απουσία του…

ΔΗΛΩΣΗ προέδρου της ΟΕΝΓΕ για τα γεγονότα στο Νοσοκομείο Βόλου

Βαρύτατες οι ευθύνες του κ. Λυκουρέντζου για τα επεισόδια που  συνέβησαν σήμερα στο Νοσοκομείου Βόλου με πρωταγωνιστή τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον αναζητά προκειμένου να τον συλλάβει.

Τον εν λόγω κύριο υποτίθεται πως πριν ένα μήνα απέπεμψε ο κ. Λυκουρέντζος. Ο υπουργός όμως υπαναχώρησε, υπακούοντας στη βούληση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, όπως κατήγγειλε η Ένωση Γιατρών Μαγνησίας (κλικ εδώ), με αποτέλεσμα η απόφαση αποπομπής να μην εκτελείται και ο κ. Ζαχαρόπουλος να προκαλεί συνεχώς με ακραίες επιθετικές συμπεριφορές. 

Καλούμε τον κ. Λυκουρέντζο να δημοσιεύσει και να εκτελέσει άμεσα την απόφαση αποπομπής του κ. Ζαχαρόπουλου, άλλως θα φέρει εκτός από την πολιτική ακέραια και την ποινική ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

3 thoughts to “Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου χειροδίκησε κατά του προέδρου τον Νοσοκομειακών Ιατρών .Στα επείγοντα ο ιατρός (Ηχητικό)”

  1. Ας ξυπνήσουν οι πολιτικάντηδες της συμφοράς, που βάζουν διοικητές στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, που είναι οι πιο ευαίσθητοι κοινωνικά χώροι, άτομα με προσόντα καλού κλακαδόρου και μόνο.
    Ας σταματήσουν επιτέλους να μαζεύουν σε συσκέψεις τα κομματόσκυλά τους και να μοιράζουν τις καρέκλες των διοικητών των νοσοκομείων, στον κάθε κατακαημένο ανεγκέφαλο αφισοκολλητή τους, για να του ξεπληρώσουν την πολιτική υποχρέωση που του ΄’εχει το κόμμα τους…
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

  2. Αγαπητη Κα Παπαδοπουλου ,

    Αυτο ηταν το επιπεδο του Ελληνα τοσες δεκαετιες !

    Μην κοιτατε που επεφταν τα δανεικα βροχη και οι βοηθειες απο την Αμερικη και την Ευρωπη ,οποτε το προβλημα καλυπτοταν πισω απο μια επιπλαστη ευημερια .
    Ο πληθυσμος αυτος ,στερημενος και αμορφωτος τοσες δεκαετιες ,αντεγραφε στην ουσια καθε εξελιξη που συνεβαινε στο δυτικο κοσμο .
    Κατι σαν τα αντιδανεια στην γλωσσα .

    ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ ΛΑΘΟΣ !!!

    Δημιουργηθηκε ,απο την αλλη η εντυπωση οτι ,ειμαστε απογονοι των αρχαιων και σαν τετοιοι δικαιουμαστε να ” ανηκωμεν εις την Δυσην ” ,που φαγωθηκε ο βλαμμενος ο Εθναρχης να μας κανει να το πιστεψουμε και να τα αποτελεσματα !!!

    Ενα συνωνθυλευμα υποκειμενων που καταστρεφει τον τοπο, δεν σεβεται τιποτα ,ουτε τον ιδιο του τον εαυτο και μισει θανασιμα τον συνανθρωπο του !!!

    Αυτος ειναι ο νεοελληνας !
    Ενας κατακαϋμενος ,ανεγκεφαλος αφισοκολλητης που χρειαζεται στρατιωτικες παρελασεις για να διατηρησει την συνοχη της χωρας και σουβλακομεζεδες σε γυφτοπανηγυρεις για να καλυψει την πνευματικη του γυμνια !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *