Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Μπρούσαλη είπε η Τρίπολη – Καλό ταξίδι, γιατρέ

Έναν εξαιρετικό άνθρωπο και λαμπρό επιστήμονα αποχαιρέτησε σήμερα η Τρίπολη. Ο λόγος για τον Κώστα Μπρούσαλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες.

Πολύς κόσμος, συγγενείς φίλοι και όχι μόνο ήταν εκεί, στο Ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου τελέστηκε  η κηδεία του 63χρονου γιατρού.

Επικήδειους εκιφώνησαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργος Παπασταματάκης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Γιάννης Κουνέλης, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Ταλούμης ανέγνωσε την απόφαση του Συμβουλίου για το θάνατο του Κώστα Μπρούσαλη.

«Η διαδρομή σου άξια και ζηλευτή στην Ιατρική, άξια και μοναχική στη ζωή, άξια και θλιβερή στο ύστατο αντίο… που πρόωρα μας είπες…

Δεν θα σου απευθύνουμε θρήνους γοερούς, γιατί δεν ήθελες ποτέ να σε λυπούνται …» έγραψε για τον Κώστα Μπρούσαλη ο φίλος του και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργος Παπασταματάκης.

Ενώ, ο Νίκος Δελφάκης έγραψε: «Γιατί έτσι ήσουν, σε τεντωμένο σκοινί βάδιζαν οι σκέψεις σου και οι συμπεριφορές σου, «μια ζωή στο ρίσκο», σαν νάβαζες στοιχήματα να την φέρεις στους άλλους, να τους εκπλήσσεις συνεχώς.»

«Για όσους τον γνώριζαν από κοντά, η απουσία του θα είναι αισθητή για πάντα.
Για όσους είχαν ακούσει για τον Κώστα τον γιατρό και για όσους δεν τον ζήσανε, στους αγώνες και στη παρέα, θέλω να τους πω, ότι η απώλεια αυτή για τη μικρή μας πόλη, για τη μικρή μας κοινωνία, θα είναι πολύ μεγάλη»

http://www.kalimera-arkadia.gr/arkadia/26605-to-teleftaio-antio-ston-kosta-broysali-eipe-i-tripoli-kalo-taksidi-giatre-eikones-kai-vinteo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *