Γ. Πατούλης. Βράβευση, για το πολύτιμο έργο του, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Το Χρυσό Μετάλλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραδόθηκε απόψε στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη ως φόρος τιμής στο σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί. Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου, και όλων των μελών του Συνδέσμου η Πρόεδρος κα Πεπε και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου, ακαδημαϊκός κο Μουτσόπουλος συνεχάρην τον κο Πατούλη για τη σπουδαία κοινωνική και ανθρωπιστική του προσφορά μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ανακηρύσσοντάς τον Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου.

Κατά την προσφώνησή του, το μέλος του ΔΣ κος Γκόρτζης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, εξάρωντας τις πρωτοβουλίες του κου Πατούλη στα Υγειονομικά Οδοιπορικά, στις εμβολιαστικές εκστρατείες, στην Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου, που στόχο έχουν να προλάβουν και να θεραπεύσουν την ασθένεια στον ανασφάλιστο και αναξιοπαθούντα ασθενή.

«Με τους 270 εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Και δεν ξεχνούμε ότι….στη θέση αυτών των ανθρώπων που σήμερα αγκαλιάζουμε, αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς.» δήλωσε κατά τη βράβευσή του ο Πρόεδρο του ΙΣΑ κος Πατούλης.

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο κος Πατούλης, ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποκαλώντας μάλιστα τον Δήμο Αμαρουσίου ως Δήμο-Πρότυπο για όλους τους ΟΤΑ της χώρας.

Κατά την εκδήλωση, το ΔΣ του Συνδέσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την Ευλογία του Αρχιεπισκόπου, τον οποίον εκπροσωπούσε ο Μητροπολίτης Βελεστινου, κ Δαμασκηνός, ενώ παράλληλα τον ετήσιο απολογισμό των πεπραγμένων του 2012 έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Πέπε.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε επίσης ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κο Κωνσταντίνος Μίχαλος ενώ με την παρουσία τους την τελετή τίμησαν ο Μητροπολίτιης Ιλίου, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Γρίβας, οι Βουλευτές κκ Γεωργιάδης, Ψυχάρης και Κικίλιας, κα, καθώς και η ευεργέτρια του Συνδέσμου κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *