Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 14-2-13

Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής. Απάντηση στον κύριο Ελευθερίου για τις δηλώσεις του εκ μέρους των ιατρών ΕΟΠΥΥ.

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:57 πμ

Ειλικρινά εξοργίζομαι όταν διάφοροι ιατρικοί σύλλογοι, άρχισαν να ενδιαφέρονται για την ενότητα του ιατρικού κόσμου και για το συλλογικό συμφέρον των γιατρών. Αλήθεια που ήταν όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι (και ο ΠΙΣ) όταν:
Η εκπαίδευση των γιατρών καθημερινά υποβαθμίζονταν?
Για να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο ένας νέος γιατρός, έπρεπε να το πληρώνει από το κομπόδεμά του ή -ακόμα χειρότερα- να το επαιτεί από φαρμακευτικούς αντιπροσώπους?
Η ιατρική έρευνα είναι ανύπαρκτη?
Η επιλογή των γιατρών που θα συμμετείχαν στα συνέδρια, γίνονταν από φαρμακευτικές εταιρείες με βάση του ποσοστού συνταγογράφησης και όχι με βάση τα πραγματικά ενδιαφέροντα κάποιου γιατρου??Αποτέλεσμα οι συνεδριακοί χώροι να είναι άδειοι,αλλά τα θέρετρα που το φιλοξενούσαν γεμάτα από γιατρούς!!
Η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση -υποχρεωτική σε άλλες χώρες (revalidation)- άγνωστη στον τομέα ευθύνης τους?
Όταν οι γιατροί εύρησκαν κλειστές πόρτες παντού και θέσεις του ΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ κατειλημένες?
Όταν όλοι γνωρίζουμε εκατοντάδες διπλοθεσίτες γιατρούς (περιπτώσεις που ήταν και στο ΤΕΒΕ, και ελεγκτές και στο ΙΚΑ) ?
Όταν υπήρχαν τα στεγανά ΙΚΑ – συνταγογράφηση με το κομμάτι – αναρρωτικές άδειες – πελατεία ιατρείου?
Όταν έχουμε φύγει εκατοντάδες γιατροί στο Εξωτερικό, μακρυά από τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας?? Αν ήξεραν πως μπορεί μελλοντικά να απειλήσουμε τα κεκτημένα τους, θα μας απειλούσαν και εμάς με πειθαρχικά μέτρα, για να βουλιάζουμε στην αμάθεια και στη απαξίωση για να διατηρήσουν οι ΙΚΑτζήδες τα προνόμιά τους.
Αν θέλουνε πραγματική δικαιοσύνη ας επαναπροκυρηχθούν ΟΛΕΣ οι θέσεις του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ, και ας γίνουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ προσλήψεις με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια.
Τότε μόνο θα έχουν το ηθικό ανάστημα να καταγγέλουν και να τιμωρούν. Μέχρι τότε οι «αγανακτισμένες φωνές τους» θα τους επιστρέφονται ως ουρλιαχτά αποδοκιμασίας.

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:23 μμ

Κι μιας και εγείρουν και ο ανωτέρω ΙΣ Χαλκιδικής αλλά καιι ο ΠΙΣ θέμα ηθικής και δεοντολογίας ας τους ενημερώσω για έναν ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ νόμο που αφορά το conflict of interest. Αυτό συμβαίνει όταν άτομο ή σύλλογος ενέχεται σε πολλαπλές θέσεις ή δραστηριότητες εκ των οποίων η μια προσδίδει κίνητρο για έλλειψη αντικειμενικότητας και ανάρμοστη συμπεριφορά (ας μη μεταφράσω επακριβώς το corruption που σημαίνει διαφθορά) κατά την εκτέλεση καθηκόντων της άλλης . Δηλ ως πρόεδρος του ΠΙΣ ή άλλου ΙΣ δεν μπορεί να εκπροσωπειί τα συμφέροντα των γιατρών του ΙΚΑ (ως πρόεδρος της ΠΟΣΥΠΙΚΑ) στρεφόμμενος εναντίον άλλων γιατρών. Μάλιστα θα μπορούσε να εγείρει και νομικό θέμα
(A conflict of interest can, however, become a legal matter when an individual tries influencing the outcome of a decision, for personal benefit)
Δημοκρατία είναι η υπακοή στους ισχύοντες νόμους της πολιτείας και όχι σε διαβλητά ψηφίσματα που εξυπηρετούν συντεχνιακές λογικές…

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:56 μμ

Κε Χαλκιδη ,

Οπως διαβασα εκανες και “συ τη σωστη κινηση να φυγεις στο εξωτερικο .

Οπως καταλαβες η Ελλαδα ειναι μια αρρωστη χωρα που ολα συμβαινουν με ενα μοναδικο τροπο που μονο εκει μπορουν να εφαρμοστουν !
Γιατι ;
Μα επειδη ειναι ο λαος που σιγονταρει την παρανομια ,την αναξιοκρατια και ολες τις κομπινες που συμβαινουν καθημερινα στον Πλανητη Ελλας !
Οταν αρνουμαστε ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να εφαρμοστουν μετρα ελεγχου στους δρομους ,στις εφοριες ,στα σχολεια ,στα δικαστηρια ,στα νοσοκομεια ,τοτε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να αλλαξουμε !
Η Αγγλια εχει πανω απο 100.000.000 καμερες παρακολουθησης ,ΠΑΝΤΟΥ .
Στην Ελλαδα θα επρεπε να υπαρχουν οι υπερδιπλασιες ( κι” ας ειναι ο πληθυσμος το 1/7 της Αγγλιας ) για να συλληφθουν ολοι οι απατεωνες της διπλανης πορτας που το παιζουν και τιμιοι οικογενειαρχες !!!
Και οταν ακουω να λενε «…να συλλαβετε τους μεγαλοοφειλετες και οχι τους μικρους …» ,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι !!!!!!!!!!
Ολοι αυτοι οι μικροκομπιναδοροι που συντηρουν τη βρωμα και τη διαφθορα ,το παιζουν και αθωοι !
Τι τους γραφεις για conflict of interest kαι αλλα τετοια .Δεν προκειται κανεις να ενδιαφερθει γιατι δεν τον νοιαζει .
Θα κανει την κομπινα του γιατι ετσι εμαθε απο τον κακομοιρο τον πατερουλη του και την καϋμενη τη μανουλα του ,τον παππου και τον προπαππο του ,οι οποιοι διαιωνισαν αυτο το καθεστως της κομπινας και της ρεμουλας !!!!

Οι Ρουμανοι εχουν ενα γνωμικο που λεει : «τα πρωτα επτα χρονια ειναι σημαντικα στην διαπαιδαγωγιση του παιδιου «.Ειναι η περιοδος που μαθαινει στο σπιτι του πως να συμπεριφερεται στον κοσμο .
Αν στα πρωτα αυτα χρονια το παιδι μαθει να λεει το σκυλι «σκλι» και το γουρουνι «γρουνι» ,αντε μετα να τον μαθεις ποιο ειναι το σωστο !

Και ασ’τη τη ρημαδα τη Δημοκρατια .Δεν απευθυνεται σε υπαναπτυκτους λαους οπως ο ψωροφαντασμενος ο Ελληνικος …
Η ασυδοσια καλα κρατει στη χωρα του μακαριου υπνου !

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:57 μμ

1.000.000 ειναι το νουμερο .μην τρελαθουμε κιολας …Συγγνωμη .

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:29 μμ

Πραγματικά έχω φύγει στο εξωτερικό ως συνειδητή επιλογή για υποειδίκευση. Πιο αποστασιοποιημένος και, ως ένα βαθμό ουδέτερος, βλέπω καθημερινά τη χώρα μας να βουλιάζει και να διαλύεται. Διαπιστώνω και εγώ πως ως λαός, είμαστε ανίκανοι να αλλάξουμε. Το ιατρικό σώμα που, σε άλλες χώρες εκπροσωπεί ένα από τα πιο μορφωμένα και καλλιεργημένα κομμάτια της κοινωνίας, αλληλοσπαράσσεται προσπαθώντας να διατηρήσει την ανομία, την αναξιοκρατία, την ανικανότητα και την παραβατικότητα. Δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που συνιστούν τη διαφθορά. Δυστυχώς η οικονομική δυσπραγία έχει οδηγήσει και στην απώλεια αυτοελέγχου. Σε λίγο διάστημα, αν συνεχίσουμε με αυτή την πυξίδα, όχι ΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ δεν θα υφίστανται, αλλά ούτε η ίδια η χώρα. Η αρχή της σωτηρίας θα ήταν να εκλείψουν τα φέουδα και να ξανακτίσουμε δομές με βάση τις αρχές της ισονομίας και της αντικειμενικότητας.

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:51 μμ

Kαι εγω εφυγα ,οχι ομως για ειδικευση αλλα για να εξασκησω την ιατρικη οπως αρμοζει .

Το παιχνιδι στην Ελλαδα εχει χαθει προ πολλου .
Ειναι μια χωρα που στεκεται με δανεια .Οχι μονο σε χρηματικα ποσα αλλα σε ολες τις εκφανσεις της .
Δυστυχως μετα την καταληψη της αρχαιας Ελλαδας απο τους Ρωμαιους ,παψαμε να υπαρχουμε ως Ελληνες .
Εμφανιστηκε στο προσκηνιο μια φυλη που κουβαλα μεχρι σημερα ολα τα κομπλεξ κατωτεροτητας και μιζεριας που υπαρχουν στη Γη .Ολα αυτα που χαρακτηριζουν ενα λαο επιπολαιο ,απερισκεπτο ,ανοργανωτο και χωρις οραμα !

Η χωρα διαλυθηκε .
Και για να χτιστουν δομες με βαση την ισοτητα ,την αντικειμενικοτητα ,την δικαιοσυνη και την αξιοκρατια ,φοβαμαι οτι πρεπει να εκδιωχθει ο υπαρχων πληθυσμος της εκτος συνορων .
Ο οποιος απεδειξε οτι δεν γνωριζει που παν” τα τεσσερα δεκαετιες ολοκληρες !!!

Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:28 μμ

Γιάννη και Τάσο επιτρέψτε μου να παρέμβω και εγώ γιά να προσθέσω λίγες σκέψεις.Κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη,στην διάλυση του κράτους,στην ατιμωρησία που υπάρχει παντού,στην διαφθορά υπεύθυνο στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι το κράτος και οι πολιτικοί.Αυτό το λέω χωρίς να παραβλέπω τις προσωπικές ευθύνες εκάστου.Αλλά την ευθύνη εφαρμογής των νόμων σε μιά ευνομούμενη πολιτεία την έχει το κράτος.Την ευθύνη εκπαίδευσης των γιατρών την έχει το κράτος.Το κράτος διοικούσε τα ασφαλιστικά ταμεία και είχε την ευθύνη ελέγχου των δαπανών τους.Πιστέψτε με ότι ήταν πολύ εύκολο να το κανει αλλά δεν ήθελε. Οταν λοιπόν διοικείς το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ γνωρίζεις τα πάντα και γιά όλους και είναι πανευκολο πιστέψτε με να ελέγξεις όλους και όλα.Αλλά οι κρατούντες οι ίδιοι που κάνουν τώρα τους τιμητές της ηθικής δεν ήθελαν να το κάνουν.
Το ότι άξιοι επιστήμονες ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό,όπως εσείς,δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει ο Ιατρικός Σύλλογος και όχι η ηγεσία αυτής της χώρας η οποία φτωχοποεί όλους τους Ελληνες και τους αναγκάζει να ξενιτευθούν;Δηλαδή φταίει ο Σύλλογοςς των Μηχανικών γιά το γεγονός ότι εκατοντάδες μηχανικοί αναζητούν εργασία στο εξωτερικό;Δεν φταίνε οι κλεπτοκράτες που διοικούσαν ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ αυτήν την χώρα και οι οποίοι δανείζονταν γιά να βολέψουν την κομματική τους πελατεία και όχι γιά να κάνουν παραγωγικές επενδύσεις στην χώρα;Είναι αυτοί που μετέτρεψαν τον νοικοκυραίο σε δημόσιο υπάλληλο,το θυμόμαστε όλοι καλα αυτό. Και συνειδητά καλλιεργούν το αίσθημα ενοχής σε όλους τους Ελληνες -άσχετα των ευθυνών του καθενός μας- γιά να βγαίνουν λάδι αυτοί και να συνεχίζουν ατιμώρητοι το καταστροφικό τους έργο.
Νομίζω ότι εκεί πρέπει να στραφούμε και να αποφασίσουμε να διώξουμε πρώτα το φαύλο καθεστώς που διέλυσε την χώρα.Οσο οι ίδιοι οι αίτιοι κυβερνούν δεν υπάρχει ελπίδα για΄την χώρα μας. Ε όχι και κήνσορες της ηθικής οι ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ-ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ και ένοχος ο εξαθλιωμένος λαός μας.

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:54 μμ

Kωστα ,

Ο συλλογος των μηχανικων προετοιμαζει τους επομενους βουλευτες γιατι διατρεχεται απο την ιδια σαπια νοοτροπια της αναριχησης στα αξιωματα ,οχι αξιοκρατικα ,αλλα με ρεμουλες και ρουσφετια .
Κατα τον ιδιο τροπο και οι δικοι μας συλλογοι πραττουν το ιδιο και το αυτο .
Οι συλλογοι λοιπον και ο συνδικαλισμος ( ολοι εμεις ,κατ” επεκταση )εχουν τεραστια ευθυνη για την καταντια μας !
Αν ειχαμε το θαρρος της γνωμης μας τοσα χρονια δεν θα ηταν επικεφαλης των συλλογων ανθρωποι υποδεεστεροι των προσδοκιων μας .
Αν ΕΜΕΙΣ θελαμε θα παρευρισκομασταν στις συνελευσεις ( οχι τριαντα στους τετρακοσιους οπως συνεβαινε στην Τριπολη !!! ) και θα στελναμε ανθρωπους αξιους και με οραμα στις νευραλγικες αυτες θεσεις .
Στην ηγεσια της χωρας ,επομενως ,φτανουν ,θελουμε ή οχι ,προσωπα απο αυτες τις δεξαμενες .
Πως απαιτουμε λοιπον να γινουν ορθα και δημιουργικα πραγματα απο αναξιους ;;;
Και το κρατος απο τετοιους ειναι στελεχωμενο ,δυστυχως !!!

Αυτο ειναι το κρατος μας ,Κωστη .

Και αυτους να διωξεις ,το υποβαθρο παραμενει το ιδιο και χειροτερο !

Α. Λοβέρδος. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αυθεντικό κίνημα της Μεταπολίτευσης

Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλου λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:55 μμ

Τι να πει κανείς;;;;;
Τυχαίο ; Δε νομίζω…
Πως γίνεται να βγαίνουν ένα ένα τα παιδάκια του ΠΑΣΟΚ (Σιουρούνη -Λοβέρδος…ο υπουργός που την ανέδειξε σε διοικήτρια!! ) και να κάνουν τέτοιες ενφανίσεις;;
Πνέουν τα λοίσθια όλες οι πολιτικές συνεργασίες τους κι έβαλαν πλώρη για το ΄΄μόνο αυθεντικό κίνημα΄΄ ;;;
Τι μας δηλώνουν τα άτομα ΕΥΘΕΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ;;;
Γιατί δεν το κάνουν πιο καθαρά;
Συγγνώμη το τελευταίο ΓΙΑΤΙ πάει στην κυρία ΠΡΩΗΝ διοικήτρια…
Γιατί απ΄ ότι έχει δημοσιευτε’ί, είπε πως οι δηλώσεις της ΄΄ήταν ένα φραστικό λάθος΄΄
Ήταν τελικά ή δεν “ήταν ;;
Γιατί αν ήταν ένα φραστικό λάθος, πρέπει να δηλώσει ΑΝΤΙΘΕΤΗ πολιτικά με την ΧΑ
Αν δεν ήταν πρέπει να βγει και να στηρίξει τις δηλώσεις ΛΟΒΕΡΔΟΥ…
Αχ τι δύσκολο σπορ είναι η ρημάδα η εξουσιολαγνεία.
Έρχεται μια στιγμή, που είσαι τόσο βραχυκυκλωμένος μέσα στο ίδιο το πάθος σου που δεν ξέρεις τι να κάνεις και το μόνο που κάνεις είναι τη μια πατάτα πάνω στην άλλη….

Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλου λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:23 μμ

Επίσης περιμένουμε την αντίδραση του Υπουργού Υγείας…. Είπε πως απολύει την διοικήτρια, αλλά δεν το έκανε πράξη ακόμα… Τι περιμένει άραγε;;;;;;;;;;
Να φύγει από μόνη της;
Αν δεν στείλει ΑΜΕΣΑ την υπογεγραμμένη απόφασή του με την απόλυσή της, σημαίνει πως υποχωρεί σε παρασκηνιακές πιέσεις πολιτικές και άλλες….
Κι επειδή το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την ΠΡΩΗΝ διοικήτρια από παλιά (τότε που την διόριζε ως καθηγήτρια στο ΤΕΙ Καλαμάτας, όντας ο ίδιος υφυπουργός Παιδείας) πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του….
Για να μη χρειαστεί να του την ξεκαθαρίσουν από τη Συγγρού….
Οι καιροί δεν είναι μόνο πονηροί, είναι και αδυσώπητοι !!!

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:56 μμ

Μ’αρεσει που απορειτε κιολας !!!

Ενας ανθρωπος που ,οπου και να πηγε ,εκανε μια τρυπα στο νερο ,συνεχιζει το θεαρεστο εργο του .
Διοριζει ημετερους και συνεχιζει την ανοδο στην ιεραρχια .
Γι” αυτο δεν τον ψηφισαν ;;;
Εσεις ,μηπως μπερδευτηκατε και νομισατε οτι ψηφιστηκε για τις ικανοτητες του ;;;

Επισης διασκεδασα με την απειλη οτι θα τα ξεκαθαρισει η Συγγρου …

Μα , καλα .
Καθολου μυαλο δεν εχετε ;;;
Η Συγγρου ,η Κουμουνδουρου και ολα αυτα τα αντρα της διαφθορας θα ξεκαθαρισουν τη βρωμα που τα ιδια επιτρεπουν να υπαρχει ;;;

Ουτε ο Ηρακλης ,αν κληθει ξανα ,δεν θα μπορεσει να καθαρισει αυτη τη κοπρο !!!

ΕΟΠΥΥ. Έκδοση Βιβλιαρίων και Ευρωπαικής Κάρτας Ασφάλισης σε Ασφαλισμένους Δημοσίου και ΤΥΔΚΥ

Ο/Η Μερτζανη λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:05 μμ

Η υπηρεσία σας αποτελείται από απαράδεκτους υπαλλήλους οι οποίοι όχι μόνον δεν απαντούν στα τηλέφωνα, αλλά όταν τύχει να απαντήσουν, τα κλείνουν στη μούρη, μουγκρίζοντας «δεν ξέρω». Είμαστε ασφαλισμένοι και έχουμε χρυσοπληρώσει τα ταμεία μας, εργαζόμενοι επίσης, και δεν νομίζω ότι μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Αν δεν γνωρίζουν το αντικείμενό τους (πράγμα που οφείλουν να μάθουν), να αποχωρήσουν, και να δώσουν την θέση τους σε περισσότερο ικανούς. Αυτούς τους αργόμισθους τους πληρώνουμε εμείς…. Η πρόθεσή μου είναι να το καταγγείλω δημοσίως

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Σχετικά με την εκδηλωθείσα πυρκαγιά στην ΠΕΨΑΕΕ-Οικοτροφείο Αθηνά

Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλου λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:43 μμ

Επιτρέψτε μου μια επισήμανση :
Ποιός φορέας ελέγχει τον τρόπο και την διαφάνεια της διαχείρισης των αποδοχών των περιθαλπομένων ;
Μη μας διαφεύγει πως οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν αρκετά υψηλές συντάξεις, ως άτομα βαρέως πάσχοντα και πως στους περισσότερους ξενώνες αυτές περνούν στην διαχείριση της διεύθυνσης.
Έχουν πλουτίσει πάρα πολλοί, με τέτοιο τρόπο.
Και όλοι μας ξέρουμε τι γίνεται με άτομα ανίκανα δικαιοπρακτικά και τις συντάξεις τους….από Πρόνοια κτλ

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας . Ομόφωνα όχι στον ΕΟΠΥΥ

Ο/Η Λουϊζάκη Ζηνοβία λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:10 μμ

Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία ζητούν ιατρούς

Πολλά νοσοκομεία στη Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία εκφράζουν ενδιαφέρον για να προσλάβουν Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι όμως υποχρεούνται να γνωρίζουν γερμανικά.

Εγώ με τη σειρά μου στο πλαίσιο αυτών των απαιτήσεων φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά μέσω διαδικτύου και δημοσιοποιώ κατά καιρούς αγγελίες στα νοσοκομεία συνεργαζόμενη με γερμανικά, αυστριακά και ελβετικά νοσοκομεία, κλινικές και ιατρεία.

Παίρνω πληροφορίες για τον αριθμό των ιατρών και γενικά των υπαλλήλων που επιθυμούν να προσλάβουν. Oποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να διδαχθεί τη γλώσσα καθώς και να έρθει σε επαφή με τα νοσοκομεία αυτά για να πάρει πληροφορίες και να καταθέσει αιτήσεις, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες και τυχών διευκρινίσεις.

Τα νοσοκομεία,τα ιατρικά κέντρα, οι κλινικές και τα ιατρεία απαιτούν καλές γνώσεις της γερμανικής στο γραπτό και προφορικό λόγο.(Β2) Αν οι ιατροί δεν μιλούν τη γλώσσα
έχουν τη δυνατότητα να τη διδαχτούν μαζί μου μέχρι το επίπεδο Β2 σε 4,5- 5 μήνες. Έρχομαι σε επαφή με το νοσοκομείο και στέλνω μία βεβαίωση ότι διδάσκονται τη γλώσσα , ώστε να κρατηθεί η θέση κενή.

Μετά τιμής

Ζηνοβία Λουϊζάκη
Καθηγήτρια γερμανικών
Τηλ.6976307990
E-Mail:sina.luisaki@gmail.com

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:03 μμ

Προεδρε ,απορω .

Αυτοι οι 11 – 12 του Ι.Σ.Αρκαδιας ,που εκαναν μονομερη συμβαση ( απο μονοι τους ! ) με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ,αισθανονται καλα ;
Δηλαδη ,εννοω ,ειναι καλα στην υγεια τους ;
Θελω να πω τους εχει δει κανενας ιατρος ή οχι ;

Γιατι υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει με το » ρετιρε » τους …

Γιατροί για…τρέλες στις Σεϋχέλλες! Σε ανύπαρκτο συνέδριο με συζύγους

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:38 μμ

Ονοματα των αγαπητων συναδελφων ;;;
Τα εχετε ; ( ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ,ΚΑΚΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !!! )
Γιατι δεν τα δημοσιευετε ;
Να μαθουμε και οι υπολοιποι το κολπο και τις ακρες τους !

Μονο αν διαπομπευθυουν οι επιορκοι θα κανουμε προκοπη σ” αυτο το τοπο .
Το να αποκαλυψεις τον απατεωνα δεν ειναι ρουφιανια ,οπως πιστευουν οι κουφιοκεφαλοι συμπολιτες μας !
Αν κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ,μια τρυπα στο νερο θα πασχιζουμε να κανουμε μια ζωη !!!

Ο/Η Δημητριος λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:36 μμ

Γιατι εχω μια βεβαιοτητα οτι οι συγκεκριμενοι συναδελφοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και για το λογο αυτο δεν θα ξανακουσουμε τιποτα για το θεμα ?

ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής. Είναι χρήσιμο σε όλους να πρυτανεύσει η αυτοσυγκράτηση

Ο/Η Ιωάννης λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:47 μμ

Σίγουρα οι πλημμεληματικές παραβάσεις δεν τρομάζουν τους ΙΚΑτζήδες. Άλλωστε στα σκάνδαλα που εμπλέκονται γιατροί του ΙΚΑ είναι συνήθως κακουργηματικού χαρακτήρα. Αλλά αυτό το «λειτουργούν με κανόνες και δεοντολογία» τι το ήθελαν!! Άγγλοι – που εργάστηκαν για μερικά χρόνια στη χώρα μας σε φροντιστήρια και αναγκαστικά περιθάλπτοταν από τους εν λόγω γιατρούς- ακόμα θυμούνται και περιγράφουν τις «υπέροχες»υπηρεσίες που τους προσέφεραν. Οι ΙΚΑτζήδες είναι διεθνές παράδειγμα ιατρικής πρακτικής προς αποφυγή…

Ο/Η Aris λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:40 μμ

Αν βάλετε τις λέξεις » γιατροί ΙΚΑ, απάτη» στο google θα σας βγάλει 374.000 αποτελέσματα!!!!! Τι να κάνουμε??? Όπως λένε και οι ξένοι: » Το internet είναι μαρτυριάρικο…»
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:07 μμ

Αμα σας λεω οτι στην ψωροκωσταινα ζουμε σε αλλο κοσμο …

Τι ειπε ;
Κανονες ,δεοντολογια ,παροχη υπηρεσιων ;;;
Καλα και τα πιστευουν αυτα !;!;!
Μαλλον ναι ,αλλιως δεν θα ξεστομιζαν τετοιες βλακειες !!!

Ακου παροχη υπηρεσιων το Ι.Κ.Α !

Βρε σεις ,πατε καλα ;;;
Δουλεψα στο Ι.Κ.Α για 7 μηνες και παραιτηθηκα για να μην κοροϊδευω αλλο τους ασθενεις και σεις μιλατε για υπηρεσιες ;;;

Εκτος κι” αν ονειρευοσασταν να γινετε γραφιαδες και σας επεσε βαρυ …

Να σας πω εγω ποια ειναι η φιλοσοφια στο Ι.Κ.Α ( και γενικα στο δημοσιο ) .
Μου ειπε παλιος συναδελφος :
» Θα παρεις ενα φυλλο Α4 και θα το περιφερεις στους διαδρομους και αμα σε ρωτανε θα λες εχω δουλεια .Ετσι δεν θα σε ενοχλει κανεις … »

Αυτο ειναι το δημοσιο και το Ι,Κ,Α ειναι η χειροτερη εκδοχη του !!!

Ο/Η Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου λέει:    
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:10 μμ

Το εν λόγω κείμενο είναι ανάξιο απάντησης και χαρακτηρίζει σε απόλυτο βαθμό το επίπεδο των συντακτών του. Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, τους καταλαβαίνω και γι” αυτό τον λόγο απλά αισθάνομαι οίκτο γι” αυτούς. Τους παραδίδω στην κρίση σας …

Φωτεινή Τερζίδου Ακτινολόγος. Φωνή απόγνωσης.»Ποιός εχει το δικαιωμα να παιζει με τις ζωες μας;»

Ο/Η Ν.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:03 μμ

Αγαπητή μου συνάδελφε (κι εγώ ακτινοδιαγνώστης είμαι κι όχι κανονικός ιατρός) , θα πρέπει να προσθέσεις και κάτι που συμβαίνει σε μένα κι είναι θέμα χρόνου να συμβεί και σε σας:
Εδώ κι ένα μήνα (αφού 5 μήνες η δήλωσή μου παρέμεινε σ’ένα συρτάρι) έχω απίστευτο μπλέξημο (έλεγχο) με την εφορεία, που μου ζητάει να αποδείξω πως τα βγάζω πέρα με τόσα λίγα χρήματα … Έτσι έχω αναγκαστεί να τους προσκομίσω όλο το σχέδιο της απόσβεσης του εξοπλησμού μου και τις συμβάσεις όλων των δανείων και Leasing των ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ μιχανημάτων – ΜΗΠΩΣ όπως λένε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ (νομίζω εσείς και μόνο μπορείτε να καταλάβετε πόσο εξευτελισμένος αισθάνομαι) …
Με τι διάθεση πιστευετε ότι πηγαίνω κι έρχομαι στο ιατρείο μου ; Κι με πόση «χαρά» αντιμετωπίζω την συλλογή κι άλλων παραπεμπτικών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ;;;
Χωρίς φρένο η ανεργία: Στο 27% το Νοέμβριο – 1,35 εκατ. Ελληνες χωρίς δουλειά

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:26 μμ

Και τα νουμερα αυτα ειναι ελλιπη .
Δεν καταμετρουν τουε ελευθεροεπαγγελματιες που χανουν τις επιχειρησεις τους σωρηδων !

Κατα τα λοιπα η αναπτυξη ερχεται !

Ενα φοβαμαι .
Μηπως ερχεται με μεγαλη ταχυτητα ,δεν μπορεσει να σταματησει και μας προσπερασει !!!

Και στα γκαλοπ ,πρωτη η Ν.Δ !!!

Βρε τι ηλιθιοτητα κουβαλαει αυτος ο λαος …

Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΕΡΖΙΔΟΥ λέει:  
14 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:57 μμ

Δυστυχως σας καταλαβαινω απολυτα.Πρεπει να βρεθει τροπος να ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ !!!!!Μας εκλεψαν τη ζωη μεσα απο τα χερια μας.Επιτελους, ας κανουμε κατι!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *