ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής. Είναι χρήσιμο σε όλους να πρυτανεύσει η αυτοσυγκράτηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
( ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ )
E-mail: seyp.eopyy.att@gmail.com
Κάνιγγος 19, Αθήνα
Τηλ.: 210-3845732, Fax: 210-3834869

Αθήνα 14-02-2013
Αρ. Πρωτ. 4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τελευταία επιστολή-ανακοίνωση του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της «Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ» και λίαν προσφάτως, μέσω της ανακοίνωσης του της 12-02-2013, επίδοξου «εισαγγελέα» που «στοιχειοθετεί» γραπτώς σωρεία υποτιθέμενων κατά το μυαλό του πλημμεληματικών παραβάσεων άλλων, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής μας που με ψυχραιμία έως τώρα παρακολουθούμε τις ναρκισσιστικές παρεμβάσεις και παραπλανητικές ιδιοποιήσεις τίτλων που εκ της θέσεως τους δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί.
Έτσι αντί να συντάσσει «ποινικά κατηγορητήρια» ο εν λόγω κύριος που αυτάρεσκα περιφέρεται ως «πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ», ο αγγειοχειρουργός των 6.45 ΕΥΡΩ, που δυστυχώς για το σύνολο των υπόλοιπων γιατρών της Ελλάδος συνέβαλε αποφασιστικά με τη στάση του να παγιωθεί το προαναφερθέν εξευτελιστικό καθεστώς της ιατρικής επίσκεψης, θα ήταν χρησιμότερο για όλους να εξαντλεί την κριτική του κατά κύριο λόγο στις δικές του πράξεις και κατόπιν στους άλλους.
Είναι χρήσιμο σε όλους να πρυτανεύει η αυτοσυγκράτηση και η αίσθηση της πραγματικότητας στον επαγγελματικό κλάδο που εκπροσωπεί και με τη στάση του ο καθένας να μην προκαλεί το σύνολο των γιατρών, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του για την αποδοχή και επικράτηση του αίσχους της ιατρικής αμοιβής, όπως με τη συμβολή κυρίως του κ. αγγειοχειρουργού προέδρου της «Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ».

Οι γιατροί και το υπόλοιπο επιστημονικό υγειονομικό προσωπικό του πρώην ΙΚΑ και νύν ΕΟΠΥΥ εκπροσωπούνται από την ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ και τους ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους επί δεκαετίες, λειτουργούν με κανόνες και δεοντολογία, σεβόμενοι τις αποφάσεις των συλλογικών υπερκειμένων επιστημονικών και συνδικαλιστικών οργάνων, προασπίζοντας εργασιακά δικαιώματα του παρελθόντος και επ’ ουδενί συμβάλλοντας σε στήριξη ευτελιστικών προτάσεων, όπως έχει πράξει ο προαναφερθείς πρόεδρος των «συμβεβλημένων χωρίς σύμβαση» από τα ιδιωτικά ιατρεία τους γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο Ά Αντιπρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Αθαν. Αποστολόπουλος                 Παν. Ψυχάρης                                Ιωάν. Χρονόπουλος

4 thoughts to “ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής. Είναι χρήσιμο σε όλους να πρυτανεύσει η αυτοσυγκράτηση”

  1. Σίγουρα οι πλημμεληματικές παραβάσεις δεν τρομάζουν τους ΙΚΑτζήδες. Άλλωστε στα σκάνδαλα που εμπλέκονται γιατροί του ΙΚΑ είναι συνήθως κακουργηματικού χαρακτήρα. Αλλά αυτό το “λειτουργούν με κανόνες και δεοντολογία” τι το ήθελαν!! Άγγλοι – που εργάστηκαν για μερικά χρόνια στη χώρα μας σε φροντιστήρια και αναγκαστικά περιθάλπτοταν από τους εν λόγω γιατρούς- ακόμα θυμούνται και περιγράφουν τις “υπέροχες”υπηρεσίες που τους προσέφεραν. Οι ΙΚΑτζήδες είναι διεθνές παράδειγμα ιατρικής πρακτικής προς αποφυγή…

  2. Αν βάλετε τις λέξεις ” γιατροί ΙΚΑ, απάτη” στο google θα σας βγάλει 374.000 αποτελέσματα!!!!! Τι να κάνουμε??? Όπως λένε και οι ξένοι: ” Το internet είναι μαρτυριάρικο…”

  3. Αμα σας λεω οτι στην ψωροκωσταινα ζουμε σε αλλο κοσμο …

    Τι ειπε ;
    Κανονες ,δεοντολογια ,παροχη υπηρεσιων ;;;
    Καλα και τα πιστευουν αυτα !;!;!
    Μαλλον ναι ,αλλιως δεν θα ξεστομιζαν τετοιες βλακειες !!!

    Ακου παροχη υπηρεσιων το Ι.Κ.Α !

    Βρε σεις ,πατε καλα ;;;
    Δουλεψα στο Ι.Κ.Α για 7 μηνες και παραιτηθηκα για να μην κοροϊδευω αλλο τους ασθενεις και σεις μιλατε για υπηρεσιες ;;;

    Εκτος κι’ αν ονειρευοσασταν να γινετε γραφιαδες και σας επεσε βαρυ …

    Να σας πω εγω ποια ειναι η φιλοσοφια στο Ι.Κ.Α ( και γενικα στο δημοσιο ) .
    Μου ειπε παλιος συναδελφος :
    ” Θα παρεις ενα φυλλο Α4 και θα το περιφερεις στους διαδρομους και αμα σε ρωτανε θα λες εχω δουλεια .Ετσι δεν θα σε ενοχλει κανεις … ”

    Αυτο ειναι το δημοσιο και το Ι,Κ,Α ειναι η χειροτερη εκδοχη του !!!

  4. Το εν λόγω κείμενο είναι ανάξιο απάντησης και χαρακτηρίζει σε απόλυτο βαθμό το επίπεδο των συντακτών του. Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, τους καταλαβαίνω και γι’ αυτό τον λόγο απλά αισθάνομαι οίκτο γι’ αυτούς. Τους παραδίδω στην κρίση σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *