Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα11-2-13

ΠΙΣ. Δελτιο τύπου σχετικά με την γενική συνέλευση του ΠΙΣ 9-2-13

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:    
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:41 μμ

Η ανακοίνωση του ΠΙΣ αποτελεί μνημείο παραβατικότητας. Πανικόβλητη η ηγεσία του ΠΙΣ ,καταβάλλει μια αγωνιώδη προσπάθεια να διασώσει τα κεκτημένα των ιατρών του πρώην ΙΚΑ, δηλ των ιατρών αυτών που αποτελούν τη μεγαλύτερη -στατιστικά- εστία διαφθοράς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (κατευθυνόμενη συνταγογράφηση, κατευθυνόμενο πελατολόγιο,προσλήψεις δίχως κανένα επιστημονικό κριτήριο κλπ). Αγνοώντας τα τεράστια σκάνδαλα των ιατρών του ΙΚΑ που μένουν ατιμώρητα, εκβιάζει τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ με πειθαρχικά μέτρα, γιατί υπέγραψαν συμβάσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ο ΠΙΣ, με τη συγκεκριμένη ενέργεια διαπράττει σωρεία ποινικών παραβάσεων:
1. Απόπειρα εκβίασης (των ιατρών του ΕΟΠΥΥ) σύμφωνα με το άρ. 385 ΠΚ.δηλ εξαναγκασμός κάποιου σε πράξη με απειλή από την οποία επέρχεται ζημία του (εμπράγματο αγαθό θεωρείται και η ελευθερία πραγμάτωσης της βούλησης).
2. Καλεί σε απείθεια τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ (άρ 169 ΠΚ) δηλ να αρνηθούν την υπηρεσία ή τη συνδρομή που οφείλουν κατά το νόμο
3. Τους εκβιάζει ώστε να οδηγηθούν σε παράβαση καθήκοντος (αρ. 259 ΠΚ) δηλ. με πρόθεση να παραβούν τα καθήκοντά τουςκαι να βλάψουν το κράτος, δηλαδή τους προτρέπουν σε τέλεση αδικοπραξίας.
Το μόνο που πρέπει να συμβεί μετά τη συγκεκριμένη ανκοίνωση είναι να επέμβει αυταπαγγέλτως ο Εισαγγελέας, γιατί δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εκβιάζει έπαγγελματικές ομάδες ή το κράτος.
ΥΓ. Δεν είμαι γιατρός του ΕΟΠΥΥ. Βρίσκομαι στο εξωτερικό, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοι, γιατί ο ΠΙΣ και άλλοι σύλλογοι έχουν θέσει υπό προστασία τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τονεκτρωματικό και διεφθαρμένο κλάδο (σε μεγάλο ποσοστό) καλοβολεμένων ιατρών του ΙΚΑ, ώστε να προσπορίζουν ακόμα μεγαλύτερα οφέλη εις βάρος των άλλων γιατρών και των ασφαλισμένων. Αλλά πρέπει να μάθοει επιτέλους ο ΠΙΣ πως το νόμο πρέπει να τον υπακούει.

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει:    
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:08 μμ

Και για να προλάβω τις κραυγές για τήρηση αποφάσεων των «Συλλογικών οργάνων» ας τους ενημερώσω πως:
Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει στα όργανα της δημόσιας διοίκησης:
α) αποχή από πράξεις ή παραλήψεις που είναι αντίθετες με τους ισχύοντες νόμους
β) να ασκούν την εξουσία τους στο πλαίσιο της νομικά προσδιορισμένης αρμοδιότητας τους και σύμφωνα με το περιεχόμενο των κανόνων δικαίου.
Κοινώς η υπεροχή του νόμου συμπυκνώνει και το νόημα της αρχής της νομιμότητας.

 

Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ λέει:    
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:48 μμ

Αγαπητέ συνάδελφε ορισμένες καλόπιστες ερωτήσεις πάνω στα γραφόμενά σου:
1) Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι στο ΙΚΑ,ούτε μου αρέσουν οι διαχωρισμοί μέσα στο ιατρικό σώμα.Ποιά η διαφορά των γιατρών του ΙΚΑ από τους γιατρούς του ΕΟΠΠΥ;Τι διαφορετικό κάνουν οι μεν από τους δε; Δεν χρησιμοποιούν και οι δυό αντίστοιχα το ΙΚΑ οι μεν και τον ΕΟΠΠΥ οι δε γιά βιτρίνα γιά να τσιμπάνε πελατάκια στο ιατρείο τους ; Η μη μου πεις ότι οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ κάνουν ιατρική με τα 6 Ε που θα…..πάρουν,αν πάρουν από τον ΕΟΠΠΥ;Και μάλιστα παρότι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες από τον ΕΟΠΠΥ δεν κάνουν πάνω από δυό μέρες επίσχεση εργασίας μην τυχόν και χάσουν την οικονόμα!!Η μήπως διαφωνείς ότι συμπληρώνουν την λίστα των 10 ραντεβού (έτσι τουλάχιστον λένε στους ασθενείς) και μετά απαιτούν αμοιβή αλλιώς σου κλείνουν ραντεβού γιά 2-3 μήνες μετά; Είναι αλήθεια ή ψέμματα αυτό;Απάντησέ μου.Είναι έντιμη άσκηση ιατρικής αυτή;Τι διαφορετικό είναι ο ΕΟΠΠΥ παρά ένα μεγάλο αποτυχημένο ΙΚΑ!
2). Εχεις απόλυτο δίκιο.Οι νόμοι πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστοί από όλους.Αλήθεια τι λέει ο νόμος γιά την πληρωμή των γιατρών που είχαν ή έχουν συμβάσεις με τα ταμεία; Λέει ή δεν λέει ότι οι γιατροί εξοφλούνται εντός 45 ημερών από την κατάθεση των παραστατικών τους; Ποιός δεν τον τηρεί;Απάντησέ μου σε παρακαλώ.Η μήπως η τήρηση των νόμων πρέπει να είναι επιλεκτική από τους μεν και όχι από τους δε;
3) Ποιός νόμος και σε ποιό κράτος ορίζει ότι όταν θα σε πληρώσει το κράτος ενώ έχεις υπογράψει σύμβαση μαζί του αυτό θα σου δώσει όποτε θέλει ότι αυτό θέλει; Θα σου κουρέψει δεδουλευμένα ετών χωρίς να σε ρωτήσει καν! Αυτό εμπίπτει στα όρια της νομιμότητας ή στα πλαίσια της ποινικής δικαιοσύνης; Απαντήστε μου καλόπιστα.
Αγαπητέ συνάδελφε νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι ΙΚΑτζήδες ούτε οι ΕΟΠΠΥίτες.
Το πρόβλημα κατά την άποψή μου είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα της τελευταίας 35ετίας που επέτρεψε από την μιά τέτοιες συμπεριφορές και από την άλλη να υποαμοίβεται ο γαιτρός.
Οσο στηρίζουμε αυτούς τους απατεώνες που 35 χρόνια τώρα κυβερνούν και εξαπατούν τον ελληνικό λαό τόσο θα διαιωνίζονται τέτοια φαινόμενα.

 

Ο/Η Αναστάσιος Χαλκίδης λέει: 
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:26 μμ

κ Σπερδούλη,
συμφωψνώ απόλυτα μαζί σας. Τόσο ο ΕΟΠΥΥ, όσο και το ΙΚΑ είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Παρά ταύτα, οι γιατροί του ΙΚΑ αντιμετωπίζονται ως οι πατρίκιοι (τακτικότατες μηνιαίες πληρωμές, πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές και τακτικότατη πελατεία από το ΙΚΑ). Αντίθετα οι ΕΟΠΥΥτιες είναι οι πληβείοι του συστήματος. Και τους είλωτες αυτούς ο ΠΙΣ θέλει να τους διώξει πειθαρχικά και τους απογυμνώσει εντελώς, παραβαίνοντας τον μισό ποινικό κώδικα.
Αντί λοιπόν ο ΠΙΣ να στραφεί εναντίον του κράτους που εξώφθαλμα παρανομεί, στρέφεται εναντίον αυτών που υφίστανται την αδικία, παρανομώντας ο ίδιος. Δείχνει να έχει αυτοανακυρηχτεί ως ο θεματοφύλακας της ατιμωρισίας, της αδιαφάνειας και της αναξιοκρατίας που επικρατεί στον ιατρικό χώρο του συγκεκριμένου οργανισμού. Δίνει την εντύπωση του συντεχνιακού συμπαράστατη και -το χειρότερο- του εκδικητή.
Αναμφίβολα, ο βασικός υπεύθυνος είναι ο πολιτικός κορμός της 35ετίας που πέρασε.Όμως, δεν πρέπει πλέον να συμπαρασύρει στη φιλοσοφία του ούτε συλλογικά όργανα ούτε απλούς πολίτες. Η εφαρμογή των νόμων και η αξιοκρατία είιναι χαρακτηριστικά των προηγμένων κοινωνιών.

 

Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ λέει:  
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:57 μμ

Αγαπητέ Τάσο επίτρεψε μου τον ενικό στην επικοινωνία μας.
Διαφωνώ ότι οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ είναι οι πληβείοι του συστήματος.Είναι το όδιο βολεμένοι με τους ΙΚΑτζήδες με αυτήν την κατάσταση αφού τα οικονομάνε χοντρά από τους ασθενείς.Πληβείοι είμαστε εμείς οι ελευθεροεπαγγελματίες οι οποίοι χωρίς συμβάσεις πλέον προσπαθούμε να διατηρήσουμε εν ζωή τα ιατρεία μας ασκώντας αξιοπρεπώς την ιατρική επιστήμη.
Οσον αφορά την εφαρμογή των νόμων είμαστε σύμφωνοι ότι αυτό είναι δουλειά αποκλειστικά μιάς ευνομούμενης πολιτείας.Ποιάς πολιτεία όμως; Αυτής που πρώτη καταπατά το Σύνταγμα της χώρας;Υπάρχει σήμερα Σύνταγμα σττην δύσμοιρη αυτή χώρα; Και ποιοί είναι υπεύθυνοι γιά την τήρησή του; Υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Oι απατεώνες κλεπτοκράτες που λήστεψαν αυτην την χώρα και την κυβερνούν ακόμα και σήμερα αυτοί θα τιμωρήσουν ποιόν; τον εαυτό τους;

Ο/Η Γιαννης λέει:    
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:48 μμ

ΝΤΡΟΠΗ να ζηταει ο πισ να παραιτηθουν οι συμβεβλημενοι αλλα συγχρονως να στηριζει τους πρωην ικατζηδες. ΟΧΙ κυριοι οι συμβεβλημενοι δεν κανουν «δηθεν» ιατρικη αλλα ασκουν την ιατρικη και λαμβανουν οχι 6 αλλα δεκα ευρω ανα ασθενη απο τον εοπυυ. δεν ειναι για βιτρινα στον εοπυυ αλλα γιατι η προηγουμενη γενια τα σκατωσε και δεν εχουν αλλον εσοδο. κανεις δεν δινει λεφτα για εξεταση. οποτε αναγκαστικα μπηκαν στον εοπυυ. εχουν πληρωθει και τον σεπτεμβριο και τους χρωστανε τον οκτ και νοεμ. δεν υπαρχει οριο δεκα ραντεβου την ημερα αλλα 200 το μηνα και μολις τα τελειωσεις εχεις δικαιωμα για ιδιωτικα περιστατικα. ντροπη να μιαλει καποιος απαξιωτικα για καποιον που για δκα ε εξεταζει ασθενεις. συγνωημ αλλα στο ικα εξηεταζουν για 0.22ε και στο τεβε οι παλιοι ιατροι δουλευατε για 340ε! δεν κανατε εσεις ιατρικη;

 

Ο/Η Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου λέει:  
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:49 μμ

Η απειλή του ΠΙΣ περί πειθαρχικής δίωξης όσων συμβεβλημένων ιατρών δεν παραιτηθούν από τον ΕΟΠΥΥ, μπορεί να ερμηνευθεί μόνο ως βάναυση επίθεση ενάντια στο ιατρικό σώμα και την ενότητα των ιατρών καθώς και ενάντια στην ίδια την κοινωνία καθώς κάποιοι θερμοκέφαλοι θέλουν να την αφήσουν ακάλυπτη από αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Το γεγονός είναι άνευ προηγουμένου καθώς ο ΠΙΣ είναι θεωρητικά θεματοφύλακας της ενότητας και εισπράτει τις συνδρομές μας για να εκφράσει το σύνολο των ιατρών, κάνει όμως εντελώς το αντίθετο. Τορπιλίζει την ενότητα του σώματος με μοναδικό σκοπό να διασώσει τα κεκτημένα μίας μικρής ομάδας βολεμένων, θυσιάζοντας έτσι το σύνολο του ιατρικού σώματος. Σας καλούμε σε “πολεμική” ετοιμότητα, ένας για όλους και όλοι για ενα, αν τολμήσουν να πειράξουν έστω και έναν θα μας βρούν όλους εναντίον. Καλούμε επίσης τους απλούς ιατρούς του ΙΚΑ αλλά και το σύνολο του ιατρικού σώματος σε συστράτευση για να απαλλαγούμε μιά για πάντα από τους ξύλινους και απαράδεκτους γραφειοκράτες του συνδικαλισμού που μας οδήγησαν στην δεινή θέση που είμαστε σήμερα.

Αυτό το κατάπτυστο κείμενο, μνημείο συνδικαλιστικού αμοραλισμού και ξύλινης γλώσσας θα γραφτεί στις πιό μαύρες σελίδες του ΠΙΣ. Οι γιατροί έχουν και μνήμη και γνώση, με αυτή την πολιτική ΔΕΝ πάμε πουθενά. Οι ψευτοεπαναστάτες βολεμένοι του συστήματος, θα πάρουν σκληρή απάντηση από το σύνολο του ιατρικού κόσμου. ‘Οσον αφορά τις απειλές τους , τις επιστρέφουμε και τους λέμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ … ήδη ετοιμάζουμε ομοβροντία μυνητήριων αναφορών σε περίπτωση που τολμήσουν να διασύρουν , διαβάλλουν ή καλέσουν παρανόμως σε απολογία έστω και έναν ιατρό συνάδελφό μας.

Σας καλούμε σε μαζικές εγγραφές στήν Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να προσαπίσουμε τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα , όπως το δικαίωμα στην εργασία και την ελευθερία σύναψης νόμιμων συμβάσεων ! Καλούμε τους ιατρικούς συλλόγους της χώρα να τοποθετηθούν και να σταματήσουν τον απολυταρχικό και απολύτως αντιδημοκρατικό κατήφορο του Προέδρου του ΠΙΣ Μ. Βλασταράκου !

Ο πόνος της μάνας (γιατρός στο ΕΚΑΒ) για τον ληστή-τρομοκράτη υιό…

Ο/Η psaras λέει:
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:53 μμ

ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ.
.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ .
.
ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΔΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ .
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ………..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ .

 

ΠΙΣ. Δελτιο τύπου σχετικά με την γενική συνέλευση του ΠΙΣ 9-2-13

Ο/Η ΤΣΙΛΙΦΗΣ ΣΠΥΡΟΣ λέει:    
11 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:52 μμ

ΠΡΟΣ κ.ΣΠΕΡΔΟΥΛΗ
1) ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ «τα οικονομάνε χοντρά από τους ασθενείς» ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
2) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.
3) ΤΟ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ(ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ Η ΟΧΙ) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.
4) ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ » δεν κάνουν πάνω από δυό μέρες επίσχεση εργασίας μην τυχόν και χάσουν την οικονόμα» ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ 6 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΟΜΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΠΕΙΝΑΣ?
4) ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *