Οι αναδιπλώσεις της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.
Δεν προλαβαίνει πια να στεγνώσει το μελάνι των άρθρων και η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, εφευρίσκει παντοίους τρόπους για να μονοπωλεί την δημοσιότητα.
Άραγε πότε δουλεύουν εκεί μέσα;
Χθες μόλις, δημοσιεύσαμε τις δηλώσεις του Υπουργού, που απέδιδε ευθύνες στην διοίκηση του Παναρκαδικού για ολιγωρία διαδικασιών, που κράτησαν το Νοσοκομείο παγωμένο, με ασθενείς και γιατρούς στα όρια των αντοχών τους για μερόνυχτα… Και όχι μόνον μια φορά…
Και μόλις πριν λίγο, ‘’απολαύσαμε’’ το νέο κόλπο της διοίκησης, να ΄΄τη βγει΄ σε όλα αυτά: την κοινή συνέντευξη με εκπροσώπους κόμματος που πήγαν για έλεγχο της παράνομης εργασίας στο Νοσοκομείο!!!
Πολύ καλά  έκαναν οι κομματικοί παράγοντες και πήγαν, αν είχαν καταγγελίες, όπως δήλωσαν.
Αλλού είναι το θέμα.
Με ποιο ρόλο βγαίνει η κοινή διοικήτρια μαζί τους και δηλώνει ότι συμπλέουν οι ενέργειές τους;
Δεν της έχει πει κανένας, πως εκείνη είναι υπεύθυνη για την ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ μέσα στο ίδρυμα που διοικεί;
Την Χρυσή Αυγή περίμενε για να της επισημάνει το γεγονός;
Και δεν αισθάνθηκε τον εξευτελισμό του θεσμικού της ρόλου, να συμφωνεί στην ύπαρξη παρανομίας, εκεί που η ίδια έχει αποστολή εξουσίας και ελέγχου; Και πληρώνεται  ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΑ  γι΄ αυτό;
Τι έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η κυρία διοικήτρια για την πάταξη της παράνομης εργασίας μέσα στο Παναρκαδικό;
Πότε κατήγγειλε δημόσια ή έγγραφα κάτι ανάλογο;
Εμείς το μόνο που έχουμε παρακολουθήσει, είναι οι κορώνες της για την προσωπική της κινητοποίηση για την ΄΄δωρεά “Γκουντάνη΄΄ τελευταία…. Που  είναι ΔΙΑΘΗΚΗ υπενθυμίζουμε για να μη ξεχνιόμαστε.
Η κυρία διοικήτρια, για να συνοψίσουμε, έχει αναδειχθεί στην δημόσια διοίκηση, από το ΠΑΣΟΚ.
Τοπικός της προστάτης, φέρεται ο κ. Κων., που άλλωστε την έχει στηρίξει σε όλη την διάρκεια των δημοσιευμάτων που είχα εγώ αναδείξει, με τις πλάγιες και παράνομες διαδρομές, από το ΤΕΙ Καλαμάτας ως το Παναρκαδικό.
Όταν οι εκλογές ανέδειξαν την εσωτερική τρόικα, με προεξάρχον κόμμα την ΝΔ, η κυρία διοικήτρια είχε δημοσιεύσει (στο ίδιο πόρταλ που μιλάει και σήμερα) ένα απολογητικό- κατηγορηματικό άρθρο, δηλώνοντας πίστη και υποστήριξη στον κ . Λυκουρέντζο, υπουργό της Υγείας.
Και ο οποίος την διατήρησε στη θέση της παρ΄ ότι ΞΕΡΕΙ την απόφαση του ΝΣΚ 153/2011 (9/4/2011) που έκρινε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ παρουσία της στην δημόσια διοίκηση (κι ας μη βγεί πάλι η διοικήτρια να μας πει πως αυτή η απόφαση βγήκε για άλλη κυρία, γιατί στην ίδια κατηγορία εμπίπτει και η δική της περίπτωση και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, όπως και το να λαϊκίζει)…
Παράνομη λοιπόν στο Παναρκαδικό η διοικήτρια, αφού ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ όταν το ΠΑΣΟΚ την διόρισε στη δημόσια διοίκηση, ώστε να έχει το δικαίωμα να φύγει….
Και κατηγορεί για ύπαρξη παράνομης εργασίας, μέσα στον χώρο που η ίδια διοικεί.
Και για να γίνει ντόρος δίνει συνέντευξη παρέα με την κομματική αποστολή…
Άφεση αμαρτιών όμως δεν μπορεί να πάρει. Δική της είναι και πάλι η ολιγωρία! Και η ΕΥΘΥΝΗ !
Οι βόλτες από κόμμα σε κόμμα και οι δημόσιες δηλώσεις συμπάθειας και σύμπλευσης είναι για τους πολιτικούς.
Οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ έχουν ΕΥΘΥΝΕΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Ακούτε κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ ;;;;
Κάποτε πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το κόστος της επιλογής σας να στηρίζετε ακόμα την διοίκηση του Παναρκαδικού. Τα φάουλ πληθαίνουν κι έχουν αντίκτυπο σε σας, ως πολιτικού και διοικητικού προϊσταμένου…..

3 thoughts to “Οι αναδιπλώσεις της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου”

  1. Α βρε Γιούλη.
    Να είχαμε κάμποσους άντρες με το τσαγανό σου στην πολιτική, θα ήμασταν καλύτεροι.
    Σέβομαι το θάρρος σου να τα γράφεις έξω από τα δόντια και να μη σκύβεις στην εξουσία. Σέβομαι και τον κόπο σου να συνεχίζεις να καταγγέλλεις κι ας κάνουν τους κουφούς οι πολιτικοί μας. Συνέχισε έτσι. Ο υπουργός κάποια στιγμή θα πάει σπίτι του. Και η κυρία του νοσοκομείου. Εμείς όμως εδώ θα πολεμάμε για να ξανακερδίσουμε έναν πόντο στην ελπίδα.
    Να ξέρετε όλοι σας μας δίνετε κουράγιο πως δεν χάθηκαν όλα.

  2. Η διοικήτρια επιβάλλεται να παραιτηθεί. Αφού ο Λυκουρέντζος την χαϊδεύει (γιατί κάπου χρωστάει χάρες κι αυτός και ξεπληρώνει) πρέπει να δείξει λίγη από την ευαισθησία που λέει πως έχει και να φύγει. Η κατάσταση στο Παναρκαδικό και η κατάντια του, έχει όνομα. Το δικό της. Επιβάλλεται να παραιτηθεί.
    ΤΕΛΟΣ

  3. Αν έχει αίσθημα πολιτικής ευθύνης ο Λυκουρέντζος, θα διορίσει μέχρι τη Δευτέρα, τον καινούργιο ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Παναρκαδικού. Αλλιώς θα μας επιβεβαιώσει αυτό που πιστεύουμε, πως κάνει χάρες στους Πασόκους, για άλλους λόγους και με άλλα αντίτιμα.
    Τελείωνε κύριε Λυκπουρέντζο. Έγινες ρεζίλι με τα χάλια του Νοσοκομείου της ίδιας της πατρίδας σου. Και σε αποτελειώνει η κυρία με τους υψηλούς προστάτες. Ντροπή σου Αντρέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *