Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Σιουρούνη: Κοινός στόχος με τη Χρυσή Αυγή η πάταξη της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο

Δηλώσεις για τη συνάντηση με τη Χρυσή Αυγή για το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Ελένης Σιουρούνη με αντιπροσωπεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με θέμα την απασχόληση παράνομων αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε σύμφωνα και με όσα δήλωσε στο ArcadiaPortal.gr η διοικήτρια ότι υπάρχει “κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο”.

Η συνάντηση επήλθε μετά και την χθεσινοβραδυνή “έφοδο” μελών της Χρυσής Αυγής Τρίπολης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αλλοδαπές που εργάζονται όπως τόνισε και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παράνομα.

Ο λόγος που έγινε η συνάντηση δεν ήταν τόσο ενημερωτικός, αφού το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό στην διοίκηση, αλλά και στην τοπική κοινωνία,  όσο να βρεθεί τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος αφού φαίνεται πως υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες και δυσκολίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και οι έλεγχοι δεν μπορούν να γίνουν από πλευράς διοίκησης νοσοκομείου, αλλά πρέπει να γίνουν από ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Μάλιστα οι περισσότερες αλλοδαπές δηλώνουν συγγενικά πρόσωπα των ασθενών και επισημαίνουν ότι δεν πληρώνονται.

Με την κατάσταση αυτή το Κράτος χάνει πάρα πολλά χρήματα αφού τα ποσά που δίνονται στις αλλοδαπές εργαζόμενες είναι “μαύρα” …

Η Χρυσή Αυγή είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τους ελέγχους και θα φέρει το θέμα και στη Βουλή.

Ε.Τ.

http://www.arcadiaportal.gr/news/siourouni-koinos-stoxos-me-ti-xrusi-augi-i-pataksi-tis-paranomis-ergasias-sto-nosokomeio-video

4 thoughts to “Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Σιουρούνη: Κοινός στόχος με τη Χρυσή Αυγή η πάταξη της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο”

  1. Τι μας λέει η μαντάμ; Αυτή δηλαδή πληρώνεται νόμιμα;
    Από πού κι ως πού -όπως λέει και η ίδια- μας τσαμπουνάει κορώνες νομιμοφροσύνης όταν η ίδια είναι παράνομα στη διοίκηση του Νοσοκομείου; Παλιότερα στο ίδιο πόρταλ η κ. Παπαδοπούλου είχε δημοσιεύσει όλα τα στοιχεία, τους νόμους και τις αποφάσεις του Ανώτατου Νομικού οργάνου της χώρας που είχε αποφασίσει για τον παράνομο διορισμό της. Αντ ι να παραιτηθεί κάνει και πνεύμα από πάνω και κλείνει μάτι και στα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής. Αίσχος κυρά μου.

  2. Μάλιστα.
    Ο προστάτης της κυρίας αυτής, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι ο Οδυσσεύς.
    Και το κόμμα που την ανέθρεψε και την ανέδειξε είναι το ΠΑΣ(Τ)ΟΚ του Βενιζέλου.
    Και ο υπουργός που την αφήνει και χλαπακιάζει με 28 μασέλες το δημόσιο χρήμα και ό,τι προαιρείται κάθε εταιρεία και κάθε προμηθευτής, είναι ο Λυκουρέντζος.
    Και το κόμμα στο οποίο κωλοτρίβεται η κοινή διοικήτρια είναι η Χρυσή Αυγή.
    Λαμπρά.
    Τι άλλο μένει για να ολοκληρώσει το book της η κυρία;
    Καμαρώστε κύριοι όλων των αποχρώσεων τα χάλια σας.
    Από κλαρί σε κλαρί (όπως το ΄΄από κανάρα σε κανάρα΄΄ του αείμνηστου αοιδού) η διοικήτρια. Κομματικό κλαρί νάναι κι ότι νάναι. Για να κρατηθεί στη μάσα και στη μαρμίτα.
    ΕΛΕΟΣ λεβέντες. ‘Έρχεται η ώρα της κρίσεως.

  3. Οφείλετε πια οι γιατροί του Παναρκαδικού αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος να εγκαλέσει τον Υπουργό. Και να του ζητήσετε να την απόλύσει τώρα.
    Η γυναίκα έχει ξεφύγει από καιρό. Μόνο διοίκηση δεν κάνει.
    Τη μια κυνηγάει γριές με λεφτά που της κάνουν δωρεές να τις διευκολύνει, την άλλη καταγγέλλει πως μέσα στο νοσοκομείο που είναι διοικήτρια υπάρχει παράνομη εργασία από αλλοδαπές !
    Ο Λυκουρέντζος τώρα έχει το λόγο. Πρέπει να δράσει άμεσα.
    Το Παναρκαδικό ξεψυχάει, οι κλινικές είναι τσαντήρια από τις κακοτεχνίες, τα χειρουργεία φυτοζωούν από ελλείψεις και η διοικήτρια κάνει την ντίβα των καναλιών. Και καταγγέλλει τις δικές της ανεπάρκειες.
    Θα τρελαθούμε Παναγία μου που λέει κι ο Λάκης. Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο.
    Κάντε κάτι οι γιατροί. Μη κρυβόσαστες άλλο πίσω από τα γεγονότα.

  4. 1. Οι συγγενεις των ασθενων που πληρώνουν μαυρα χρηματα εχουν ευθύνη;
    2. Νομιμοποιείται οποιοδήποτε κομματικό στέλεχος να ελέγχει τους θαλάμους των ασθενών;
    3. Η διοίκηση του Παναρκαδικού κάνει βραδινούς ελέγχους;;;; και συμφωνεί και με τους ελέγχους κομματικών στελεχών;
    4. τι ποσοστό απο τις αλλοδαπές εργάζονται στα σπίτια των υπερηλίκων με μαύρα χρήματα;
    ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ -ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *