Ποιοί ροκάννισαν τα 3.500. 000 εκατ. ευρώ (γιά τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Παναρκαδικού) του ΕΣΠΑ. Κοινώς Που πηγαν τα λεφτά και γιατί πήγαν εκεί;

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε  περίεργες διαρροές κονδυλίων ΕΣΠΑ, τα οποία σκορπίζονται αφειδώς από άλλο φορέα, αντί για την ΥΓΕΙΑ, που ήταν ο αρχικός προορισμός τους….
Ποιοι κάνουν χοντρό παιχνίδι με τα λεφτά του ΕΣΠΑ ?
Ποιοι πλουτίζουν εμμέσως πλην ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ από αυτά?
Ποιοι διαθέτουν όπου θέλουν ή όπου εξυπηρετούν πολιτικά τους χρεωστούμενα, λεφτά που προορίζονται για τους ΦΤΩΧΟΥΣ πολίτες και την ΥΓΕΙΑ τους;
Ποιοι εξευτελίζουν και θεσμούς και ανθρώπινες ζωές και παραβαίνουν τους Νόμους ατιμωρητί ?
Τα βήματα της έρευνάς μας είναι πίσω τους.
Τα στοιχεία είναι στα χέρια μας.
Οι Υπουργοί που εμπλέκονται θα δώσουν τις απαντήσεις.
Ο Εισαγγελέας πάλι θα βρει τον μπελά του με τους σωρούς των αποδεικτικών εγγράφων….
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, μέχρι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να τους στείλουμε στα αζήτητα, όλους τους καιροσκόπους και πονηρούληδες της πολιτικής –και όχι μόνον…..

3 thoughts to “Ποιοί ροκάννισαν τα 3.500. 000 εκατ. ευρώ (γιά τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Παναρκαδικού) του ΕΣΠΑ. Κοινώς Που πηγαν τα λεφτά και γιατί πήγαν εκεί;”

  1. εγώ θα σας ρωτήσω και κάτι άλλο.
    Γιατί το έχουν βουλώσει όλοι και κάνουν λιβάνισμα μόνο στους παλληκαράδες της εξουσίας;
    Φοβούνται;
    Αδιαφορούν;
    Δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον καταιγισμό των σκανδάλων;
    Τι στο διάολο γίνεται σε τούτη τη χώρα ;
    Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί που έχουν υποχρέωση να υπερασπίζονται το δίκιο μας;
    Πόσο ξεφτίλες μπορεί να είναι όλοι οι φαγάνες της μαρμίτας;

  2. Κι εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμα στην έρευνά σας. Τα εκατομμύρια του ΕΣΠΑ δεν πήγαν τυχαία εκεί που πήγαν. Σαν ανταποδοτικά τέλη τα έδωσε το κύκλωμα της εξουσίας και της Περιφέρειας, για άλλες εξυπηρετήσεις. Ψάξτε κυρία Παπαδοπούλου κι άλλο. Και δημοσιεύστε μας και κανένα e mail σας, να μπορούμε να σας δώσουμε κατευθύνσεις. Άσε που ξέρω πως έχετε όλα τα στοιχεία, για να βγαίνετε με δημοσίευση. Αλλά μπορεί και να σας διευκολύνουν κάποιοι από εμάς που ξέρουμε αλλά δεν έχουμε τον τρόπο να δημοσιεύσουμε. Καλή δουλειά. Και καλή μας λευτεριά από τα ποντίκια και τα άλλα όρνεα.

  3. τα λεφτά πήγαν σε διπλανό νομό για ξεκάρφωμα και ξεπλήρωμα κομματικών υποχρεώσεων. Ο Πέτρος έχει χρωστούμενα στο ΠΑΣΟΚ που τον ανέσυρε από το σωρό των πολιτικών σκουπιδιών και τον έχωσε στον πακτωλό των ΕΣΠΑ. Και πληρώνει τώρα τις επιταγές του. Με ξένα ευρώ βέβαια. Με αυτά που είναι για τον κόσμο. Τρώει με λύσσα αυτός και το σόι του, αλλά δεν ξεχνάει κι αυτούς που τον ξανακάνανε πολιτικό νούμερο. Καληνύχτα Ελλάδα, θα συναντηθούμε στην κόλαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *