Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 6-2-13

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις σε διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια
Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:02 πμ

Χαράς ευαγγέλια!Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ μετά από …μακρόχρονο απεργιακό αγώνα(5 ημερών) και αφού διαπραγματεύτηκαν…σκληρά με τον κο Σαλμά(ξέρετε τον συνάδελφο!!!!! ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να γυρίζει στα πουλημένα ΜΜΕ του Μπόμπολα και του Αλαφούζου και να καθυβρίζει τους απλήρωτους γιατρούς) ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους!Πέτυχαν πολλά!! και δεν υπήρχε λόγος γιά περαιτέρω συνέχιση των κινητοποιήσεων.Πέτυχαν να ..πληρωθούν γιά τον μήνα…..Ιούλιο και …πιθανόν γιά τον …Σεπτέμβριο 2012.Οσο γιά το κούρεμα εκεί και αν πραγματικά κατάφεραν το ανεπανάληπτο! Το 10-20% το μετέτρεψαν σε 10-15%!!!! χωρίς βέβαια να ρωτήσουν τα μέλη τους αν συμφωνούν.
Τελικά το καλύτερο στήριγμα γιά τους κυβερνώντες της κυβέρνησης των δοσιλόγων και του ξεπουλήματος της χώρας μας είναι οι ίδιοι οι ηγήτορες των συνδικαλιστικών σωματείων.Είναι οι Πατούληδες στην Αθήνα,η Ανεμοδουρά στον Πειραιά,οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των διαγνωστικών κέντρων,οι «δικοί τους άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις».
Ελάχιστες οι φωτεινές εξαιρέσεις και σε αυτές θα συμπεριλάβω και τον νυν πρόεδρο του ΙΣΑ Αρκαδίας,χωρίς καμμιά διάθεση κολακείας εκ μέρους μου.Δεν το χρειάζεται άλλωστε.
Δυστυχώς συνάδελφοι με όλα αυτά τα τσιράκια-επιτρέψτε μου την βαρειά αλλά πιστεύω απόλυτα δικαιολογημένη έκφραση- δεν έχουμε καμμιά ελπίδα ως χώρα και πολύ περισσότερο ως ιατρικό σώμα.
Θα βλέπουμε τους εκλεκτούς επιστήμονες συναδέλφους μας να μεταναστεύουν στο εξωτερικό σαν αποτέλεσμα της πολιτικής της κατοχικής κυβέρνησης της χώρας και εμείς θα αντιδικούμε με άλλες κοινωνικές ομάδες γιά το νόμιμο δικαίωμα όλων μας στην εργασία και σε αξιοπρεπείς αμοιβές.
Ενας δρόμος υπάρχει.Να τους ανατρέψουμε με την ψήφο μας!! Ολους και όλα!! Και τα ανθρωπάκια των συνδικαλιστικών ηγεσιών και τους δωσίλογους υποτακτικούς κυβερνώντες της τρόικας οι οποίοι ως ανθέλληνες παραιτήθηκαν της εθνικής κυριαρχίας και ενεργούν ως πειθήνια όργανα στις διαταγές των αφεντικών τους.

Διπλό σοκ
Ο/Η isarkadias λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:36 μμ

Εικοσάχρονα με Κάλασνικοφ. Αβουλα πλάσματα στα χέρια επιτειδίων που εκμεταλεύονται τον ενθουσιασμό τους και την παιδικότητα τους. Θυσία στα χέρια τους Αχ πατρίδα τι σε περιμένει ακόμα.Αμούστακα παιδιά στον βωμό σκοπιμοτήτων. Μήπως ομως δείχνουν ένα δρόμο να βγούμε από την μούχλα και την παθητικότητα μας. Μας πηδάνε κάθε μέρα η ΤΡΌΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ. Μας κάνουν Πρωκτοδιαστολή χωρις αναισθητικό. Μήπως σιγά σιγά πρέπει να τους κάνουνουμε το ίδιο.Ξέρεται το μονο μου πρόβλημα είναι οτι εκει στις βόρειες χώρες τους αρέσει η πρωκτοδιαστολή καιρος ειναι να τους το κάνουμε και εμεις και επειδη δεν είμαστε τόσο κακοί θα βάλουμε και αίσθημα!!!!!!!!!!
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:07 μμ

Δεν φαγωθηκαμε τοσα χρονια οτι » ανηκωμεν εις την Δυσην » !;!
Λυσαξε ο στουρνοβλαχος να μας παει εκει ! Ναι για τον Εθναρχη λεω …

Αυτη ειναι η δυση και η κουλτουρα της .
Μονο που εκεινοι την βιωσαν πραγματικα .Σε εμας ηρθε ουρανοκατεβατη και την καταναλωσαμε αμασητη !!!

Για ποια Δυση νομιζατε εσεις ;

Τη δυση του ηλιου ;;;

Ο/Η Δημητριος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:47 μμ

Για οσους συναδελφους δεν γουσταρουνε Δυση , η αλβανια ειναι διπλα , οπως και οι λοιπες ανατολικες χωρες απο οπου αντλησαν πτυχια και «σφυρηλατηθηκαν» πολιτικα

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
7 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:39 πμ

Δηλαδη πρεπει να “μαστε και περηφανοι που εχουμε καταντησει το αποχωρητηριο της Ευρωπης και των Η.Π.Α ;;;

Ωραια !

Και “γω που νομιζα οτι ειμαστε ο ομφαλος της Γης

Μητέρα «Τοξοβόλου»: Ούτε δικηγόροι της χούντας δεν έβλεπαν έτσι τους πελάτες τους
Ο/Η isarkadias λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:54 μμ

Ανεξάρτητα από την την πράξη τους, Σαφώς καταδικαστέα.Τουλάχιστον είχαν guts Είδος εν ανεπαρκεία σήμερα στους Ελληνες των πολυτελών Jip και του καναπέ.
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:07 μμ

Kι οποιος εχει guts θα αρπαζει απο ενα οπλο και εναν ομηρο και οποιον παρει ο χαρος ;;;

Ωραια φιλοσοφια !

Κατα τα αλλα ειμαστε η χωρα που εδωσε τον πολιτισμο …
Ο/Η george λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:49 μμ

Είμαστε η χώρα που έδωσε τον πολιτισμό και τη Δημοκρατία. Πολλά πράγματα θα έπρεπε να αλλάξουν Γιάννη. Εμείς οι ίδιοι έχουμε διαλύσει τηνπατρίδα μας. Δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες είμαστε ενας λαός για την ακρίβια μια γενιά διεφθαρμένη ως επι το πλείστον.
Οχι ολοι οι περισσότεροι.ομως. Σε αυτό μέγιστη ευθήνη φέρνουν οι κυβερνόντες Θα μου πείς μα εμείς τους εκλέγουμε Ναι, εμείς και για αυτό είμαστε άξιοι της τύχης μας. Οι πιτσιρικάδες έχουν μια ιδεολογία πιστεύουν σε κάτι. παίζουν τη ζωήν τους είναι αναρχικοί. Πήραν ένα ομηρο ένα η περισσότερους Μήπως ομως αυτοί που μας κυβερνούν τώρα δεν έχουν πάρει ομηρο ένα ολόκληρο λαό Μήπως δεν οδηγούν στην εξαθλείωση τον λαό μας ποιοί είναι ποιό επικίνδυνοι Γιάννη οι πιτσιρικάδες η, η τρόικα εσωτερικού εξωτερικού. Ποιοί οδήγησαν στην αυτοκτοκτονια 3.500 Έλληνες ποιοί κατάργησαν την εθνική ανεξαρτησία ποιοί καταργησαν την βουλή ποιοί κυβερνούν με νομοθετικά διατάγματα. Ποιοί κάνουν πραγματικά κακό στην Ελλάδα Διαχρονικά οι διεφθαρμένοι πολιτικοί η τα αμούστακα παιδιά Γιάννη δεν αντέχω καμμιά μορφή δικτατορίας φοβάμε ομως οτι σήμερα έχουμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία.που εκτελεί διατεταγμένη αποστολή.Συνεπώς θεωρώ οτι τα πιτσιρίκια εχουν guts.Έχουν ένα πιστεύω καλώς ή κακώς. Εμείς δεν έχουμε πιστεύω εκτός απο το χρήμα Γιατι αν είχαμε, θα είχαμε στείλει στον αγύριστο αυτούς που μας κυβερνούν δημοκρατικά με την ψήφο μας. Εμείς θέλουμε διαπεδαγώγηση Γιάννη. Ο στουρνάρας και οι γύρω απο αυτόν θελουν διαπεδαγώγηση Αυτοί έχουν πάρει τα οπλα και οποιον πάρει ο χάρος……Αυτοί ειναι οι φονιάδες Γιάννη Φονεύουν ενα ολόκληρο λαό Αυτοί φοβούντε τους πιστιρικάδες και οχι εσένα και μένα τους μέχρι τώρα καλοπερασάκιδες. Γεώργιος Π.

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:43 μμ  (Επεξεργασία)

Κατ’αρχην δεν ειμαστε Ελληνες .Ειμαστε Ελλαδιτες .
Αυτο το παραμυθι οτι μετα απο τοσους αιωνες που περασαν υπο την Ρωμαϊκη και Τουρκικη κατοχη ( δεν ειναι τυχαιο το ονομα Ρωμηος ) παρεμεινε το γονιδιο απαραλλαχτο το βαρεθηκα ! Για ποιον Ελληνα μιλαμε ;;;
Ειναι τυχαιο που γινονται στρατιωτικες και μαθητικες παρελασεις στον 21ο αιωνα ;;; Μονο εμεις και η Κορεα κανουμε παρελασεις ! Για να εξυψωσουμε το φρονημα !!!

Κατοπιν οι κυβερνωντες αντικατοπτριζουν ΑΚΡΙΒΩΣ την εκαστοτε συνθεση του λαου .
Ανηκουν σ’αυτο το λαο ,μεγαλωνουν σ” αυτη τη χωρα και διεκδικουν την ηγεσια της .
Οι πολιτικοι λοιπον ειναι κομματι απο εσενα και εμενα που μεγαλωνει με την νοοτροπια του » …ξερεις ποιος ειμ” εγω ,ρε … » ,την νοοτροπια της ατιμωρησιας ,της ημιμαθειας ,της μικροκομπινας ,του ψευτοπαληκαρισμου και ολων των αλλων νοσηρων που μαθαινουμε και βιωνουμε σ” αυτη τη χωρα .
Τυχαιο ειναι και το οτι οταν καποιος Ελληνας φευγει στο εξωτερικο ,προκοβει ;
Οχι .Και αυτο γιατι εκει αναγνωριζεται η οποια προσφορα του και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ καταλαμβανει τη θεση που του αναλογει !!! Γιατι εκει τον βαζουν στη θεση του !!!

Ειμαστε ενας αρρωστος λαος που χρονια τωρα ψαχνει μια πυξιδα για να ανανακτησει την πορεια του αλλα ,δυστυχως ,δεν την βρισκει !
Και ουτε θα τη βρει ποτε γιατι ετσι ειναι φτιαγμενος ,ημιμαθης ,αφιλοξενος και αυτοκαταστροφικος !!!

DrmedGeorgios Zois Η Ελλάδα εχει ματωσει παρα πολυ απο την υπόθεση της τρομοκρατίας, γιαυτο θα πρεπει ολοι να στεκόμαστε αμείλικτα μπροστά σε εκκολαπτομενους τρομοκράτες – δολοφόνους . Αραγε οι μανάδες των αδικοχαμένων θα προτιμούσαν τα παιδια τους στην ζωή και με μωλωπες παρα στον τάφο. Σεβασμός λοιπον και σιωπή.

Οι δύο κόσμοι της Ελλάδας του Μνημονίου

Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:05 μμ

Μήπως κε Δελαστίκ είδατε κανέναν δημοσιογράφο των ΜΜΕ να μιλάει γιά ρετιρέ και γιά προνομιούχους όσον αφορά τους συμβούλους του ΤΧΣ;Οχι δά.Τα τσιράκια του κατοχικού καθεστώτος ασχολούνται με τους υψηλόμισθους……εργαζόμενους του Μετρό και τους……απλήρωτους γιά μήνες λιμενεργάτες!! Γιά να διασπάσουν την συνοχή του κόσμου και να στρέψουν τη μιά κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης,συνεχίζοντας το ξεπούλημα της χώρας μας στους δανειστές της.
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:19 μμ

Μην ξεχνας και τους τρομοκρατες της Κοζανης ,Κωστα .
Τσακονωμαστε μεταξυ μας για το αν ειναι τρομοκρατες «τα παιδια» ή οχι .

Μας το πασαραν και μεις οι υπνοι ξεχασαμε οτι δεν εχουμε να φαμε και να οι συζητησεις ,να οι αποψεις ,να οι αντιπαραθεσεις στο διαδικτυο …

Καλα ελεγαν καποιοι : » ο μεγαλυτερος εχθρος της Ελλαδας ειναι ο Ελληνας » .

Ο πόνος της μάνας (γιατρός στο ΕΚΑΒ) για τον ληστή-τρομοκράτη υιό…
Ο/Η psaras λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:21 μμ

ΚΥΡΙΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ? ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΦΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΗΣΗΣ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ . ΑΥΤΑ .

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:05 μμ

Και κατι αλλο .

Πρεπει να περιμενω τη δικαιοσυνη για να καταλαβω τι σοϊ ανθρωπος ειναι αυτος που παιρνει ομηρο εναν συνανθρωπο του ;

Ή μηπως ψαχνανε για τεταρτο για να παιξουν δηλωτη …

ΠΙΣ. Σχετικά με το πεδίο εφαρμογής Α2/1145/2012 Αγορανομικής Διάταξη
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:13 μμ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ;;;

Οι ιατροι θα επρεπε να ειναι οι πρωτοι που θα αναρτησουν αυτη τη διαταξη !!!

Να δειξουμε οτι η μορφωση μας πιανει τοπο και οτι νοιαζομαστε για τους ασθενεις μας .
Μηπως και υπαρξει καποια στιγμη νομιμοτητας στην ψωροκωσταινα !

Αμεσως τρεξαμε να εξαιρεθουμε …

Ο/Η psaras λέει:    
7 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:28 πμ

1)ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΜΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. 2)Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ .
3)Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ .
4) ΣΤΑ ΤΕΠ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΡΑΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ( ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ)
5)Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡ ΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
6) ΤΑ ΠΕΡΙ* ΜΕΣΟΥ* ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *