Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 5-2-13

 Νέα από Αρκαδία. Μια πρό(σ)κληση για την Τρίπολη
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:40 μμ

Nαι ,τωρα τους πηρε ο πονος για την πολη .

Τοσα χρονια που την μετετρεψαν σε τσιμεντουπολη και την κατεστρεψαν δεν ακουγοταν κιχ .
Και ποιοι ;
Οι αρχοντες της πολης ,οι πρωην δημαρχοι και νομαρχες ,πουεχτισαν 8 -οροφα μεσα στο κεντρο ,καταπατωντας φυσικα καθε εννοια ηπιας και οικολογικης αναπτυξης .

Να δω τωρα που θα βρεθει χωρος για πρασινο ,για πεζοδρομια ,για χωρους αναψυχης ,για ποδηλατοδρομους για δρομους και για οτι αλλο χρειαζεται μια συγχρονη πολη .

Πως να δοθουν λυσεις για να προσφερει η πολη ποιοτητα ζωης οταν δεν εχει χωρους σταθμευσης ,συγκοινωνιακο δικτυο σωστα σχεδιασμενο ,χωρους για περιπατο ;
Οταν 10 αυτοκινητα που γυριζουν γυρω απο την πλατεια του Α. Βσιλειου προκαλουν κυκλοφοριακο κομφουζιο ;
Οταν δεν μπορουν να ρυθμιστουν ζητηματα καλυψης του πεζοδρομιου στη νεα πλατεια Πετρινου ;

Εδω δεν μπορουν να τα βρουν δυο ανθρωποι μεταξυ τους θα τα βρει μια πολη ολοκληρη ΄;

Παυλίνα Νάσιουτζικ: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για το γιο μου Νικόλαο Ρωμανό (βίντεο)
Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:07 μμ  (Επεξεργασία)

Μ” αρεσει που ρωτα ο δημ/φος ποιο μηνυμα εχει για την κοινωνια !!!

Ειναι σαφες .Αυτο που βιωνουμε ολοι σ” αυτη τη χωρα απο την αρχη της υπαρξης της .
Αυτο που μαθαινει ο πατερας στο γιο και ο παππους στον εγγονο

ΑΝΑΡΧΙΑ και οτι κατσει !!!
Ανομια ,μη σεβασμο στα δικαιωματα του αλλου ,καταστροφη και δεν βαριεσαι …

Οποιος επηρεαζεται απο μια αδικια ,θα παιρνει τα πιστολια και καμμια δεκαρια ομηρους και οποιον παρει ο χαρος !!!

Ωραιο λικνο πολιτισμου ειμαστε …

Η απίστευτη ιστορία ενός βρέφους στο νοσοκομείο Μυτιλήνης
Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλου λέει:
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:24 μμ

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου, μπορούσε και να παραληφθεί, αφού έτσι όπως βγήκε, μάλλον εκθέτει παρά δικαιολογεί τους υπεύθυνους. Δεν συνέβη ΄΄τραυματισμός ονυχοφόρου φάλλαγας΄΄ αλλά ακρωτηριασμός δακτύλου και δεν αποκαθίσταται το πρόβλημα, αφού πέταξαν το τμήμα που κόπηκε. Σαφώς και αν το είχαν κρατήσει ή αν το είχε ΑΜΕΣΩΣ αναφέρει η νοσηλεύτρια, θα μπορούσε να γίνει συγκόλληση, έστω και με την διακομιδή του βρέφους σε άλλο νοσοκομείο. Καταλαβαίνουμε την βιασύνη του νοσοκομείου Μυτιλήνης, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είναι όμως θλιβερό να »εξωραϊζονται» με προσεκτικά επιλεγμένο λεξιλόγιο, τέτοιες χοντράδες. Ποτέ δεν θα γίνουμε αξιόπιστη κοινωνία τελικά…..

Πάνω από 4.000 γιατροί στο δρόμο της εργασιακής ελπίδας

Ο/Η παιδιατρος λέει:
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 μμ

Σχόλιο:
Προς αυτούς που φεύγουν…ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΛΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ εκεί….φροντίστε την σαν τα μάτια σας.
Και μόλις πατήσετε στο χώμα του εξωτερικού, μεταφέρετε στον εκεί φορέα σύνταξης τα χρόνια που έχετε στο ΤΣΑΥ, όσο λίγα και να είναι.
Προσπάθησα να μεταφέρω τα μονοσυνταξιουχικά χρόνια μου στο ΤΣΑΥ(σύνολο 7)  στην Αγγλία,  όπου δικαιούμαι (ακόμα, παρά τις αλλαγες που συμβαίνουν) πολύ νωρίτερα σύνταξη , από ότι εδώ. ΤΖΙΦΟΣ προς το παρόν, διότι δεν δέχονται δεν θελουν δεν καταλαβαίνουν στο ΤΣΑΥ ότι από εκεί μπορώ να αρχίσω την Αγγλική σύνταξη στα 50 και ταυτόχρονα να έχω δικαίωμα εργασίας. Και μαλλον παω για δικαστήρια….
Φυσικά δεν θα φέρω τα εκεί εδώ, διότι εδώ δεν θα μου δώσουν σύνταξη στα 50 με δικάιωμα εργασίας .
Αν δεν προσαυξηθούν τα Αγγλικά χρόνια εισφορών απο τα Ελληνικά θα είναι μπλοκαρισμένο το διικάιωμά μου για ευπρεπή σύνταξη από εκεί στα 50 και πλήρη σύνταξη στα 60 χρόνια.
Οπότε ωθούμαι να μπω και εγώ συντόμως, στα 50 ,  στην μεγάλη παραοικονομία, δηλώνοντας ότι κατοικώ Αγγλία και παραοικονομώντας εργαζόμενη κανονικά στην Ελλάδα, ενώ θα ήθελα να είμαι τίμια πολίτης και φορολογούμενη συνταξιούχος που εργάζεται…σύμφωνα με τον νόμο εκεί που το επιτρέπει. Και που δεν αφορά την Ελλάδα, αφού από εκεί θα παιρνω την σύνταξη,, που θα είναι ευπρεπής αν προσθέσω τα 7 χρόνια ΤΣΑΥ. Και φυσικά , δεν έχω αντιρρηση να φορολογηθώ για την σύνταξή μου, στην Ελλάδα.
Να πω την αλήθεια, πέρασα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής έξω, δεν θα ξαναγύριζα εκεί εύκολα παρότι έφτασα στην κορυφή εκεί. Αν μπορώ να επιβιώσω εδώ με μηδαμινά έσοδα θα το κάνω, γιατί τουλάχιστον εδώ οι άνθρωποι λένε ειλικρινή ευχαριστώ και το κλίμα και η φύση μου ταιριάζουν .
Τα ίδια θα νιώσετε και εσείς που φεύγετε..θα γυρίσετε…θα επιστρέψετε στα μηδαμινά έσοδα…αλλά .κανετε το καλό να πάρετε τα χρόνια του ΤΣΑΥ στο εξωτερικό τώρα, για να μην μπείτε στους κανόνες του ΤΣΑΥ περί συνταξιοδότησης όταν γυρίσετε στο Ελλαδιστάν… για να γυρίσετε με ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *