Παυλίνα Νάσιουτζικ: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για το γιο μου Νικόλαο Ρωμανό (βίντεο)

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, προχώρησε η μητέρα του ενός από τους τέσσερις συλληφθέντες της ένοπλής ληστείας στην Κοζάνη, αλλά και φερόμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.

Η γνωστή συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ και μητέρα του βενιαμίν της διαβόητης οργάνωσης Νίκου Ρωμανού, σχολίασε ότι είναι υπερήφανη για τις πράξεις του γιου της και ότι σύντομα θα αποδειχτεί ότι η κοινωνία μας είναι σάπια και άνομη.

“Θα υπερασπιστώ τον γιο μου μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματός μου”, υπογράμμισε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό της αλόγιστης  χρήσης βίας και ξυλοδαρμού από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των τεσσάρων νεαρών, κατά τη σύλληψή τους.

“Τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα, δεν χτυπήθηκαν κατά τις συμπλοκές με αστυνομικούς, όπως γράφουν οι εφημερίδες, αλλά μέσα στην ασφάλεια”, δήλωσε η ίδια και διέψευσε κατηγορηματικά τις δηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ. ότι συνέβη το αντίθετο.

Αν και ο δικηγόρος υπεράσπισης του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δεν επιτρέπει στην οικογένεια να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις τη δεδομένη στιγμή, η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα υπογράμμισε ότι ο γιος της άλλαξε ριζικά συμπεριφορά μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

“Όλα από εκεί ξεκίνησαν”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι δεν έχει κανένα μήνυμα να μεταφέρει προς την κοινωνία αυτή τη στιγμή.

“Ήδη είπα αρκετά, αν έρθει η ώρα θα ξαναμιλήσω”, κατέληξε

bomb.gr/

One thought to “Παυλίνα Νάσιουτζικ: Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για το γιο μου Νικόλαο Ρωμανό (βίντεο)”

  1. Μ’ αρεσει που ρωτα ο δημ/φος ποιο μηνυμα εχει για την κοινωνια !!!

    Ειναι σαφες .Αυτο που βιωνουμε ολοι σ’ αυτη τη χωρα απο την αρχη της υπαρξης της .
    Αυτο που μαθαινει ο πατερας στο γιο και ο παππους στον εγγονο

    ΑΝΑΡΧΙΑ και οτι κατσει !!!
    Ανομια ,μη σεβασμο στα δικαιωματα του αλλου ,καταστροφη και δεν βαριεσαι …

    Οποιος επηρεαζεται απο μια αδικια ,θα παιρνει τα πιστολια και καμμια δεκαρια ομηρους και οποιον παρει ο χαρος !!!

    Ωραιο λικνο πολιτισμου ειμαστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *