Γ. Παπαδάκης απευθυνόμενος στόν Α. Γεωργιάδη. “Καλώς τον μπουμπούκο”

Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο, τη στιγμή που το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας επιδεινώνεται δραματικά μέρα με την μέρα.

Αυτή τη φορά, η συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη πήρε φωτιά με αποτέλεσμα, ο βουλευτής της ΝΔ να σηκωθεί από την καρέκλα του και να αποχωρήσει από του στούντιο του Αντέννα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή συνέντευξη του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή του πρώτου. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε “όταν με βλέπει ο Καμμένος στη Βουλή τρέχει, φεύγει… το παίζει μάγκας μόνο εκεί που μπορεί”.

Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να απευθύνει ερωτήσεις στον Πάνο Καμμένο, που θα έβγαινε ζωντανά στην εκπομπή από άλλο στούντιο, ο κ. Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα το επιτρέψει.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε και είπε στον κ. Παπαδάκη “προστατεύεις μια ζωή τον Καμμένο και δεν του κάνεις σημαντικές ερωτήσεις”.

“Όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε”, είπε και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: “Καλώς τον μπουμπούκο…Θα μου κάνεις και κριτική;”

Ο κ. Γεωργιάδης μόλις το άκουσε αυτό, έγινε έξαλλος και είπε “έχεις δικαίωμα να με πεις μπουμπούκο; “Τι λε ρε, είσαι με καλά σου;….”, ενώ σηκώθηκε από την καρέκλα και αποχώρησε από το στούντιο.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το “μπουμπούκος”, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ένα “mea culpa” για το ότι ο κ. Παπαδάκης εξέλαβε τις αιχμές του ως “κατεθυνόμενες ερωτήσεις προς τον κ. Καμμένο” και το θέμα λύθηκε, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιστρέφει στο στούντιο.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: “Εμένα το μπουμπούκος δεν με ενοχλεί. Είμαι χοντρόπετσος. Το είπε δημόσια η Ευγενία σε μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας και δεν θέλω να στενοχωριέται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *