Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 3-2-13

Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Παγωμένη Εφημερία

Ο/Η Ανώνυμη αμαρτία λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:21 μμ

Να μας πει η κυρία ανώνυμη που ξέρει ελληνικούρες στο άλλο άρθρο για τα χάλια του νοσοκομείου, ποιους έκοψε τη θέρμανση. Γιατί από την διοικήτρια δεν θα μάθουμε τίποτα. Θα κάνει τον κινέζο όπως πάντα. Το ξέρει το κόλπο καλά.
Ν καλέσετε άμεσα τους επιθεωρητές της δημόσιας υγείας κύριε πρόεδρε.
Και πιθανά και τον εισαγγελέα. Κινδυνεύει η δημόσια υγεία και κάποιοι κάνουν πλάκα με λογοπαίγνια και άλλα ξερατά.

  • Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλου λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:40 μμ

Νοσοκομείο – ψυγείο. Καινούργια ιδέα. Ντροπή για την υπερφίαλη διοίκηση που τελευταία δεν χάνει ευκαιρία να κομπάζει για τα επιτεύγματά της.
Ας δοκιμάσετε λοιπόν οι γιατροί και νοσηλευτές που κάνατε πρόβες για το πως νοιώθουν τα παγκάκια, να κατεβάσετε τις βάνες στα καλοριφέρ μια παγωμένη μέρα στα κτήρια της διοίκησης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η αρχή του παναρκαδικού. Αλλά πέραν αυτού σκόπιμη θα ήταν και μια καταγγελία από τον ιατρικό σύλλογο για απόδοση ευθυνών. Δεν χρειάζετε άλλη ανοχή. Με την υπομονή που δείχνετε κάποιοι παίζουν χωρίς ντροπή και χωρίς ευθύνη. Δώστε τέλος με κάθε τρόπο γιατί τώρα κινδυνεύουν και ζωές…..

Πρός τον Υπουργό Υγείας. Βάλτε φρένο στο Παναρκαδικό

 

Ο/Η Ανώνυμη αμαρτία λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:14 μμ

Η κυρία που κράζει και προσπαθεί να μας δείξει πως ξέρει ελληνικά δεν καταλαβαίνει πως καταλάβαμε ποιά είναι και γιατί από ολόκληρο άρθρο στάθηκε σε μιας λέξη και κάνει παιχνίδι με αυτή τη λέξη ;
Τι θες κυρά μου με την αρθρογράφο και το ρήμα που χρησιμοποιεί; Ατυπο είναι το θέμα μας; Αφού λες και μόνη σου πως ξέρεις πως είναι συνώνυμο τα ρήματα τι μαλακίες γράφεις; Τι θα γράψει καθένας και πως θα το γράψει είναι δική του υπόθεση άμα θες εσύ γράψε δικό σου άρθρο αλλιώς κάτσε στα αυγά σου μας έπρηξες με τις μπούρδες σου.
Το παναρκαδικό είναι ρήμαδιό που το κάνατε εσείς έτσι και όλοι όσοι δουλεύουν σαν κι εσάς. Με τη διοικήτρια πρώτη. Αμα θέλεις να πεις κάτι πες γι αυτό και άσε τις παραπλανητικές μεθόδους στην άκρη. Τ θέμα του άρθρου είναι ο σταύλος που καταντήσανε οι πολιτικοί το νοσοκομείο μας. Αντε πια όλοι βγαίνετε μόλις σας δώσουμε σήμα και αρχίζετε τις κατινιές για να πετάτε το μπαλάκι εκεί που βολεύει την κοινή σας διοικήτρια. Ποσκυνημένα ζόμπι. Ξυπνήστε. ρεεεεεεεεεεεεε.

Στουρνάρια. «Aφήστε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν!» (vid) Δείτε τι κάνουν οι Ισλανδοί πατριώτες και οχι οι «Ελληνες»λακέδες της τρόϊκας

Ο/Η ΙΡΜΑ λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:08 μμ

ΜΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΗΤΡΑΣ? ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ Η ΜΑΖΑ ΛΙΠΟΥΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΡΕΑΣ Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ!

Δανείζομαι για τις θεραπείες του παιδιού μου

  • Ο/Η george λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:49 πμ

Ναί μόνο ο στρατός. Όταν κινδυνεύει η πατρίδα και κινδυνεύει Θανάσιμα, είναι καθήκον του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το επιτάσει και το συνταγμα. Είναι καθήκον του κάθε Ελληνα η προστασία του Συντάγματος απέναντι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους. Ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών. Είναι εντός των πυλών και εκφράζετε απο διεφθαρμένους πολιτικούς και εντολοδόχους της τρόϊκας που επεξεργάζονται τη εξόντωση του Ελληνικού λαού και την απεμπόλυση της εθνικής ανεξαρτησίας. H ύπαρξη ενός κράτους προσδιορίζεται απαραίτητα από τρία συστατικά στοιχεία: α) Τον Χώρο β) Τον Λαό και γ) Την Κυριαρχία. Εφ’ όσον λείπει το τρίτο στοιχείο, υφίσταται μεν τυπικά Κράτος, χωρίς όμως κυρίαρχη εξουσία, μερικά ή ολότελα υποταγμένο σε ένα άλλο κράτος. Γερμανία. Κάναμε λάθη χρωστάμε. Αλλά αυτοί συστηματικά μας ΕΞΟΝΤΏΝΟΥΝ. Βάλουν εναντίον της Θρησκείας της οικογένειας και της Πατρίδας. Πρέπει επιτέλους να προστατέψουμε την πατρίδα μας με ΚΑΘΕ μέσον. Ο στρατός πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Είναι αυτός που μπορεί να κάνει κάτι άμεσα και με το λιγότερο κόστος. Κάθε μέρα που περνά είναι σε βάρος του Λαού. Δεν βλέπω ομως άλλη λύση.

  • Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:47 μμ

George ,

Ηρεμησε ,καλε μου ανθρωπε και σκεψου λιγακι .

Ο στρατος αποτελειται απο το λαο .
Ο λαος που θελει πραγματικα το καλο της πατριδας οφειλει να ελεγχει τα παντα .
Ο ελεγχος γινεται μεσω της ψηφου .
Δυο (2) συνεχομενες φορες ,ο λαος που λες εσυ ,ψηφισε αυτα τα χαμενα κορμια να τον κυβερνησουν .

Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο στρατος ,μερος αυτου του ηλιθιου λαου ,θα κανει κατι διαφορετικο ;;;

Απορια εκφραζω …

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ;

  • Ο/Η παιδιατρος λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:25 μμ

Αγαπητέ απροσάρμοστε, τα ίδια πάνω κάτω έστειλα και εγώ στο ΗΔΙΚΑ ως παρατηρήσεις…οι οποίες θα με έσωζαν από πολλούς μπελάδες, ιδίως άν φαίνονταν απευθείας αν ο ασθενής είναι ασφαλιστικά ενήμερος.
Εγώ Δόξα τω Θεώ έχω πελάτες σε δύο ξεχωριστά ιατρεία…το δεύτερο το άνοιξα λόγω κρίσης και ανάγκης επιβίωσης, για να είμαστε ξεκάθαροι…
Κοντεύω να μπώ μέσα, διότι χρειάστηκα να αρχίσω με πλήρους απασχόλησης γραμματέα (λόγω των 150-200 συνταγών τον μήνα στο δεύτερο ιατρείο, που δημιουργούσαν το χάος πριν την προσλάβω). Στο πρώτο ιατρείο τα κουμαντάρω με πολύ κόπο εγώ.Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως είναι ότι παρότι είμαι άριστη στο τυφλό σύστημα , στους υπολογιστές και στα αγγλικά, το ιατρείο μου κατέρεε λόγω ΗΔΙΚΑ, λόγω του χρόνου που σπαταλώ στην συνταγογράφηση διότι αφενός στο νησί που έχω το δεύτερο ιατρείο δεν έχει καλή σύνδεση ιντερνετ , γίνονται απρόβλεπτες διακοπές ΔΕΗ και επίσης εξυπηρετώ άτομα από 2 νησιά και αποστάσεις 26+ χιλιομέτρων…άντε να εκτελέσουν συνταγή ή να κάνουν μερική εκτέλεση, ίσαμε να ενημερωθεί η φαρμακαποθήκη, να έχει το φάρμακο, να έρθει το καράβι…περνάνε οι μέρες της συνταγής…η οποία πρέπει να είναι και πρωτότυπη με σφραγίδα. Και βέβαια, όταν εξυπηρετείς πολλά άτομα, συνέχεια ξεχνούν βιβλιάρια, ΑΜΚΑ, να εκτελέσουν συνταγές. Και τώρα λείπει και η γραμματέας του ιατρείου σε άδεια για να γεννήσει και δεν έχω αλλα 1350 Ευρώ (τα νόμιμα και ασφαλιστικές εισφορές τόσα βγαίνουν) για να πάρω δέυτερη πλήρους απασχόλησης για τις 120 μέρες που θα λείπει.
Χτες για παράδειγμα είδα 8 σοβαρά άρρωστα παιδάκια και 5 για εμβόλια. Για τις συνταγές, χωρίς γραμματέα, με την έλλειψη φαρμάκων και εμβολίων λόγω της απεργίας των καραβιών, τηλεφώνησα 6 φαρμακεία σε 2 νησιά και συνεχίζω σήμερα, δεύτερη μέρα (Σάββατο) να αλλάζω συνταγές και κωδικούς (λχ το εμβόλιο Ηπατίτιδας HAVRIX και ροτα ιου ROTARIX έχουν από την ίδια εταιρεία σε ίδιο σκεύασμα, δύο κωδικούς, άγνωστο ποιο θα φτάσει στο νησί από την φαρμακαποθήκη της Αθήνας). Αντε και να τους περάσεις όλους αυτούς και τις αλλαγές των συνταγών στο βιβλίο ασθενών με μηδενικές αποδείξεις (να τις μετράς κι όλας να μην ξεπεράσουν το 10%) για να είσαι φορολογικά ενήμερος, και άντε να είσαι στην έδρα και να σε τηλεφωνούν από το νησί να εκδώσεις και άλλη συνταγή (και να κουβαλάς πάνω κάτω και τα δύο βιβλία ασθενών των δύο ιατρείων και όλες τις αποδείξεις, μην σου ξεφύγει κάτι). Και όταν φτάνεις να κυνηγάς να σφραγίσεις και τα βιβλιάρια των ασθενών και να ανακαλύπτεις ότι σου είπαν ΄ψέματα ότι είναι ασφαλισμένοι, άρα χρωστάς και τα φάρμακά τους στο φαρμακείο…. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΕΤΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και 45 ΑΝΑ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Προ διετίας, έκανα άνετα την δουλειά μου με 30 λεπτα ραντεβού και όλοι έφευγαν ευχαριστημένοι…
Παιδίατρος

  • Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:

3 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:41 μμ

Παιδιατρε ,

Δεν εχεις αναγκη εσυ .

Οπως μας τα λες θα ανοιξεις και τριτο ιατρειο οταν θα βγουμε απο την κριση !

Θα κουραστεις λιγο αλλα χαλαλι …

Ο/Η παιδιατρος  λέει:

Μπα, μην νομίζεις…με 2 ενοικια ιατρείων, μία γραμματέα και εξοδα καραβιών και ένα ενοίκιο σπιτιού και ασφαλιστικές εισφορές δεν μένουν καθαρά πάνω από 450-600 ευρώ τον μήνα…αναγκαστικά κόβω αποδείξεις και οι άνθρωποι είναι φτωχοί. Στο αρχικό ιατρείο έχω περίπου 5-7 πελάτες την εβδομάδα,γιατί δίπλα μου έβγαλαν τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία το «με 30 ευρώ τον χρόνο δωρεάν σε όλες τισ παιδιατρικές ειδικότητες, χωρίς όριο επισκέψεων» , οπότε χάθηκε όλο το πελατολόγιο, έγινε τηλεφωνικό. Αυτοί που συνεχίζουν είναι ίσα ίσα για να πληρώνεται το νοίκι, αλλά τί να κάνω που εκεί ζουν οι υπόλοιποι της οικογενείας που δεν μπορούν να μετακομίσουν… Μακάρι να ήμουν στο ΕΣΥ και να είχα δικαίωμα διακοπών πληρωμένων και του διπλάσιου και βάλε καθαρού μισθού, που θα ήταν ανεξάρτητος και του εάν αρρώστησα ή αν έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς….

Προς νομιμοποίηση το φακελάκι; Τι επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας

Ο/Η παιδιατροςλέει:

Ασε, νομιμότατα γίνεται…ακόμα και στην ειδικότητά μου…»ελάτε το απόγευμα στο παράνομο ιατρείο μου, να μπορέσουμε να τα πούμε αναλυτικότερα» και με την ίδια ή και ακριβότερη τιμή που παίρνουν οι γείτονες τίμια φορολογούμενοι ιδιώτες παιδίατροι…γιατί είμαι το «μέσον» για να μπείτε στο Παίδων, ανα πάσα στιγμή.

Βίντεο από άνδρες του Λιμενικού που πυροβολούν κατσίκες σε πλαγιά νησιού. Τίποτα άλλο να βαρέσουν δέν είχαν;

Ο/Η Τσιμπιτσίδηςλέει:

Καλέ παιδιά, η σκηνή είναι από το έργο «Σειρήνες στο Αιγαίο»

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *