Ο πόνος της μάνας (γιατρός στο ΕΚΑΒ) για τον ληστή-τρομοκράτη υιό…

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Ο γιός της μπήκε με ένα ΑΚ-47 σε μία τράπεζα και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι έχει εμπλακεί σε τρομοκρατικό δίκτυο και η Παντελία Βεργοπούλου, μητέρα του συλληφθέντος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης Ανδρέα-Δημητρίου Μπουρζούκου δεν έπαθε σοκ από αυτό καθ’εαυτό το γεγονός, έπαθε σοκ, όπως λέει η ίδια σε δηλώσεις της, επειδή ο γιός της εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι μετά την σύλληψή του!
Ας δούμε ολόκληρες τις δηλώσεις της: “Ακόμα και με το απαίσιο φωτομοντάζ που έκαναν, το ρετούς δεν έδωσε τα αποτελέσματα που ήθελαν. Οι κακώσεις είναι εμφανείς. Παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Δικαιώματα που έχει ο κάθε άνθρωπος, κρατούμενος ή μη. Ζήτησα επανειλημμένως να του μιλήσω στο τηλέφωνο. Δεν μου τον έδωσαν ποτέ. Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου”.Ιατρός στο επάγγελμα, η ίδια τονίζει ότι, με βάση τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, ο 24χρονος αλλά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες πρέπει άμεσα να υποβληθούν σε απεικονιστικούς ελέγχους και εξετάσεις, όπως αξονική εγκεφάλου ή οφθαλμολογική εκτίμηση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κινδυνεύει η … ζωή τους από τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί!“Είμαι γιατρός στο ΕΚΑΒ και έχω τρεις ειδικότητες. Απ’ ό,τι είδα, τα μάτια του παιδιού είναι και τα δύο κατάμαυρα, σαν να φοράει γυαλιά. Αυτά στην ιατρική λέγονται “μάτια ρακούν” και, όταν τα δούμε, χτυπάει καμπανάκι ότι μπορεί να υπάρχει ενδοεγκεφαλική βλάβη. Όλο το πρόσωπο πρέπει να έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις από γρονθοκοπήματα και κλοτσιές. Πού ξέρω εγώ ότι δεν έχει χτυπηθεί στην κοιλιά ή δεν έχει αιμορραγία σπλάχνου;” διερωτάται.
Η πρώτη ενέργεια της μητέρας του 24χρονου, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων, ήταν, όπως περιγράφει, να επικοινωνήσει με την Ασφάλεια Κοζάνης ζητώντας απεγνωσμένα να μιλήσει με τον γιο της προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι καλά στην υγεία του.Ωστόσο, όπως επισημαίνει, έπεσε σε “τοίχο αναλγησίας, υποκρισίας και ειρωνείας”, καθώς οι άνδρες της Ασφάλειας αρνούνταν πεισματικά να τη φέρουν σε επικοινωνία με το παιδί της.
Ενώ σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμο, οι ληστές των τραπεζών και ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, μόλις τους παίρνει η μαμά τους τηλέφωνο, αμέσως μιλάνε μαζί της!
«Ζητούσα επανειλημμένως να μιλήσω με το παιδί. Δεν μου το έδιναν με τίποτα. Ζήτησα να μιλήσει με τη δικηγόρο του. Ούτε και αυτό έγινε. Εν συνεχεία έκανα παράκληση να διακομισθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε έλεγχο από κλινικό γιατρό. Δεν έγινε ούτε αυτό. Μου είπαν ότι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Δηλαδή τι του έβαλαν, Μπεταντίν; Στο τέλος, μάλιστα, ένας από την αστυνομία μου το έκλεισε κατάμουτρα λέγοντάς μου «έχουμε και δουλειές». Το παιδί έχει υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση λέιζερ στα μάτια. Ο γιατρός που το χειρούργησε μας είπε ότι δεν πρέπει ούτε να κουτουλήσει (σ.σ.: προφανώς ο γιατρός δεν τους απαγόρευσε να κάνει ληστείες με ΑΚ-47…). Μπορεί μετά την κακοποίηση που υπέστη να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής του και να μείνει τυφλό» αναφέρει “αγανακτισμένη”.Ανατρέχοντας στις αναμνήσεις της θυμάται ότι η ίδια, ως γιατρός που συμμετείχε -και συμμετέχει- σε αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ, έχει χρειαστεί να φροντίσει και άτομα που είχαν εμπλακεί σε έκνομες δραστηριότητες, σεβόμενη πάντα, όπως τονίζει, το δικαίωμά τους στην ιατρική περίθαλψη.«Αυτό που έχει συμβεί είναι πρωτοφανές. Παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Δικαίωμα στην υγεία έχουν όλοι οι άνθρωποι. Κρατούμενοι και μη. Να τον δικάσουν για αυτά που έχει κάνει, όχι να του συμπεριφέρονται έτσι και στη συνέχεια να μην του παρέχουν ούτε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Στο ΕΚΑΒ κατά διαστήματα έχει χρειαστεί να φροντίσουμε εγκληματίες και φονιάδες. Τους σεβαστήκαμε απόλυτα. Όταν διαπιστώσω τι κακώσεις φέρει, θα κινηθώ νομικά. Θα ζητήσω ιατροδικαστική εξέταση και, αν δεν γίνει τίποτα εδώ, θα αποταθώ ακόμα και σε ευρωπαϊκούς φορείς» τονίζει.
Τέλος, αναφερόμενη στον γιο της τον Δημήτρη, συγκινημένη εξηγεί ότι απέχει παρασάγγας από την εικόνα του ληστή. Μοναχογιός, φοιτητής σε πανεπιστημιακή σχολή της Μυτιλήνης, γιος αγιογράφου, με δύο αδελφές, ο 24χρονος περιγράφεται από τη μητέρα του ως άτομο δραστήριο και φιλάλληλο.«Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει σε τέτοια πράγματα. Σαν άνθρωπος είναι δραστήριος, κοινωνικός και ευαίσθητος σε διάφορα θέματα, όπως το μεταναστευτικό και άλλα. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίξω» καταλήγει.
Κατ’αρχήν να πούμε ότι η μάνα είναι μάνα, ότι και να λέει. Υπάρχει και η λαϊκή εξιστόρηση με τον γιό που σκοτώνει την μάνα και φεύγοντας σκοντάφτει και πέφτει και το πνεύμα της μάνας τον ρωτάει “Κτύπησες αγόρι μου;”.
Αλλά αφού επικαλείται την ιατρική ιδιότητά της θα υποκύψουμε στον πειρασμό να την ρωτήσουμε αν γνωρίζει τι είδους τραύματα προκαλεί το βλήμα των 7,62 χλστ. του αυτόματου επιθετικού τυφεκίου ΑΚ-47 που κουβάλαγε ο γιό της και απειλούσε τον κόσμο, όταν μπούκαρε με τους άλλους κουκουλοφόρους φίλους του, στην τράπεζα στο Βελβενδό.
Ή τι ζημιά κάνει το Scorpion των 9 χλστ. με ταχυβολία 900 βλήματα το λεπτό στα χέρια ενός αρχάριου που έχει μπροστά του μια ομάδα ανθρώπων.
Αλλά, είπαμε: Μάνα είναι….
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι: «Η απολύτως αναγκαία επιτρεπτά δικονομική καταναγκαστική σωματική βία» ασκήθηκε από τους επιχειρούντες αστυνομικούς «κατά τη συμπλοκή, τον αφοπλισμό και την εξουδετέρωση της προβληθείσας αντίστασης», στο πλαίσιο της επιχείρησης σύλληψης προχθές στη Βέροια των τριών ληστών, που «καταδιώκονταν για δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και για την αρπαγή ενός ατόμου», προκειμένου «να εξουδετερωθούν οι οπλοφορούντες ληστές και να απελευθερωθεί ο όμηρος».

«Επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε ο αποτελεσματικός αφοπλισμός αυτών και η ασφαλής απελευθέρωση του ομήρου, αφού χρησιμοποιήθηκαν τα απολύτως αναγκαία μέτρα που επιβάλλονται για την αυτοπροστασία των αστυνομικών και για τη διαφύλαξη και προστασία των πολιτών, δεδομένου ότι η επιχείρηση σύλληψης εξελίχθηκε στο κεντρικότερο και πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης της Βέροιας και δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινης ζωής» προστίθεται στην ανακοίνωση.

9 thoughts to “Ο πόνος της μάνας (γιατρός στο ΕΚΑΒ) για τον ληστή-τρομοκράτη υιό…”

  1. Καμμια δικαιολογια και καμμια επιεικεια !!!

    Η ” μανα ” που αναφερετε ειχε στο μυαλο της την καριερα της ( καπου αναφερει οτι εχει 3 -τρεις !!! – ειδικοτητες ) και προφανως ο κανακαρης μεγαλωσε μονος του ενδιδωντας σε καθε λογης πειρασμους ,χωρις καθοδηγηση και φροντιδα απο την πλευρα της ! !!!

    Για τα ματια ρακουν ξερει ,για το τραυματα και τον ολεθρο που προκαλει ενα οπλο δεν ( ή κανει οτι δεν ) γνωριζει ;

    Ασχοληθηκε ποτε με τον κανακαρη της να του εξηγησει οτι αυτη εχει δωσει τον ορκο του Ιπποκρατη και τι σημαινει ο ορκος ;

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!

    Ειχε το μυαλο της στην επιστημη (κανενα μεμπτον ,αλλα …) μονο !

    Και μεις εχουμε παιδια και μεις ιατροι ειμαστε αλλα δεν τα αφησαμε στο ελεος του θεου (με το αναλογο κοστος ,φυσικα ) ,λες και ειναι ραπανακια ,να μεγαλωσουν μονα τους !!!

    Και ο πατερας που ειναι ,εδω που τα λεμε ;;;

  2. ΚΥΡΙΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ? ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΦΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΗΣΗΣ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ . ΑΥΤΑ .

  3. Kυριε ή Κυρια psaras .

    Aυτα τα περι αυτοθυσιας και αφοσιωσης τα γνωριζει ο καθε ιατρος που σεβεται τον εαυτο του .Αλλωστε εχω το θαρρος και γραφω το ονομα μου και μπορειτε ανετα να μαθετε το ποιον μου !!
    Σε αντιθεση με εσας που υπογραφετε ετσι.
    Αν εσωσε αλλα παιδια μπραβο της και ζητω .

    Αλλα οταν παραμελεις την οικογενεια σου και κατοπιν υπερασπιζεσαι τις ανομιες του καθε μελους της ,με συγχωρειτε αλλα κανεις μεγαλο σφαλμα .

    Και οσο για την προσκληση για να ερθω στα νησια ,ευχαριστω αλλα χωρις “μεσον” στις κυβερνησεις που εσεις διαλεγετε ,δυστυχως δεν μπορω να διοριστω !!!

    Αυτα κι’ απο ‘μενα .

  4. Και κατι αλλο .

    Πρεπει να περιμενω τη δικαιοσυνη για να καταλαβω τι σοϊ ανθρωπος ειναι αυτος που παιρνει ομηρο εναν συνανθρωπο του ;

    Ή μηπως ψαχνανε για τεταρτο για να παιξουν δηλωτη …

  5. 1)ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΜΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. 2)Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ .
    3)Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ .
    4) ΣΤΑ ΤΕΠ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΡΑΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ( ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ)
    5)Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡ ΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    6) ΤΑ ΠΕΡΙ* ΜΕΣΟΥ* ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ ΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ .

  6. Στηριζω το παιδι μου ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ δεν σημαινει οτι το δικαιολογω !;!;!;!;!;!;!
    Τοτε τι σημαινει ;;;
    Και πως θα γινει αναμορφωση αν ο καθενας ζητα συγγνωμη μετα απο καθε φονο ;;;
    Τετοια αναμορφωση δεν υφισταται !
    Το δογμα Μιραντα υπαρχει και εφαρμοζεται πολυ καλλιτερα στην Ελλαδα παρα οπουδηποτε αλλου !
    Και για να χαρακτηριζετε το “μεσον” απαραδεκτο ,τοτε πρεπει να μενετε σε πολυ απομακρυσμενο τοπο …
    Και αν ψαχνετε για πολιτισμενη κοινωνια ,τοτε σιγουρα κανατε λαθος χωρα .
    Πολιτισμενη κοινωνια με ρουσφετια ,λαδωματα ,ψευτοπαληκαρισμους ,ωχαδερφισμους ,μονοχνωτισμους και αφεση αμαρτιων δεν γινεται .

  7. Είμαι γιατρός και αναγνωρίζω ότι δεν αφιέρωσα όσο χρόνο έπρεπε στο παιδί μου. Έχω τύψεις γι αυτό και σκέφτομαι ότι αν καμιά φορά κάνει κάτι στραβό το πρώτο που θα κάνω είναι η αυτοκριτική μου και μετά θα κατηγορήσω την άτιμη κοινωνία. Δεν αντιλέγει κανείς για την όποια προσφορά της παραπάνω μάνας στην ιατρική αλλά υπάρχουν επιλογές. Ή ιεραποστολή ή οικογένεια. Η ανατροφή ενός παιδιού έχει ανάγκες και ευθύνη. Κι ύστερα …πως υπηρετούμε με αυταπάρνηση μια κοινωνία όταν θεωρούμε ότι είναι σάπια; Τι είναι τελικά η κοινωνία;

  8. ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ.
    .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ .
    .
    ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΔΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ .
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ………..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ .

  9. Kε/α psaras .
    Ξεφυγατε απο το θεμα .

    Μιλαγαμε για τις ευθυνες και τις δικαιολογιες της μανας και οχι για την αυταπαρνηση και την επειγουσα ιατρικη .
    Την ευχαριστουμε που προσπαθει να προσφερει σωζοντας αμεσα μια ζωη αλλα δυστυχως με την συμπεριφορα της και την ανατροφη του μονακριβου της γιου κοντεψε να αφαιρεσει πολλες αλλες .Αρα μηδεν εις το πηλικον !

    Οταν δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο ρολο σου σαν γονιος ,δεν προτασεις σαν δικαιολογια το οτι δεν προλαβαινες λογω επαγγ/κων υποχρεωσεων !!!
    Τα παρατας ΟΛΑ και αφοσιωνεσαι στην οικογενεια !

    Δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη δεν γινεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *