Δανείζομαι για τις θεραπείες του παιδιού μου

Δραματικά τα μηνύματα στρατιωτικών στο Onalert

Δεν είναι μόνο οι περικοπές των μισθών που έχουν “πληγώσει” τους στρατιωτικούς. Και δεν εννοούμε την τσέπη τους, αλλά το ηθικό τους. Κυρίως είναι η κοινή διαπίστωση ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, ακόμη κι αν διαπιστωμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ,είναι εξαιρετικά σοβαρά! Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη αντιμετώπιση. Κι αυτό ενοχλεί και εξοργίζει.

Τα μηνύματα που φθάνουν στο Onalert, είναι πολλές φορές συγκλονιστικά και αποδεικνύουν αυτές τις διαπιστώσεις. Όπως αυτό που μας έστειλε στρατιωτικός και στο οποίο γράφει με αγωνία:

“ Η ΔΥΒ/ΔΥΓ/ΕΔΥΠ έχει να πληρώσει δαπάνες από το 2011 εμένα για λογοθεραπείες μου χρωστούν 10.350€ δεν ξέρω πότε θα πάρω τα λεφτά μου. Έχω καταδανειστεί και από τον άλλο μήνα σταματάω το πρόγραμμα στο παιδί μου που είναι ανάπηρο με ότι συνεπάγεται αυτό για την εξέλιξή του. Που στο διάολο είναι η Ιεραρχία αυτά δεν τους αφορούν; Δεν ξέρω τι να κάνω . Να πάω στον εισαγγελέα ή να κάνω αναφορά ας μου πει κάποιος συνάδελφος”.

Υπάρχει κάποιος να του δώσει μία πειστική απάντηση; 

http://www.onalert.gr/stories/daneizomai-gia-tiw-therapeies-tou-paidiou-mou

2 thoughts to “Δανείζομαι για τις θεραπείες του παιδιού μου”

  1. Ναί μόνο ο στρατός. Όταν κινδυνεύει η πατρίδα και κινδυνεύει Θανάσιμα, είναι καθήκον του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το επιτάσει και το συνταγμα. Είναι καθήκον του κάθε Ελληνα η προστασία του Συντάγματος απέναντι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους. Ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών. Είναι εντός των πυλών και εκφράζετε απο διεφθαρμένους πολιτικούς και εντολοδόχους της τρόϊκας που επεξεργάζονται τη εξόντωση του Ελληνικού λαού και την απεμπόλυση της εθνικής ανεξαρτησίας. H ύπαρξη ενός κράτους προσδιορίζεται απαραίτητα από τρία συστατικά στοιχεία: α) Τον Χώρο β) Τον Λαό και γ) Την Κυριαρχία. Εφ’ όσον λείπει το τρίτο στοιχείο, υφίσταται μεν τυπικά Κράτος, χωρίς όμως κυρίαρχη εξουσία, μερικά ή ολότελα υποταγμένο σε ένα άλλο κράτος. Γερμανία. Κάναμε λάθη χρωστάμε. Αλλά αυτοί συστηματικά μας ΕΞΟΝΤΏΝΟΥΝ. Βάλουν εναντίον της Θρησκείας της οικογένειας και της Πατρίδας. Πρέπει επιτέλους να προστατέψουμε την πατρίδα μας με ΚΑΘΕ μέσον. Ο στρατός πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Είναι αυτός που μπορεί να κάνει κάτι άμεσα και με το λιγότερο κόστος. Κάθε μέρα που περνά είναι σε βάρος του Λαού. Δεν βλέπω ομως άλλη λύση.

  2. George ,

    Ηρεμησε ,καλε μου ανθρωπε και σκεψου λιγακι .

    Ο στρατος αποτελειται απο το λαο .
    Ο λαος που θελει πραγματικα το καλο της πατριδας οφειλει να ελεγχει τα παντα .
    Ο ελεγχος γινεται μεσω της ψηφου .
    Δυο (2) συνεχομενες φορες ,ο λαος που λες εσυ ,ψηφισε αυτα τα χαμενα κορμια να τον κυβερνησουν .

    Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο στρατος ,μερος αυτου του ηλιθιου λαου ,θα κανει κατι διαφορετικο ;;;

    Απορια εκφραζω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *