Βίντεο ομάδας φοιτητών της ΑΣΟΕΕ για τους συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες

“REALIFE IT- Realize it …because this is real life!”. Έτσι ονομάζεται η απόπειρα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, υπεύθυνοι για την οποία είναι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ.

Στόχος τους, να αναδείξουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας με κινητικές δυσκολίες, σε μία πόλη που δε διευκολύνει τις μετακινήσεις τους.

Πέντε φοιτητές, μπήκαν στη θέση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και παρουσίασαν σε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό βίντεο, την εμπειρία τους.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο τους, τα παιδιά αναφέρουν τα εξής:

“Στα πλαίσια του μαθήματος Οργανωσιακή Ψυχολογία του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών μας ζητήθηκε να κάνουμε μια παρέμβαση για ένα κοινωνικό φαινόμενο που μας απασχολεί. Η ομάδα μας θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους νέους – φοιτητές απέναντι σε άτομα με κινητικές δυσκολίες .

Έτσι, πέντε φοιτητές κλήθηκαν να μπουν στη θέση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και βίωσαν το τι πραγματικά αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά. Στο βίντεο σας παρουσιάζουμε την εμπειρία τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από τις:

Καρανάσιου Μαρία

Μοτάκη Αθηνά

Παγώνη Ξένια

Σπαή Σοφία

Τζαφέα Λουϊζα

Χριστοφόρου Σοφία

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιήσουμε, να καταγράψουμε και να παρουσιάσουμε την προσπάθειά μας να αλλάξουμε κι εμείς λίγο τον κόσμο…”

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *